Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ στο Odyssey με 4000C16 και 3600C15 έχω διαφορά 1 FPS πάντως.(Τα timings που είχαμε πει έχω Μπάμπη)

Σε τι κλοκ gpu είσαι στο μπεντς στα 1080p και 1440p στο a.c

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, BabisTs είπε

Σηκώνοντας στροφές.....

1.png

Φοβερο σκορ!!

Τουμπανος εισαι μπαμπη. 

Εγω αναμενω  9900k+z390+ h500 mesh   να ερθουν να αρχισω να benchαρω :D 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δινουν οι μνημες σε 1080p το εχουμε ξαναπει. Αν θες να μπεντσαρεις ή να παρεις παραπανω fps για high Hz monitors θες κορυφαια cpu (και για max και κυριως για min fps) και μνημες..

Βεβαια εδω οπως αναφερει και ενας απο κατω τα CAS  latencies ειναι διαφορετικα και δεν βγαινουν ασφαλη συμπερασματα αν δεν tweakαρεις και σωστα τις μνημες, ειναι το worst case scenario για τις low speed που συνηθως εχουν πολυ καλυτερα CL και λογικο ειναι..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Οι μονες περιπτωσεις που υπαρχει ουσιαστικο κερδος ειναι σε benchmarks και σε competitive παιχνιδια τυπου Apex,CS,Fortnite κοκ και ψαχνεις μεχρι και τα 10-20 fps παραπανω στα 150-200-300fps που παιζεις με κατωτερες ρυθμισεις φυσικα.. 

Ενα σετ 3200 CL16 ειναι μακραν υπεραρκετο ειδικα αν το σφιξεις λιγο για την συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων..

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To rig το έχω στήσει καθαρά για 1080P/144Hz μιας και είναι η ανάλυση που παίζω και για να πρεσσάρει την gpu στο 99% όλην την ώρα....οπότε έφαγα και κάποιες ώρες παραπάνω να σφίξω τα subs (εκεί είναι το κλειδί) και να είμαι και stable daily.....Το είπα και παραπάνω ότι με oc στις ram π.χ από 3200mhz σε 3600mhz με πιο σφιχτά timmings θα δείς κάποια αύξηση.......το ζουμί βρίσκεται στα subs timmings (που είναι και πολλά και αρκετά μέσα στο bios) και εκεί κερδίζεις πολύ περισσότερα από ένα απλό oc  στις ram που συνοδεύεται με μία απλή αύξηση στην συχνότητα των ram και σφίξιμο των απλών timmings (cl/trcd/trp/tras/trfc/cr) .....Όλα αυτά βέβαια σε 1080P ......από 1440P και άνω απλά σου φτιάχνουν καλύτερα min σε κάποιες περιπτώσεις.......

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ στο Odyssey με 4000C16 και 3600C15 έχω διαφορά 1 FPS πάντως.(Τα timings που είχαμε πει έχω Μπάμπη)

Το γνωρίζω.....απλά είχες σφίξει τα αρχικά timmings δεν μπήκες στα ενδότερα του ram overclocking με τα subs .....και με το δίκιο σου μιας και παίζεις σε 1440P.....

2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Ενα σετ 3200 CL16 ειναι μακραν υπεραρκετο ειδικα αν το σφιξεις λιγο για την συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων..

Σε intel cpu ειδικά έχεις απόλυτο δίκιο ....+1 στον bro!

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

17 λεπτά πριν, billeiros είπε

IMG_20190326_145940.jpg

Πολιτισμικο σοκ έπαθα σε σχέση με την παλιά τζούρα... 

Επιτέλους Μπιλ.Θα γίνεις άνθρωπος. 

Θα σε ευχαριστεί το hw σου θα σου δωσει και καλύτερα σκορ.Μην σου πω οτι θα σου κάνει και τυροπιπες😂

Μεγιες αγορινα!

25 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Κάποιος θα κουμπώσει το θηρίο πάνω σήμερα... Κάτι είδα στις αγγελίες! Δώσε πόνο  @azazil1190

B)

Θα δείξει μαλλον μέχρι το τελος της εβδομάδας. 

Αλλα επεσες αρκετά κοντά

• Like 3
  • Thanks 1

1 hour ago, billeiros said:

IMG_20190326_145940.jpg

Πολιτισμικο σοκ έπαθα σε σχέση με την παλιά τζούρα... 

Καλορίζικο!! 😍

Φιλική συμβουλή, μην το αφήσεις στο πάτωμα. Πρέπει να το ανεβάσεις κάπως ψηλά. Αισθητική, λιγότερη σκόνη (θα βλέπεις και το παραμικρό χνούδι, τώρα). Είναι Tembered Glass, πραγματική βιτρίνα.

Πανέμορφο κουτί!!  

Θα σε αναγκάζει να το καθαρίζεις πιο συχνά, όπου σημαίνει ότι είναι καλύτερα για όλα μέσα! 

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, renaxan είπε

Καλορίζικο!! 😍

Φιλική συμβουλή, μην το αφήσεις στο πάτωμα. Πρέπει να το ανεβάσεις κάπως ψηλά. Αισθητική, λιγότερη σκόνη (θα βλέπεις και το παραμικρό χνούδι, τώρα). Είναι Tembered Glass, πραγματική βιτρίνα.

Πανέμορφο κουτί!!  

Θα σε αναγκάζει να το καθαρίζεις πιο συχνά, όπου σημαίνει ότι είναι καλύτερα για όλα μέσα! 

Ευχαριστω πολυ.. Είναι όντως πολύ όμορφο. Η φωτο το αδικει. Θα βγάλω νέες με το τελικό αποτέλεσμα... 

Αυτό ρε παιδια τι καλώδιο είναι?? 

IMG_20190326_180514.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...