Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.... 

Συνεχώς γίνεται αυτό στο forum. Αυτός που έχει i7 την λέει στον i5. Για την οθόνη μου τα 10 καλά δεν θα τα πει κανείς αλλά για το blooming ολοι.αυτός που έχει 1080ti θα σνομπάρει την 2080. Αυτός που δεν έχει HDR θα πει ότι το HDR ακόμα δεν είναι έτοιμο. Αυτός που έχει 21:9 θα την πει στον 16:9. Ο IPS στον TN. Ο 1440p στον 1080p. Ο IPS στον OLED λόγω burn in η hz. 

Κάποια γίνονται για χαβαλέ. Κάποια μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αλλά δεν τελειώνει ποτέ αυτό. 

Πολύ σωστή τοποθέτηση. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Συνεχώς γίνεται αυτό στο forum. Αυτός που έχει i7 την λέει στον i5. Για την οθόνη μου τα 10 καλά δεν θα τα πει κανείς αλλά για το blooming ολοι.αυτός που έχει 1080ti θα σνομπάρει την 2080. Αυτός που δεν έχει HDR θα πει ότι το HDR ακόμα δεν είναι έτοιμο. Αυτός που έχει 21:9 θα την πει στον 16:9. Ο IPS στον TN. Ο 1440p στον 1080p. Ο IPS στον OLED λόγω burn in η hz. 

Κάποια γίνονται για χαβαλέ. Κάποια μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αλλά δεν τελειώνει ποτέ αυτό. 

Καλά εσύ μιλάς σκεπτόμενος αυτά που λέει ο ROG-X, κανένας άλλος εδώ μέσα δεν μπαίνει στο τρυπάκι του e-penis..Συμφωνώ στα υπόλοιπα, εκτός από το HDR για PC.

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό ακριβώς. Επειδή όμως έχω βαρεθεί να τα βλέπω αυτά γι αυτό και το λέω. Το ίδια θα έλεγα σε κάποιον που επιδεικνύει το Iphone του ή τη Mercedes του.

Άλλοι πάλι επιδεικνύουν τους τίτλους σπουδών και άλλοι τα certifications που έχουν. Πήγαινε να δεις στο section του προγραμματισμού τι γίνεται. 

Τουλάχιστον θεωρώ πιο λογικό να καμαρώνει κάποιος για την μόρφωση του, παρά για το PC  που έχει...

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά εσύ μιλάς σκεπτόμενος αυτά που λέει ο ROG-X, κανένας άλλος εδώ μέσα δεν μπαίνει στο τρυπάκι του e-penis..Συμφωνώ στα υπόλοιπα, εκτός από το HDR για PC.

Μα και το hdr στο pc αν δεν το έχεις δουλέψει δε μπορείς να κρίνεις από ότι διαβάζεις εδώ και εκεί. Σαν το rtx; ένα πράγμα. Το εκθειάζεις ενώ και υπολειτουργει ακομη και 2ον το χεις δει σε 2-3 games μόνο. Δεν είναι ιδανικο το hdr ακομη αλλά είναι κάτι.εγω το γουστάρω το rtx. Και οποίου του το δίναν στη gpu του δε θα λεγε όχι. Το. Ίδιο συμβαίνει και με το hdr. Το δικό μου που είναι 600αρι και δεν το παραδέχεσαι είναι μέρα με τη νύχτα on με off

Εσένα δεν είπα ότι δεν έχει διαφορά, σου είπα ότι δεν είναι true HDR γιατί είναι μόνο 600 nits. Το true HDR θέλει 1000 nits και ζώνες στην οθόνη για να έχεις σοβαρό μαύρο. Μόνο του Μιλανέζου είναι έτσι, για την ώρα..

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

🤔

Έκανα restart το pc και πάλι σε dx11 έχω 24% παραπάνω fps. 

Γιατί σου κάνει εντύπωση; Το DX12 είναι προβληματικό σε πολλά παιχνίδια. Συν του ότι αν δεν κάνω λάθος, οι Radeon αποδίδουν καλύτερα σε DX12.

Εσένα δεν είπα ότι δεν έχει διαφορά, σου είπα ότι δεν είναι true HDR γιατί είναι μόνο 600 nits. Το true HDR θέλει 1000 nits και ζώνες στην οθόνη για να έχεις σοβαρό μαύρο. Μόνο του Μιλανέζου είναι έτσι, για την ώρα..

Το ίδιο λέμε. Είναι επιπλέον feature. Και για μένα μετράει. Ειδικά στο price range των 600 ευρω. Δε δίνουν όλοι 2500 για οθονη. Καλά κάνει οποίος δίνει για να μην παρεξηγηθώ. Από το τίποτα είναι ωραιότατο το 600.το 400 είναι που δεν είναι αληθές. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

🤔

Έκανα restart το pc και πάλι σε dx11 έχω 24% παραπάνω fps. 

well δωσε screenshot να δουμε και τα minimum. ανεφερα παραπανω οτι να συγκρινουμε avrg dx11 vs 12 ειναι κοροιδια.

το 11 δινει πολυ περισσοτερα max και πολυ λιγοτερα mininum

αυτο ομως δε σημαινει οτι παει και καλυτερα.

Το benchmark του είναι μουφιά, in-game με τίγκα NPCs στην οθόνη το DX12 είναι πολύ πάνω..

Ναι αλλα οι τύποι με βάση το benchmark δεν ανέβασαν και το συγκριτικό? Η κάνω λάθος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το G3D έτρεξε το benchmark και υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμα και η V64 αποδίδει καλύτερα με DX11(Στο benchmark).

In-game όμως αλλάζουν τα πράγματα..

HITMAN 2 runs significantly faster in DX12, 15-40fps increase in CPU/RAM-limited scenarios

ypGNQQu.jpg

1XZjH5t.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Εγω ξέρω ότι οι τύποι με την έλευση του dx12 μας ταζανε λαγούς με πετραχηλια. Mgpu, στακαρισμα vram,ετόξευση επιδόσεων πολυπηρηνων cpu, το xbox θα κανε παπάδες και και και και.... Στο τέλος να μην πω τι πηραμε

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...