Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Occultist είπε

Μάστορα, εσύ μας τα έλεγες αυτά (εν ολίγοις), στο post σου που έκανα quote. Εγώ τα αναδιατύπωσα. Τώρα, το "έλα να τις βγάλουμε έξω (τις κάρτες κλπ.), να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη", όταν δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα, αποδεικνύει πόσο παιδάκι στο μυαλό είσαι. Άσε, ξέρω : η τελευταία σου κουβέντα θα είναι "port του κώλου", "unoptimized", "φταίει η κακιά η ώρα και η άτοιμι κεινονήα". Το πολύ να πετάξεις κανα fanboi. Σταματάω εδώ, γιατί σε λίγο θα φωνάξεις τη μαμά σου...

Spoiler

Βλεπω απτα επιχειρηματα...  εσυ απο αυτο που ειπα καταλαβες το "να μετρησουμε τις καρτες" . Θα σε εμποδιζει το επιπεδο νοημοσύνης σου να καταλαβεις τι λεω...  ετσι σταματατο εδω γτ ξερω και εγω να χρησιμοποιω λογακια "ομορφα" μην κοιτας που δεν το κανω μεχρι τωρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Δυνατό κομμάτι bro! Πυροβόλα άφοβα.... 

Ευχαριστώ ρειι.Ναι ειναι καλη σαν κομματακι αλλα λιγο ακομα power limit να ειχε θα ηταν ιδανική. 

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Ευχαριστώ ρειι.Ναι ειναι καλη σαν κομματακι αλλα λιγο ακομα power limit να ειχε θα ηταν ιδανική. 

Για νούμερα ναι... Αλλά και έτσι όπως είναι (που είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα με την evga που εχεις)  απλά δεν δικαιολογούνται τα επιπλέον € σε ακριβή υλοποίηση..... Για μένα Top κομμάτι..... Ρίξε και ένα timespy να δω απόδοση bro! 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Για νούμερα ναι... Αλλά και έτσι όπως είναι (που είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα με την evga που εχεις)  απλά δεν δικαιολογούνται τα επιπλέον € σε ακριβή υλοποίηση..... Για μένα Top κομμάτι..... Ρίξε και ένα timespy να δω απόδοση bro! 

Σε λιγο έχουμε συνέχεια να δω που φτάνει πριν ξεκινησουμε τα voltage curve.

Καλο κομματακι δειχνει.

Θα τρεξω και time spy. 

Τωρα κάθομαι με οικογένεια γιατι θα φαω ξυλο με εχει που με εχει στην μπούκα. 😝

***Η strix που της εκανα ενα συντομο run πριν φυγει επισης κομματαρος. 

Στον πυρήνα που δοκιμασα έπαιζε 2115.Μνημες δεν πειραξα ουτε ειδα τι φοραγε ηταν φαση "οπου φύγει φύγει"

• Like 1

1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Μα δεν την πήρε για να παίζει. Για τα  νούμερα του oc την πήρε.. 😎

14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για φιγούρα στο νήμα την πήρε :D

Σωστος!

+ Για να δειξω τι κυβέρνηση πατε να ρίξετε ρε καθαρματα

• Like 1

Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Σωστος!

+ Για να δειξω τι κυβέρνηση πατε να ρίξετε ρε καθαρματα

Καθισιό, δημόσιο και επιδόματα..Smooth life.

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Καθισιό, δημόσιο και επιδόματα..Smooth life.

Φαντάσου πόσες ti έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ερτ 

https://www.techpowerup.com/253759/nvidia-to-enable-dxr-ray-tracing-on-gtx-10-and-16-series-gpus-in-april-drivers-update

NVIDIA had their customary GTC keynote ending mere minutes ago, and it was one of the longer keynotes clocking in at nearly three hours in length. There were some fascinating demos and features shown off, especially in the realm of robotics and machine learning, as well as new hardware as it pertains to AI and cars with the all-new Jetson Nano. It would be fair to say, however, that the vast majority of the keynote was targeting developers and researchers, as usually is the case at GTC. However, something came up in between which caught us by surprise, and no doubt is a pleasant update to most of us here on TechPowerUp.

Following AMD's claims on software-based real-time ray tracing in games, and Crytek's Neon Noir real-time ray tracing demo for both AMD and NVIDIA GPUs, it makes sense in hindsight that NVIDIA would allow rudimentary DXR ray tracing support to older hardware that do not support RT cores. In particular, an upcoming drivers update next month will allow DXR support for 10-series Pascal-microarchitecture graphics cards (GTX 1060 6 GB and higher), as well as the newly announced GTX 16-series Turing-microarchitecture GPUs (GTX 1660, GTX 1660 Ti). The announcement comes with a caveat letting people know to not expect RTX support (think lower number of ray traces, and possibly no secondary/tertiary effects), and this DXR mode will only be supported in Unity and Unreal game engines for now. More to come, with details past the break.

LVOjy8j7vTRpw1vm_thm.jpg baXANJbTBtwG7rCk_thm.jpg

NVIDIA claims that DXR mode will not run the same on Pascal GPUs relative to the new Turing GTX cards, primarily given how the Pascal microarchitecture can only run ray tracing calculations in FP32 mode, which is slower than what the Turing GTX cards can do via a combination of FP32 and INT32 calculations. Both will still be slower and less capable of hardware with RT cores, which is to be expected. An example of this performance deficit is seen below for a single frame from Metro Exodus, showing the three different feature sets in action.

Qr86CtLnbFWCRcfc_thm.jpg

Dragon Hound, an MMO title shown off before by NVIDIA at CES, will be among the first game titles, if not the very first, to enable DXR support for the aforementioned GTX cards. This will be followed by other game titles that already have NVIDIA RTX support, including Battlefield V and Shadow of the Tomb Raider, as well as synthetic benchmarks including Port Royal. General incorporation into Unity and Unreal engines will help a lot coming forward, and NVIDIA then mentioned that they are working with more partners across the board to get DXR support going. Time will tell how well these implementations go, and the performance deficit coming with them, and we will be sure to examine DXR in the usual level of detail TechPowerUp is trusted for. But for now, we can all agree that this is a welcome move in greatly increasing the number of compatible devices capable for some form of real-time ray tracing, which in turn will enable game developers to focus on implementation as well now that there is a larger market.

DNWPvHgkdyH8uSIm_thm.jpg o07LTV0UGr13gZti_thm.jpg

7 ώρες πριν, billeiros είπε

Περνα τον @BabisTs.!! Σε κόβω να πεσες σε πιο καλό κομματάκι... 

Με συμπαθείς αρκετά βλέπω..... Πόσα είπαμε ότι βγάζεις με την VII? 

1 ώρα πριν, billeiros είπε

Μέχρι τη στιγμή της αγγελίας msi με 3 χρονια εγγυηση δεν έπαιζε... Και πλαισιο παίζει 939.Την ακυρωσα παντως. Δεν τη δινω. Την αγαπώ... 

Όσο θες πουλάς εννοείται αλλά με 700ευρω καινούργια κομματάκι δύσκολο να έφευγε.... 

6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Με συμπαθείς αρκετά βλέπω..... Πόσα είπαμε ότι βγάζεις με την VII? 

Όσο θες πουλάς εννοείται αλλά με 700ευρω καινούργια κομματάκι δύσκολο να έφευγε.... 

Σε συμπαθώ γιατί να μη σε συμπαθώ. Τον jimpsar όμως α) τον ξέρω 25 χρόνια οπότε τον συμπαθώ λίγο περισσότερο και β) έχεις τις τοπ επιδοσεις της 2080 οποτε καλως η κακως πάντα για τον πρώτο συζητάνε και θελουν να φτασουν/προσπερασουν

Τώρα την vii ναι την περνάς στο firestrike. 

P. S. 1) Άμα δε γουστάρεις χαβαλέ δεν ξανά ασχολούμαι. 

2)Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανενός αγγελία εδώ μέσα για να το παιξω έξυπνος όσον αφορά την τιμή που θέτει προς πώληση το προϊόν του. Μηπως εσύ δε με συμπαθεις τελικά και έψαξες να βρεις λαυρακι? 

10 λεπτά πριν, billeiros είπε

Σε συμπαθώ γιατί να μη σε συμπαθώ. Τον jimpsar όμως α) τον ξέρω 25 χρόνια οπότε τον συμπαθώ λίγο περισσότερο και β) έχεις τις τοπ επιδοσεις της 2080 οποτε καλως η κακως πάντα για τον πρώτο συζητάνε και θελουν να φτασουν/προσπερασουν

Τώρα την vii ναι την περνάς στο firestrike. 

P. S. 1) Άμα δε γουστάρεις χαβαλέ δεν ξανά ασχολούμαι. 

2)Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανενός αγγελία εδώ μέσα για να το παιξω έξυπνος όσον αφορά την τιμή που θέτει προς πώληση το προϊόν του. Μηπως εσύ δε με συμπαθεις τελικά και έψαξες να βρεις λαυρακι? 

Το ποιόν ξέρεις καλύτερα προσωπικά δεν με απασχολεί...Ο Jim μια χαρά Top κομμάτι έχει και ήμουν ο πρώτος που του το είπα.... Αν ψάχνεις το τοπ κομμάτι 2080 εδώ είναι η ventus σε firestrike run με 32000gpuscore....εγω μέχρι 31500gpuscore έχω πάει .... Σε gaming perfomance αλλάζουν τα πράγματα μιας και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.... Οπότε λάθος άτομο αναφέρεις σε πρώτη φαση.... Όσο για την αγγελία σου απλά το ανάφερα μιας και δεν μου φάνηκε καθόλου δελεαστική η τιμή προς κάποιον αγοραστή..... Προσωπική μου άποψη βέβαια και δεν θα μου την στερησεις αλλά ούτε  θα μου κόψεις το δικαίωμα  να το πω..... Οπότε ούτε λαβράκια, αλλά και ούτε τίποτα άλλο παίζει..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ώρα της αγγελίας έγραψα πως msi δεν υπήρχε αλλά μόνο 2 υλοποιήσεις με 2 χρόνια εγγύηση. Επίσης από πλαίσιο όπου πωλούνται μονο, και από όπου είναι αγορασμενη και η δικια μου  με όποιο πλεονέκτημα συνεπάγεται αυτό για όσους ξέρουν,  939 έκανε και κανει. Δε νομίζω να επιχείρησα να κλέψω κανεναν. Δε μπορώ να κ αταλαβω το λόγο για τον οποίο ενοχλήθηκες

Για ποιο λόγο να σου κόψω την άποψη σου ή να σου στερησω κάποιο δικαίωμα? Δεν κατάλαβα. Απλα όπως τα λες θα τα ακούς κιόλας. Δηλαδή τα δικά σου πρέπει να μένουν ασχολίαστα? 

Επεξ/σία από billeiros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...