BabisTs Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εγώ να ενοχληθω? ... Δεν το νομίζω... Απλά όταν βλέπω κάτι που δεν μου κάθεται καλά στο μάτι το λέω..... Ανάφερε κάποιος συμφορουμιτης ότι πουλάς την vii και είδα πόσο την είχες και το σχολίασα.... Οπότε για πια ενόχληση μου λες..... Μήπως δεν πρέπει να μιλάμε στο forum ή να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Τώρα το ότι περνάς την vii και το ανέφερες στο ξεκάρφωτο δε θα το σχολιάσω... Απλα με εξεπληξες Από μένα τελειώνει εδώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BabisTs είπε Για νούμερα ναι... Αλλά και έτσι όπως είναι (που είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα με την evga που εχεις) απλά δεν δικαιολογούνται τα επιπλέον € σε ακριβή υλοποίηση..... Για μένα Top κομμάτι..... Ρίξε και ένα timespy να δω απόδοση bro! Της εδωσα ενα κλικ παραπανω.Απο οσο δειχνει παει και αλλο, καλη ειναι για μες στο σπιτι.😁 https://www.3dmark.com/3dm/35090954? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από azazil1190 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Της εδωσα ενα κλικ παραπανω.Απο οσο δειχνει παει και αλλο καλη ειναι για μες στο σπιτι. https://www.3dmark.com/3dm/35090954? 16000gpuscore......μια χαρά για non binned τσίπ bro.......βγάζει μάτια το καρτόνι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, BabisTs είπε 16000gpuscore......μια χαρά για non binned τσίπ bro.......βγάζει μάτια το καρτόνι! Thnx φιλος! Λογικα με τον 9700 στα 5,1 θα δωσει το κατι παραπανω.Βαριεμαι να κανω τραμπες παλι😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 @Acmilangr2 πόσο βγάζεις σε timespy? έτσι να δούμε διαφορά απόδοσης gpu με gpu....... 15 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Thnx φιλος! Λογικα με τον 9700 στα 5,1 θα δωσει το κατι παραπανω.Βαριεμαι να κανω τραμπες παλι😋 Σίγουρα θα έχεις καλύτερο gpuscore με 9700Κ αλλά με μικρές διαφορές......το timespy είναι αρκετά gpu limited.....ότι και να λέμε όμως είναι αρκετά δυνατά score για non binned τσίπ........Κορυφή bro είσαι....Ωραίος και καλορίζικο και πάλι το τέρας........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και 2 τελευταια και φυγαμε για υπνο. Το ΣΚ θα παιξω με voltage curve να βρω τα μεγιστα της και να κανω λιγο πιο σταθερα τα ρολογια της.Εαν μας κανει την χαρη η εβγα και δωσει bios με power limit μεγαλυτερο θα παμε πιο καλα! 4K 1080P Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από azazil1190 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Shadow of the Tomb Raider Rtx 2080 stock 1080P Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από BabisTs 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @azazil1190 Δε νομίζω να ξεκλειδώσει το p.l. παραπάνω η EVGA. Δύσκολα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Και 2 τελευταια και φυγαμε για υπνο. Το ΣΚ θα παιξω με voltage curve να βρω τα μεγιστα της και να κανω λιγο πιο σταθερα τα ρολογια της.Εαν μας κανει την χαρη η εβγα και δωσει bios με power limit μεγαλυτερο θα παμε πιο καλα! 4K 1080P χωρίς dual bios switch ....αν δεν έχει η evga μην κάνεις πειράματα bro!η κάρτα τα σπάει σε απόδοση και για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι non binned chips πάνε ψηλά σε κλόκια και σε score! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από BabisTs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε @azazil1190 Δε νομίζω να ξεκλειδώσει το p.l. παραπάνω η EVGA. Δύσκολα. Στις αλλες 2080τι της ξεκλειδωσε. Και στο φόρουμ της αρχισαν να ζητανε και οι μπλακ owners. Ισως δωσει ενα με 124% απο ref.ελπιζω δλδ. Και να μην δεν πειράζει αρκετά καλο κομματακι μου εκατσε δεν εχω παράπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Ισως επειδή είναι non A chip να κάνει τον Κινέζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, BabisTs είπε χωρίς dual bios switch ....αν δεν έχει η evga μην κάνεις πειράματα bro!η κάρτα τα σπάει σε απόδοση και για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι non binned chips πάνε ψηλά σε κλόκια και σε score! Ναι ρε συ μονο με official θα παιξω εαν δωσουν. Ετσι και αλλιως παει σαν binned👍 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Ισως επειδή είναι non A chip να κάνει τον Κινέζο Δεν πα να κάνει και τον Πακιστανό😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Με περνάς στο timespy 15757 gpu score έχω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο cpu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Στο graphics score όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα