Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ας τρέξει ο billeiros νούμερα και στις 3 αναλύσεις με ultra settings να δούμε.

Στοκ καρτα? 

Μήπως κανα update άλλαξε τπτ. Ο day dreemer  έχει "κανονική" αναλυση η uw?? 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, billeiros είπε

Στοκ καρτα? 

Μήπως κανα update άλλαξε τπτ. Ο day dreemer  έχει "κανονική" αναλυση η uw?? 

Αν δεις το πινακακι στην προηγουμενη σελιδα εχει και τις 3 αναλυσεις 16:9 (1920x1080/2560x1440/3840x2160) στην φωτο που ανεβασα.. Ειναι με ultra preset και o/ced η gpu

Το βραδυ πιθανοτατα θα τρεξω και κανα stock για συγκριση.

• Like 1

2 ώρες πριν, IoaZ είπε

''Low graphics''

Με λίγα λόγια, αν έχεις 1080P/240Hz monitor και θες να τα πιάσεις, κάνε OC στα πάντα μέχρι τελικής πτώσης. Χαίρω πολύ, ας ανεβάσει τα settings, ούτε 1 FPS διαφορά δεν υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το πρώτο Division είχε PCSS shadows και HBAO+ και αυτό εδώ είναι τέρμα AMD optimized..Βρε πως αλλάζουν οι καιροί..

index.php?ct=articles&action=file&id=497

καλα αυτο που λεει απλα δεν παιζει. 

δεν ξερω που πηρε το benchmark και ποια περιοχη εκανε, παντως δεν υπαρχει περιπτωση να μην δει καποιος βελτιωση στα min fps dx 12 @1440p ακομα και με 9900κ, με 2080τι. αν εχει καποιος 9900 με 2080ti ας μπει marakesh η mumbai και μετα συζηταμε.

και σε amd gpu ακομα πιο θεαματικη βελτιωση γιατι σε dx 11 πηγαιναν πολυ χειροτερα το συγκεκριμενο.

πιθανοτατα αυτο εγινε γιατι με ολες αυτες τις καρτες, ειναι πολυ gpu limited και δεν ειναι ικανες να οδηγησουν στο οριο τον 9900k oυτε σε dx 11.

και γιατι το benchmark του το πηρε σε light cpu κατασταση. πιθανοτατα το benchmark του miami.

Ας δοκιμαζαν με καμια 2080ti marakesh η mumbai να βλεπαμε τη διαφορα.  και να διναν και κανα cpu usage σε καθε σεναριο:P

κλασικα cherry picked πραγματα να δειξουμε οτι το dx 11 ειναι ανταγωνιστικο.

oπως εγραψα παραπανω, φιλος κατοχος 9900 +2080ti @1440p μου μιλησε για ελαχιστα @ 70s vs 110s στο marakesh

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόλαβα ετρεξα ένα bench division 2 ultra preset 1080p.131.μ@λ@κιες του site. Κλοκαρισμενη vii. Θα τρέξω και τα υπόλοιπα το βράδυ 

Απ ότι κατάλαβα θαψανε την ti.και τσίμπησαν απόδοση vii καθώς 131(122 στο guru 3d) έβγαλε όντας κλοκαρισμενη η vii. 132 της δινουν.ο,τι να ναι. Πέρα από guru 3d και κανα δύο έγκριτα ακόμη site είναι να μην πιστεύεις τιποτα

Σίγουρα θα έθαψαν και 2080

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2

Αφού τρέξαμε μαζί benches(OC vs OC) με maxed settings και ήσουν ελαφρώς μπροστά, δεν υπήρχε περίπτωση να περνάς Ti. Πάντως stock vs stock μου σκας αρκετά νομίζω..

• Like 2

14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αφού τρέξαμε μαζί benches(OC vs OC) με maxed settings και ήσουν ελαφρώς μπροστά, δεν υπήρχε περίπτωση να περνάς Ti. Πάντως stock vs stock μου σκας αρκετά νομίζω..

Μόλις ετρεξα και 1440p.93

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πάμε σε ultra με 2080 stock / 9900K @ 5Ghz /3200C14(Στην ανάλυση και στα settings που παίζω δεν προσφέρει κάτι το παραπάνω, απλά ζορίζω τον IMC controller)..

Θέλω να δω αν έτρεξαν σε DX12 ή σε DX11 στο άρθρο τους..Τα νούμερα τους σε 1080/1440P είναι εντελώς off για 2080. Εκτός κι αν δίνει τόσο πολύ το OC σε CPU, αλλά το παιχνίδι είναι τέρμα GPU bound οπότε χλωμό.

TweakTown = 103FPS (130 εγώ, 135 ο Μπάμπης λόγω ανεβασμένης συχνότητας RAM φαντάζομαι)

Spoiler

8944_24_division-benchmarked-20-graphics

1080p-vsync-off.png

TweakTown = 77FPS (90 εγώ)

Spoiler

8944_22_division-benchmarked-20-graphics

1440p-ultra.png

TweakTown = 45FPS (47 εγώ)

Spoiler

8944_20_division-benchmarked-20-graphics

4k.png

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...