Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να τρέξεις για μέρες το p95 με avx και small FFTs ούτε το occt small data set (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι άψογο στο να βγάλει error σε αστάθεια cpu και σύντομα μάλιστα) χωρίς καλή ψύξη και κυρίως χωρίς να παρακολουθείς ολη την ωρα γιατί δίνει πολύ επικίνδυνο φορτίο, τα loads είναι μη ρεαλιστικά για συγκεκριμένο σκοπό να στρεσσαρουν απίστευτα την cpu.  Με το p95 διαλυεις την cpu στην γνωστή εκδόση κιόλας. Αν δεν φτάνει το δίωρο (που σε σύγκριση με αυτά που ακούω για σταθερότητα εδώ πολλές φορές είναι μέρα και νύχτα ) και μπορείτε να αφιέρωσετε χρόνο καθίστε ένα 8ωρο παραπάνω σε αυτά τα δύο ειναι απίθανο να μην έχει βγει μέχρι τότε αστάθεια. Πεπεισμένος για το occt. Τεστάρει την μνήμη παρα πολύ καλύτερα και από p95 blend test για αυτούς που θέλουν την μνήμη σοβαρά τεσταρισμενη επίσης .

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Δεν μπορείς να τρέξεις για μέρες το p95 με avx και small FFTs ούτε το occt small data set (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι άψογο στο να βγάλει error σε αστάθεια cpu και σύντομα μάλιστα) χωρίς καλή ψύξη και κυρίως χωρίς να παρακολουθείς ολη την ωρα γιατί δίνει πολύ επικίνδυνο φορτίο, τα loads είναι μη ρεαλιστικά για συγκεκριμένο σκοπό να στρεσσαρουν απίστευτα την cpu.  Με το p95 διαλυεις την cpu στην γνωστή εκδόση κιόλας. Αν δεν φτάνει το δίωρο (που σε σύγκριση με αυτά που ακούω για σταθερότητα εδώ πολλές φορές είναι μέρα και νύχτα ) και μπορείτε να αφιέρωσετε χρόνο καθίστε ένα 8ωρο παραπάνω σε αυτά τα δύο ειναι απίθανο να μην έχει βγει μέχρι τότε αστάθεια. Πεπεισμένος για το occt. Τεστάρει την μνήμη παρα πολύ καλύτερα και από p95 blend test για αυτούς που θέλουν την μνήμη σοβαρά τεσταρισμενη επίσης .

Γι'αυτό υπάρχει το blend στο prime95 

Δημοσ.

Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ ξανά με oc στην cpu θα σας πω πως αν θέλετε πλήρης σταθερότητα μόνο OCCT. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Τρεξτε realbench stress test με τιγκα μνημη που ειναι μακραν το καλυτερο realword open source application stress program και αν αυτο βγει για κανα διωρο ειστε σιγουρα κομπλε για οτιδηποτε..

Αν θελετε να ειστε 1000% σιγουροι τρεξτε OCCT small data.. 

+1 bro.... 

Προσωπικά realbench αλλά και OCCT ακούω τα καλύτερα..... Ibt ποτέ δεν χρησιμοποιώ ύστερα από τον 4790Κ (έβγαζε ibt 10run very high  και δεν πέρναγε καν 5λεπτο realbench) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν εισια σταθερός το OCCT μέσα σε μισή ώρα max θα σου βγάλει error. Την στιγμή που πχ το realbench να μην κάνει κιχ σε 4 ώρες. 

Και εγώ θεωρώ ότι αν περνάς το realbench θα είσαι σταθερός μία ζωή απλά το OCCT είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Το έγραψα κάτω κάτω,καλύτερο είναι το occt!

τι ειναι το occt? link να το κατεβασουμε εχουμε?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

τι ειναι το occt? link να το κατεβασουμε εχουμε?

http://www.ocbase.com/

CPU STRESS Software

47 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

2080 OC / 9900K @ 5Ghz / 4000C16

oddyssey-1.png

odyssey.png

R6: Siege

1080P

siege-1080.png

1440P

siege-1440p.png

Μπορείς να κάνεις ενα benchmark σε 2160p με OC και Stock να δώ εάν και πόσο επηρεάζει σε αυτό το παιχνίδι; 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BabisTs είπε

Assassin's Creed - Odyssey

1080p

stock rtx 2080

Χωρίς τίτλο.png

Αρα με oc που ποσταρε παραπάνω ο psycho εχουμε μια γαματη διαφορά του 1ος fps στον συγκεκριμένο τιτλο στα 1080p.

Νομίζω και εγω καπου εκει ειχα βγαλει με oc στα 2085.θα το ξαναδω

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Αρα με oc που ποσταρε παραπάνω ο psycho εχουμε μια γαματη διαφορά του 1ος fps στον συγκεκριμένο τιτλο στα 1080p.

Νομίζω και εγω καπου εκει ειχα βγαλει με oc στα 2085.θα το ξαναδω

Ρε, uv:P και αγάπη μόνο:P.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...