Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, billeiros είπε
Spoiler

Ή το tempered (το πρώτο) ή το τρίτο (το κλασικό).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παρηγγειλα...το tempered.τελευταια ερωτηση.στο πανω μερος μιασ και δεν εχω υδροψυξη πλεον να βαλω δυο 140ρηδες να βαζουν αερα ?το ρωταω για να παραγγειλω από τωρα 2 rgb να ταιριαξουν ομορφα.επισησ χωραει η noctua nhd15 μεσα?

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, billeiros είπε

το παρηγγειλα...το tempered.τελευταια ερωτηση.στο πανω μερος μιασ και δεν εχω υδροψυξη πλεον να βαλω δυο 140ρηδες να βαζουν αερα ?το ρωταω για να παραγγειλω από τωρα 2 rgb να ταιριαξουν ομορφα

Μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία: το fan setup μου ήταν το εξής: i) 2 πάνω να βάζουν, ii) 2 μπροστά να βάζουν, iii) 1 πίσω να βγάζει.

Το άλλαξα σε αυτό εδώ: i) 2 μπροστά να βάζουν (από τον phanteks 200mm πήγα στους cryorig xf140mm), ii) 1 πίσω να βγάζει (από phanteks 140mm πήγα σε bequiet silent wings 3) και iii) 1 κάτω να βάζει (bequiet silent wings 3 κι αυτός). Έβγαλα εντελώς τους 2 phanteks 140mm που είχα στο πάνω μέρος.

Άλλαξα τους phanteks, γιατί έβαλα και το nzxt sentry 3, για να ελέγχω τους ανεμιστήρες καλύτερα. Τους έχω όλους στο 40% και ο θόρυβος είναι αξιοπρεπέστατος (οι cryorig είναι λίγο φασαριόζικοι, όχι, όμως, ενοχλητικοί, οι bequiet είναι όνομα και πράγμα). Ακούγεται ένα υπόκωφο βουητό από το σύστημα, το οποίο δεν ενοχλεί καθόλου.

Θερμοκρασίες: gpu, max 58 βαθμοί, [email protected], max 52 βαθμοί (υπολόγισε κάτι παραπάνω εσύ, αφού θες να τρέχεις τον 9700k στα 5).

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 3
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία: το fan setup μου ήταν το εξής: i) 2 πάνω να βάζουν, ii) 2 μπροστά να βάζουν, iii) 1 πίσω να βγάζει.

Το άλλαξα σε αυτό εδώ: i) 2 μπροστά να βάζουν (από τον phanteks 20mm πήγα στους cryorig xf140mm), ii) 1 πίσω να βγάζει (από phanteks 140mm πήγα σε bequiet silent wings 3) και iii) 1 κάτω να βάζει (bequiet silent wings 3 κι αυτός). Έβγαλα εντελώς τους 2 phanteks 140mm που είχα στο πάνω μέρος.

Άλλαξα τους phanteks, γιατί έβαλα και το nzxt sentry 3, για να ελέγχω τους ανεμιστήρες καλύτερα. Τους έχω όλους στο 40% και ο θόρυβος είναι αξιοπρεπέστατος (οι cryorig είναι λίγο φασαριόζικοι, όχι, όμως, ενοχλητικοί, οι bequiet είναι όνομα και πράγμα). Ακούγεται ένα υπόκωφο βουητό από το σύστημα, το οποίο δεν ενοχλεί καθόλου.

Θερμοκρασίες: gpu, max 58 βαθμοί, [email protected], max 52 βαθμοί (υπολόγισε κάτι παραπάνω εσύ, αφού θες να τρέχεις τον 9700k στα 5).

ευχαριστω πολύ!!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, billeiros είπε

το παρηγγειλα...το tempered.τελευταια ερωτηση.στο πανω μερος μιασ και δεν εχω υδροψυξη πλεον να βαλω δυο 140ρηδες να βαζουν αερα ?το ρωταω για να παραγγειλω από τωρα 2 rgb να ταιριαξουν ομορφα

Καλορίζικο το κουτί man!

Ξύσιμο που υπάρχει γενικά στο forum.......βλέπω αγορές κουτιών / 9900Κ και γενικά!

Άλλοι την έβγαλαν στην φτήνια ........παρέλαβαν ssd.....εγώ?

1.png

Έχει έξαρση η αλλεργία εντός του forum.........🤣

Κατέφτασε και ο πελάτης είδα πιο πίσω..........πέρα από Supo δεν ξέρει κάτι άλλο να "τρέξει"?..........κανά ingame bench ίσως........χώρια ότι δεν βλέπω sli πιά..........Πρέπει να την πούλησε γιατί δεν τον έφτασαν για τα φάρμακα του μηνός (βλέπω ξέσπασε ο Χ ύστερα από αρκετή μουγκαμάρα μιας και ξέμεινε από φάρμακα τέλος του μήνα...δώσε και την δεύτερη  τώρα να πάρεις rtx να δείς αντανακλάσεις επιδόσεων !

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

10 λεπτά πριν, billeiros είπε

ο πισω θα βγαζει...δεν είναι υπερβολή να βγαζουν ολοι από κει?

Κοίταξε εγώ έχω 2x2 μπροστά (push/pull) βέβαια λόγω υδρόψυξης και 2 επάνω και 1 πίσω να βγάζουν. Corsair ML Fans, τρομερά fans. Και από θερμοκρασίες είμαι πολύ κομπλέ!  Γενικά, επειδή έχω υδρόψυξη θέλω να βγάζω τον ζεστό αέρα από το κουτί που δημιουργεί η γραφικών, και μετά να έχω και στο μυαλό μου την εσωτερική πίεση για να μη μαζεύουμε πολύ σκονή στο εσωτερικό 

• Like 1

39 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Καλορίζικο το κουτί man!

Ξύσιμο που υπάρχει γενικά στο forum.......βλέπω αγορές κουτιών / 9900Κ και γενικά!

Άλλοι την έβγαλαν στην φτήνια ........παρέλαβαν ssd.....εγώ?

1.png

Έχει έξαρση η αλλεργία εντός του forum.........🤣

Κατέφτασε και ο πελάτης είδα πιο πίσω..........πέρα από Supo δεν ξέρει κάτι άλλο να "τρέξει"?..........κανά ingame bench ίσως........χώρια ότι δεν βλέπω sli πιά..........Πρέπει να την πούλησε γιατί δεν τον έφτασαν για τα φάρμακα του μηνός (βλέπω ξέσπασε ο Χ ύστερα από αρκετή μουγκαμάρα μιας και ξέμεινε από φάρμακα τέλος του μήνα...δώσε και την δεύτερη  τώρα να πάρεις rtx να δείς αντανακλάσεις επιδόσεων !

με γεια Μπαμπη!!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως ειμαι με το Corsair Graphite 780T εδω και πολυ καιρο και ειμαι ευχαριστημενος απιστευτα.. Ανεβαινουμε λιγο σε τιμη αλλα μου αρεσει πολυ και ειναι απιστευτα εργονομικο και τοσο οσο..

Χωραει ανετα 360mm ΑΙΟ και πανω και μπροστα και περισσευει κιολας εχει αποσπωμενα HDD cages,τα drive slots βγαινουν αν δεν τα θες, και ειναι και ομορφο.. Μονο τους ανεμιστηρες θα αλλαξω τωρα με την X72 που εβαλα για το airflow και θα βαλω σε ολους noctua για ακομη πιο αποδοτικο airflow

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εμένα ο 8700Κ ο core 2 στο IBT είναι 12-13C πάνω από τους άλλους και φτάνει 98C..Και με την AIO το ίδιο ακριβώς. Εσένα bill φταίει και το κουτί σίγουρα πάντως.

Τι φαση με τον συγκεκριμενο πυρηνα? 2-3 βαθμους διαφορα δεν παιζουν συνηθως μεταξυ τους οι πυρηνες? Το κουτι του τυπου ειναι σιγουρα το καταμελανο σημειο απο τα χειροτερα που εχω δει. Γιατι 95αρια ειναι τραγικες θερμοκρασιες σε ibtl με 1.30volt σε soldered cpu. 9900k εχει καλυτερα temps. Βεβαια αμα ειναι δραμα το συστημα και βαραει 350αρια watt η ρουφιχτρα gpu τι να κανει και η καημενη noctua ολο το κουτι θα βραζει και δεν θα παει πολυ.

2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Εγω παντως ειμαι με το Corsair Graphite 780T εδω και πολυ καιρο και ειμαι ευχαριστημενος απιστευτα.. Ανεβαινουμε λιγο σε τιμη αλλα μου αρεσει πολυ και ειναι απιστευτα εργονομικο και τοσο οσο..

Χωραει ανετα 360mm ΑΙΟ και πανω και μπροστα και περισσευει κιολας εχει αποσπωμενα HDD cages,τα drive slots βγαινουν αν δεν τα θες, και ειναι και ομορφο.. Μονο τους ανεμιστηρες θα αλλαξω τωρα με την X72 που εβαλα για το airflow και θα βαλω σε ολους noctua για ακομη πιο αποδοτικο airflow

Το cfm ειναι αρκετα καλο ρε συ των συγκεκριμενων ανεμιστηρων. Και πληρως αθορυβοι. Απο θορυβο η θερμοκρασιες εχεις παραπονο?

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το cfm ειναι αρκετα καλο ρε συ των συγκεκριμενων ανεμιστηρων. Και πληρως αθορυβοι. Απο θορυβο η θερμοκρασιες εχεις παραπονο?

Οχι δεν εχω αλλα απο θερμοκρασιες μπορει και καλυτερα πιθανοτατα.. Εγω δεν μπορω να κατσω να κανω και cable management βαριεμαι αφορητα και εχω και 6 HDDs και 2 SSDs μεσα. Αρα καταλαβαινεις τι γινοταν οταν ειχα την noctua μεσα.. Τωρα με την X72 ανασανε το κουτι αλλα η gpu ειναι λιγο πιο ζεστη. Η αεροψυξη εβγαζε πιο γρηγορα τον ζεστο αερα εξω απο το κουτι βοηθωντας το airflow με τους διπλους ανεμιστηρες.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Οχι δεν εχω αλλα απο θερμοκρασιες μπορει και καλυτερα πιθανοτατα.. Εγω δεν μπορω να κατσω να κανω και cable management βαριεμαι αφορητα και εχω και 6 HDDs και 2 SSDs μεσα οπως καταλαβαινεις τι γινοταν οταν ειχα την noctua μεσα.. Τωρα με την X72 ανασανε το κουτι αλλα η gpu ειναι λιγο πιο ζεστη. Η αεροψυξη εβγαζε πιο γρηγορα τον ζεστο αερα εξω απο το κουτι βοηθωντας το airflow με τους διπλους ανεμιστηρες.. 

Kαταλαβα οπως με το καλο να πας σε καποιους μαυρους noctua ειναι σιγουρα οτι καλυτερο κυκλοφορει. Για τους HDD γιατι δεν περνεις κατι τετοιο

https://www.skroutz.gr/s/17630841/LC-Power-LC-DOCK-U3-4B.html

Να τους κουμπωσεις πανω να φυγουν απο τον υπολογιστη. Σιγουρα προσθετουν στις θερμοκρασιες κατι λιγο και αυτοι ειδικα οταν ειναι σε load. Την X72 την εχεις μπροστα? Αν ειναι μπροστα συνηθως τσιμπαει λιγο παραπανω θερμοκρασιες και καλυτερα temps η cpu ενω αν ειναι πανω η gpu ειναι χαμηλοτερα και ανεβαινει η cpu.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Kαταλαβα οπως με το καλο να πας σε καποιους μαυρους noctua ειναι σιγουρα οτι καλυτερο κυκλοφορει. Για τους HDD γιατι δεν περνεις κατι τετοιο

https://www.skroutz.gr/s/17630841/LC-Power-LC-DOCK-U3-4B.html

Να τους κουμπωσεις πανω να φυγουν απο τον υπολογιστη. Σιγουρα προσθετουν στις θερμοκρασιες κατι λιγο και αυτοι ειδικα οταν ειναι σε load. Την X72 την εχεις μπροστα? Αν ειναι μπροστα συνηθως τσιμπαει λιγο παραπανω θερμοκρασιες και καλυτερα temps η cpu ενω αν ειναι πανω η gpu ειναι χαμηλοτερα και ανεβαινει η cpu.

Οι HDDs θα φυγουν σιγα σιγα για να μπει NAS.. Θα μεινουν μονο SSD επανω θα φυγει η παλιατζουρα.. 

Με τους ανεμιστηρες φυσικα και οι μαυροι Noctua τα σπανε.. ;)

Ναι το ξερω πως δουλευουν τα configs και για την cpu θα ηταν καλυτερα μπροστα .. Παρολαυτα την X72 την εχω επανω και η cpu εχει καλα temps, απλα ισως να μην τραβαει καλα απο μονος του ο ανεμιστηρας εξοδου πισω που βγαζει δεν επαρκει πλεον .. Η αεροψυξη λογικα βοηθουσε να βγει πιο γρηγορα εξω ο ζεστος αερας δημιουργωντας μεγαλυτερο airflow με τους διπλους ανεμιστηρες. Eνω εδω με την 2080Ti και παραγωντας πολλη εκλυση ενεργειας και θερμοτητας λοιπον υπερχρονισμενη παγιδευεται ο ζεστος αερας και επιστρεφει στο pcb πιο ευκολα.. Για αυτο θα βαλω ενα δευτερο εξοδου και θα τους αλλαξω τους πισω με noctua οπως σου ειπα να δω τι θα γινει.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...