Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημασία έχει ότι ποστάρει μπούρδες το TweakTown. Δεν υπάρχουν μπουκάλια στο Division, είναι GPU bound το παιχνίδι σε όλες τις αναλύσεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σημασία έχει ότι ποστάρει μπούρδες το TweakTown. Δεν υπάρχουν μπουκάλια στο Division, είναι GPU bound το παιχνίδι σε όλες τις αναλύσεις.

Έχουμε ξεβρακωσει πολλά sites σε αυτό το topic... 

• Like 2

Στο 4Κ είναι legit το νούμερό τους, 45 αυτοί, 47 εγώ..Ο 9900Κ τους είναι stock λογικά, να δίνουν τόσο πολύ τα 300Mhz(4.7Ghz all cores πάει σε stock) στο CPU ; Δεν έχω όρεξη να τον γυρίζω stock απλά για το test, αν έχει κάποιος άλλος ας το κάνει.

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο 4Κ είναι legit το νούμερό τους, 45 αυτοί, 47 εγώ..Ο 9900Κ τους είναι stock λογικά, να δίνουν τόσο πολύ τα 300Mhz(4.7Ghz all cores πάει σε stock) στο CPU ; Δεν έχω όρεξη να τον γυρίζω stock απλά για το test, αν έχει κάποιος άλλος ας το κάνει.

Και το 47 από το 45 δεν το θεωρώ τελείως αμελητέο. Είναι 5%.

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εσύ έβγαλες 132 σε 1080P και 93 σε 1440P με OC ή stock clocks ; Την 2080 την έθαψαν και την Ti εννοείται.

Και αυτοί για εμένα το έκαναν. Για να υπάρχει πανωλεθρία στο Μιλάνο. 

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Εσύ έβγαλες 132 σε 1080P και 93 σε 1440P με OC ή stock clocks ; Την 2080 την έθαψαν και την Ti εννοείται.

OCed.οχι στα τερματα αλλά στο 80 90% των δικών μου επιδοσεων. Αντε να χάνω 2- 3 fps ανάλογα την ανάλυση. Αυτοί βαλανε την vii με επιδοσεις τουμπανιασμενου oced. Ακόμη και σ αυτο έπεσε μαγείρεμα. Ποιος συγκρίνει κάρτες και δεν αναγράφει ότι  είναι κλοκαρισμενες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...