azazil1190 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Καλορίζικο το καρτόνι και καλά κλόκια man..... Thnx bro! Για να δουμε η μη binned τι θα κανει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ φιλαρακι μου! Παμε για 9900 τωρα στις γιορτες μαλλον και ειμαστε κομπλε Καλό παντί Τσίπρα τελικά..Πολλά επιδόματα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με γειες , βλεπω και τον @billeiros να ακολουθει ,πηρε το ματι μου μια Vii στις αγγελιες και σε τιμούλα ευκαιρίας από ότι είδα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε "Back to black" Μιας και το νημα RT κλείδωσε ειπα να ποσταρω εδω. Μολις κατέφθασε στο γραφειο.😃 Βραδακι κουμπώνω και ξεκινω, για να δουμε τι κομματι έπεσε και ας μην είναι binned. Δεν περιμένω και πολλα απο την συγκεκριμένη υλοποίηση(δεν γ@μιεται 2080ti ειναι )αλλαααα ποσο θα την κρατήσω και αυτη??😂 Καλοριζικη azazil1190 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Καλό παντί Τσίπρα τελικά..Πολλά επιδόματα 😂 Ετσι κλεινω σπιτια σε Ελληνιες ανοιγω σε εμας... Εμπρος με οπισθεν και χειρόφρενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Thnx bro! Για να δουμε η μη binned τι θα κανει. 2080ti είναι...μην μασάς......πολυβόλο θα είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε "Back to black" Μιας και το νημα RT κλείδωσε ειπα να ποσταρω εδω. Μολις κατέφθασε στο γραφειο.😃 Βραδακι κουμπώνω και ξεκινω, για να δουμε τι κομματι έπεσε και ας μην είναι binned. Δεν περιμένω και πολλα απο την συγκεκριμένη υλοποίηση(δεν γ@μιεται 2080ti ειναι )αλλαααα ποσο θα την κρατήσω και αυτη??😂 Κοίτα, άμα δεν τη θες (βρωμάνε τα vrms της, ρε αδερφέ), δώστην σε μένα. Γιατί once you go black, you can never go back (μου έλεγε μια φίλη μου, μην παρεξηγηθώ, ε;). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ετσι κλεινω σπιτια σε Ελληνιες ανοιγω σε εμας... Εμπρος με οπισθεν και χειρόφρενο Οπότε ντι-τζει σουέζ όλοι 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Κοίτα, άμα δεν τη θες (βρωμάνε τα vrms της, ρε αδερφέ), δώστην σε μένα. Γιατί once you go black, you can never go back (μου έλεγε μια φίλη μου, μην παρεξηγηθώ, ε;). Καλη η φιλε ε?😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Καλη η φιλε ε?😂 Spoiler Καλή. Τι να το κάνεις όμως; Προτιμάει τα ανακόντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε Απόκρυψη περιεχομένων Καλή. Τι να το κάνεις όμως; Προτιμάει τα ανακόντα... Ε οχι. Χαχαχαχα Πεθανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, azazil1190 είπε "Back to black" Μιας και το νημα RT κλείδωσε ειπα να ποσταρω εδω. Μολις κατέφθασε στο γραφειο.😃 Βραδακι κουμπώνω και ξεκινω, για να δουμε τι κομματι έπεσε και ας μην είναι binned. Δεν περιμένω και πολλα απο την συγκεκριμένη υλοποίηση(δεν γ@μιεται 2080ti ειναι )αλλαααα ποσο θα την κρατήσω και αυτη??😂 Welcome to the club 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Welcome to the club Καλος σας βρηκα.Ειπαμε να ειναι καλα ο Πρωθυπουργός μας!😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Και τώρα ξέρεις.... Undervoltage και τα σχετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Και τώρα ξέρεις.... Undervoltage και τα σχετικά Παντα! Με πολύ αγαπη και wild σεξ. Η evga έχει καλο support φυγαμε για rma😂. Κοιτα μην την κουμπώσω και παιζω space invaders. Τι μνήμες εχει η δικη σου? Ελπίζω να εχω samsung Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από azazil1190 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα