birel-motosport Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Λες Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τότε και το 1700 το δικό σου χλωμό το κόβω Μήπως είναι σαν τα 2200 της Vega Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από birel-motosport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Τότε και το 1700 το δικό σου χλωμό το κόβω Μήπως είναι σαν τα δύο 2200 της Vega Εγω το χω ποσταρει.καληνυχτα. Χαλάρωσε λιγο κυριακάτικα. Πολύ εχθρικοτητα βλέπω από όταν μεταπηδήσες σε nv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ποια τα 2200 η 1700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Και του 8700Κ, αν συγκρίνεις με τον 8600Κ που δεν έχει HT είναι αρκετά κάτω..Χώρια που προκαλεί stutters σε κάποιους τίτλους και γίνεται πανωλεθρία στο Μιλάνο @Acmilangr2 Ψύχωση με εμένα. Ναι ρε. Έχω σαπακι cpu. Πρόβλημα; α πρόβλημα; αντε Γ..... (RIP μεγάλε τσακωνα) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, billeiros είπε Εγω το χω ποσταρει.καληνυχτα. Χαλάρωσε λιγο κυριακάτικα. Πολύ εχθρικοτητα βλέπω από όταν μεταπηδήσες σε nv Δεν νομίζω ότι είμαι επιθετικός απλώς ρωτάω για να μάθω τελικά που έχεις τα αποτελέσματα που τα έχεις ποστάρει Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από birel-motosport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, birel-motosport είπε Δεν νομίζω ότι είμαι επιθετικός απλώς ρωτάω για να μάθω τελικά που έχεις τα αποτελέσματα Μισο 132 σελίδα. Πες μου τώρα εσύ που έχεις το 2600 το δικό σου. Επίσης δειξε μου που είπα ότι τρέχω τη βεγκα ΕΓΩ 2200 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ε καλά το φαντάστηκα πάλι σε λάθος θέμα τα ποστάρεις 5 λεπτά πριν, billeiros είπε Μισο 132 σελίδα. Πες μου τώρα εσύ που έχεις το 2600 το δικό σου. Επίσης δειξε μου που είπα ότι τρέχω τη βεγκα ΕΓΩ 2200 Α επειδή είμαστε σε λάθος θέμα και τα γράφουμε νόμιζα ότι απλώς λέγαμε αριθμούς είπα να πω και εγώ το κοντό μου και το μακρύ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα!! Για να σας αλλάξω την διάθεση! Στο overclocking νιώθω, όπως την κότα με το αυγό της (ένα παλιό ανέκδοτο).. 😂 Δεν είμαι πολύ του overclocking, αγαπώ τα πράγματα (car, motos, cameras και PC's) όπως είναι. "Out of the box" σχεδόν κατάσταση. Μου αρέσει να συναρμολογώ, δοκιμάζω και να κατασκευάζω. Ακόμα μέχρι και σήμερα, όποτε έχω χρόνο παίζω με το Arduino. Με καταλαβαίνει ο @akoinonitos 😘 Κάπου, κάπου μπορεί να βάλω κανένα bench. Σας ευχαριστώ πολύ, όμως. Πάντα καλοδεχούμενα όλα τα tips!! 😍 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Έτσι... Φέρε την Ειρήνη... Εμείς πάλι θέλουμε να τα κλοκαρουμε μέχρι να καούν τα τρανζίστορ.... 😎😀🤔😭 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, renaxan είπε Καλησπέρα!! Για να σας αλλάξω την διάθεση! Στο overclocking νιώθω, όπως την κότα με το αυγό της (ένα παλιό ανέκδοτο).. 😂 Δεν είμαι πολύ του overclocking, αγαπώ τα πράγματα (car, motos, cameras και PC's) όπως είναι. "Out of the box" σχεδόν κατάσταση. Μου αρέσει να συναρμολογώ, δοκιμάζω και να κατασκευάζω. Ακόμα μέχρι και σήμερα, όποτε έχω χρόνο παίζω με το Arduino. Με καταλαβαίνει ο @akoinonitos 😘 Κάπου, κάπου μπορεί να βάλω κανένα bench. Σας ευχαριστώ πολύ, όμως. Πάντα καλοδεχούμενα όλα τα tips!! 😍 Δες πριν χρόνια τι είχα κατασκευάσει με arduino 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Ψύχωση με εμένα. Ναι ρε. Έχω σαπακι cpu. Πρόβλημα; α πρόβλημα; αντε Γ..... (RIP μεγάλε τσακωνα) Έχεις τη μεγαλύτερη. Άστους να λένε. Καρτα γραφικών.... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, renaxan είπε Καλησπέρα!! Για να σας αλλάξω την διάθεση! Στο overclocking νιώθω, όπως την κότα με το αυγό της (ένα παλιό ανέκδοτο).. 😂 Δεν είμαι πολύ του overclocking, αγαπώ τα πράγματα (car, motos, cameras και PC's) όπως είναι. "Out of the box" σχεδόν κατάσταση. Μου αρέσει να συναρμολογώ, δοκιμάζω και να κατασκευάζω. Ακόμα μέχρι και σήμερα, όποτε έχω χρόνο παίζω με το Arduino. Με καταλαβαίνει ο @akoinonitos 😘 Κάπου, κάπου μπορεί να βάλω κανένα bench. Σας ευχαριστώ πολύ, όμως. Πάντα καλοδεχούμενα όλα τα tips!! 😍 Το παραπάνω με απλες λεξεις... "Πυρ γυνη και θάλασσα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Χαλαρώστε ρει έτοιμοι για επίθεση είστε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα