Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ρε 'συ bill τρέξε με stock λίγο να δούμε τα πραγματικά νούμερα της VII..

Ok. Άμα βγει ο μικρός από το forrnite όλα θα γίνουν... Αντε να του φτιάξω το πισι να βρω την ησυχια μου... Εκει στο 10% κατω ειναι λογικά πάντως. Καμια 120 σε 1080 και 85  σε 1440p.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ωραίος, βάλε και 4Κ να έχουμε όλα τα stock νούμερα.

Για να δουμε τα στοκ νουμερα στην vii πρέπει να δώσουμε ρευμα.... Άλλη ανωμαλία κι αυτή... Μου ταιριαζει αυτή η καρτα χαχαχα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Για να δουμε τα στοκ νουμερα στην vii πρέπει να δώσουμε ρευμα.... Άλλη ανωμαλία κι αυτή... Μου ταιριαζει αυτή η καρτα χαχαχα

Βαλτα όλα default. 

Εύκολο είναι. Τρέχεις dos και γράφεις format c : και πατάς enter 

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι κατάλαβα με τουμπανο settings και μεγαλύτερη ανάλυση η vii  παίρνει ένα μικρό προβαδισμα. Αλλά οι turing με oc εκτοξευονται

Τα λεγα εγώ να τρέχουμε τα preset . Δε με ακουγατε

Δημοσ.

Δεν ξέρω, κάποια ρύθμιση που ανεβάζεις αποδίδει καλύτερα σε AMD λογικά.. Αλλά σου είπα το Division 2 θα πάρει πολλές βελτιώσεις με patches / drivers, οπότε θα ξανατρέξουμε μελλοντικά να δούμε βελτιώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Εβγαλα το air guide και το psu shroud και προσέθεσα στο πάτωμα (έχει γρίλιες για να τραβάει αέρα) ακόμη έναν arctic 140 mm. Ο οποίος χτυπάει στη gpu κ μου έριξε αρκετά τη θερμοκρασία της. Ειδικά το tjunction.... θα το αφήσω για λίγο ετσι. Χαλασε η μόστρα λέτε?? Τώρα εμφανίστηκαν και τα φωτάκια του psu και φαίνεται μεγαλύτερο το κουτι... 

Screenshot_2019-03-30-00-31-38-601_com.viber.voip.png

Σαν fast furious εγινε. Ψηνομαι και για καμιά λωρίδα rgb. Τι να βαλω? 

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...