Acmilangr2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Γιατί σου κάνει εντύπωση; Το DX12 είναι προβληματικό σε πολλά παιχνίδια. Συν του ότι αν δεν κάνω λάθος, οι Radeon αποδίδουν καλύτερα σε DX12. ΟΚ. Νόμιζα απλά ότι σε αυτό το παιχνίδι αποδίδει καλύτερα. Λάθος θυμόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Εγω ξέρω ότι οι τύποι με την έλευση του dx12 μας ταζανε λαγούς με πετραχηλια. Mgpu, στακαρισμα vram,ετόξευση επιδόσεων πολυπηρηνων cpu, το xbox θα κανε παπάδες και και και και.... Στο τέλος να μην πω τι πηραμε τι πηραμε? τα 40 fps που δινει παραπανω στα screenshot λιγα σου φαινονται? μακαρι να βλεπαμε περισσοτερους τιτλους με dx 12. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το hitman πρέπει να το βάλω εγώ για να δουμε με την vii που θεωρητικά αποδίδει καλυτερα σε DX12 τι ψάρια πιάνει αλλά χλωμό το κόβω... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Τα +40FPS στην screenshot είναι με 1080Ti/8700K.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε ΟΚ. Νόμιζα απλά ότι σε αυτό το παιχνίδι αποδίδει καλύτερα. Λάθος θυμόμουν. Ξέρεις σε πόσα που είναι dx12 δεν πήραμε ούτε frame???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε μένα απέδιδε καλύτερα το dx12 από το DX11 στο benchmark παντως.... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Για να καταλάβω, in game γίνεται το αντίστροφο; Μόλις τώρα, BabisTs είπε Σε μένα απέδιδε καλύτερα το dx12 από το DX11..... Πήγα πίσω να βρω τα δικά σου και όντως... Μήπως με dx12 παίζει τίποτα σενάριο να κάνει μπουκάλι τον cpu μου; 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Σε μένα απέδιδε καλύτερα το dx12 από το DX11..... Πήγα πίσω να βρω τα δικά σου και όντως... Μήπως με dx12 παίζει τίποτα σενάριο να κάνει μπουκάλι τον cpu μου; 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Ξέρεις σε πόσα που είναι dx12 δεν πήραμε ούτε frame???? Στα περισοτερα. Όμως στο shadow of Tomb raider έδινε ρέστα το dx12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Βάλε monitoring και δες τι γίνετε...... Που είναι ο cpu αλλά και η gpu...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ρε παιδια για να δουμε τα avg fps in game. Παρόλο που το ενεργοποιώ στο afterburner δεν εμφανίζεται. Καμια ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα +40FPS στην screenshot είναι με 1080Ti/8700K.. οχι μονο. ακομα και με πιο αδυναμο επεξεργαστη ειναι αναλογη η διαφορα. αυτα ειναι περιπου τα min που κυμαινομαι εγω. 28~ vs 45 https://imgur.com/a/nkEcohm στη μια περιπτωση εχω bottleneck ενω στην αλλη ξεκαθαρα gpu limited Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Βάλε monitoring και δες τι γίνετε...... Που είναι ο cpu αλλά και η gpu...... Θυμαμαι ότι σε dx11 παίζει πιο ψηλά..... Δεν ξερω πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Στα περισοτερα. Όμως στο shadow of Tomb raider έδινε ρέστα το dx12 Δε διαφωνώ. Και το mgpu όπου υποστηρίζεται καλά δίνει σχεδόν διπλασιασμό επιδόσεων. Αλλά στην πλειοψηφία των games μηδέν εις στο πηλικον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Γενικά το DX12 δίνει boost σε CPU/RAM limited scenarios(Π.χ. σκηνή με τίγκα NPCs).Άμα έχεις high-end CPU/RAM, οι διαφορές είναι πιο μικρές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) και στο div 2 και στο tr και στο h2 τουλαχιστο που τα χω προσφατα εξαιρετικα τα παει. οταν μιλαμε για min fps ειναι πολυ μεγαλη διαφορα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μόνο το vulkan έχει τρομερή διαφορά αλλά δεν ασχολούνται γιατί ποιος θα έκανε αναβάθμιση gpu μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα