Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ρε, uv:P και αγάπη μόνο:P.....

Το uv ειναι για κοκους 

Οι αντρες μόνο oc και full voltage να τσιρίζει το καρτονι😂 

Τεστοστερόνη φουλ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Αρα με oc που ποσταρε παραπάνω ο psycho εχουμε μια γαματη διαφορά του 1ος fps στον συγκεκριμένο τιτλο στα 1080p.

Νομίζω και εγω καπου εκει ειχα βγαλει με oc στα 2085.θα το ξαναδω

Η αλήθεια είναι ότι πρώτα έτρεξα το 1440P και μετά σε 1080P και μου φάνηκε μικρή η διαφορά μεταξύ των δύο αναλύσεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα ειναι μικρη η διαφορα γιατι ειμαστε cpu limited σε 1080p σε αυτη την engine.. Φαντασου οτι η 2080Ti σε ultra high stock βγαζει 93fps σε 1080p στο odyssey.. Σε 1440p με στοκ βγαζω 78..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Μα ειναι μικρη η διαφορα γιατι ειμαστε cpu limited σε 1080p σε αυτη την engine.. Φαντασου οτι η 2080Ti σε ultra high stock βγαζει 93fps σε 1080p στο odyssey.. Σε 1440p με στοκ βγαζω 78..

την ακούει το συγκεκριμένο game από ram timmings και subs για να πρεσσάρει την gpu στα τέρματα.........

11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

@@ δηλαδή..

τα έχουμε πεί ότι το μεγαλύτερο gap απόδοσης το σηκώνεις από oc core.......

Επεξ/σία από BabisTs

ο @d4ydr33m3r έχει και πιο δυνατή gpu αλλά τις έχει κλοκάρει  τις ram (τουλάχιστον τα primary από ότι ξέρω)....τώρα για γενικά και όχι ειδικά για τον bro @d4ydr33m3r .....για τα περί ram για να πάρεις το max  πρέπει να tweakareis μαζί primary+subs.......δεν αρκούν μία συχνότητα και τα primary μόνο........αλλά όλα αυτά οφελούν μόνο κάποιον στα 1080P....σε 1440p και άνω σου φτιάχνουν καλύτερα min fps.....

• Like 2

35 λεπτά πριν, BabisTs είπε

την ακούει το συγκεκριμένο game από ram timmings και subs για να πρεσσάρει την gpu στα τέρματα.........

τα έχουμε πεί ότι το μεγαλύτερο gap απόδοσης το σηκώνεις από oc core.......

Ναι η ram φαινεται να βοηθαει αρκετα σε αυτο σε αντιθεση με το Origins που εκανε διαφορα μεγαλη η cpu ειδικα σε cpu limited resolutions..

Βεβαια εκει φανηκε αισθητα η διαφορα επειδη απο 2c/4c πηγαμε σε 6/8c configs για smooth performance gains ενω τωρα οι διαφορες απο Origins σε Odyssey ειναι σχεδον μηδαμινες..

36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Παίζει να τον κόβουν οι RAM τον daydreamer..

Σε 1080p σιγουρα χανω σε καποιες περιπτωσεις που σηκωνει το mem bandwidth , με 4000αρες θα εδινε αερα.. Γιατι clearly η cpu δεν μπορει να δωσει σε 2080 φουλαρισμα ποσο μαλλον σε 2080Ti..

Απλα επειδη δεν παιζω 1080p και επειδη οι δικες μου κλοκαρουν εστω και με gay timings στα 3200 δεν ασχοληθηκα.. Μια και καλη DDR5..Την cpu ηθελα να την αλλαξω ομως με ετρωγε για 8c/16t σε ιντελα..  Στις αναλυσεις που παιζω ουτε καν παιζει ρολο οποτε..

Και γενικα και στα προγραμματα που χρησιμοποιω δεν εχω αναγκη μεγαλυτερο bandwidth επι του παροντος..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, BabisTs είπε

ο @d4ydr33m3r έχει και πιο δυνατή gpu αλλά τις έχει κλοκάρει  τις ram (τουλάχιστον τα primary από ότι ξέρω)....τώρα για γενικά και όχι ειδικά για τον bro @d4ydr33m3r .....για τα περί ram για να πάρεις το max  πρέπει να tweakareis μαζί primary+subs.......δεν αρκούν μία συχνότητα και τα primary μόνο........αλλά όλα αυτά οφελούν μόνο κάποιον στα 1080P....σε 1440p και άνω σου φτιάχνουν καλύτερα min fps.....

Μπαμπη οι μνημες ειναι σχεδον 4 χρονων 2400αρες απο 5820k ουτε καν xmp profile δεν εχω τι να κατσω να παιξω με timings και παλι καλα που τρεχουν 3200 να λες.. Με εβγαλαν παντως μια χαρα απο 5820k->8700k->9900k και στην συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων δεν ειχα ποτε απωλειες απο μνημες.. Ουτε στα προγραμματα που χρησιμοποιω χρειαστηκα να σου πω..

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Με 'φαγε και μένα και κωλοβαράνε τα threads τώρα :D

Ελα τωρα δεν σε χαλασαν τα 8c/16t @ 5GHz.. 😂

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Με 'φαγε και μένα και κωλοβαράνε τα threads τώρα :D

Πάντως για το Odyssey..

r7.png

Και για το Origins ετσι ηταν αν θυμασαι και μεγαλυτερες διαφορες θυμαμαι οτι παροτι ειχα 5820k σε 1080p την ετρωγα απο 8700k χαλαρα....

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι αλλά εδώ βλέπουμε διαφορά από 6c/12t σε 8c/16t..

Αν δεν βαριεσαι κανε κανα set affinity και τσεκαρε να δεις αν γινεται το ιδιο και σε Intel ψιλοαμφιβαλλω για 6c/12t στα ιδια clocks.. 

Σε AMD ισως επειδη επηρεαζουν πολυ περισσοτερο οι μνημες να δινει παραπανω.. Και επισης για να δουμε και παραπανω κερδη πρεπει να μην τα εχουμε ολα enabled γιατι γινομαστε πιο gpu limited τα settings του bench ειναι high αν δεν απατωμαι..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Αμφιβάλλω σε 4k αν τρως μπουκάλι ακόμα και με την 2080ti. Νομίζω αξίζει λίγη υπομονή μέχρι τους ryzen 3ης γενιάς. Εξάλλου αν δεν είχες θέμα μέχρι τώρα, από όσο ξέρω δεν βγαίνει κάνα σούπερ wow παιχνίδι σε απαιτήσεις μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός αν μ διαφεύγει κάτι... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...