azazil1190 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Αυτη που έβαλα είναι η gaming oc? Ο ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, billeiros είπε https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Gigabyte-Gigabyte-Geforce-Rtx-2080-Ti-Gamdotoc-11gb-GV-N208TGAMING-OC-11GC.htm αυτή παιδιά είναι η gaming oc? H η windforce?? Σ αυτη λέω να πάω. Η gaming trio. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=RTX 2080 Ti βασικά από αυτή τη σελίδα μέχρι τα 1500 κάτι ευρώ παιδιά.... https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=25994 Πατα το και τελειωνε.. 1400 η gigabyte .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Χάνει εντελώς το ''value'' της πιστεύω στα λεφτά αυτά. Στα 1000-1100 για 2080Ti είναι καλά, μετά ξεφεύγει χωρίς να προσφέρει αντίστοιχα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Είπαμε αυτήν την περίοδο γύρω στα 1000ρικο+ κάπως αξίζει για 2080ti....απο εκεί και πάνω είναι ιδιαίτερες προτιμήσεις σε κάποιες υλοποιήσεις που πληρώνονται αδρά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Παρε απο evga eu. Απευθείας σε πιο γήινες τιμες. Πουλάει και μελος εδω την evga xc gaming.binned chipaki μια χαρα. Εαν σε χαλαει σου στελνω την δικη μου και παω σε αλλη εγω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Παιδιά από τη σελίδα του πλαισίου μόνο παρακαλώ. Νομίζω πως από τη περιγραφή η gaming oc είναι. Ακόμη κ στο λινκ gaming oc λέει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Καλα ναι vfm στα 1000+.. Προσωπικα αν το σκεφτομουν ετσι μονο 2080 θα επερνα.. Στα ψηλα δεν κανεις οικονομιες ή το κανεις ή οχι.. Να μην πω για μεθαυριο στις αγγελιες ολοι αυτοι που κοπτονται για vfm και κοροιδευουν τις καλυτερες θελουν οχι τις ... vfm.. Αντε καληνυχτα boys καλη συνεχεια.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ φιλαρακι! @Acmilangr2 Σώσε με αγόρασε τον 9700 μου πριν έρθει ο 9900.Θα φαω παντοφλα😂 ξεκόλλα απο τον ι5 επιτέλους😝 Μεγάλη παντόφλα 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Μεγάλη παντόφλα 😂😂😂 Οχι θα ειναι σαν χαδι 36-37 νούμερο😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Την παραπάνω ρύθμιση την αφήνουμε medium ή high θυμάται κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Την παραπάνω ρύθμιση την αφήνουμε medium ή high θυμάται κανείς? Εγω την εχω high. Εαν σου πω οτι δεν εχω καταλάβει τι σκατα διαφορά εχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Νομίζω είναι επιλογή για το πόσο ευαίσθητο να ειναι το RTSS. Δηλαδή αν το έχεις στο high ακόμα και σε κάποιες εφαρμογές των Windows θα δεις ότι σου βγάζει στατιστικά 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Νομίζω είναι επιλογή για το πόσο ευαίσθητο να ειναι το RTSS. Δηλαδή αν το έχεις στο high ακόμα και σε κάποιες εφαρμογές των Windows θα δεις ότι σου βγάζει στατιστικά Αυτο το παρατήρησα στο jriver κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Αυτο το παρατήρησα στο jriver κτλ Φίλε είχα μια εφαρμογή που μου έδειχνε 500fps. Πετάει το pc μου μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Φίλε είχα μια εφαρμογή που μου έδειχνε 500fps. Πετάει το pc μου μιλάμε. Αρα το βάζουμε στο low? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα