ROG-X Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, azazil1190 είπε O ''μπαρμπας'' 5960Χ βαστει μια χαρα τελικα 😁 Superposition σε 4Κ ο 9700κ μου δινει καλυτερο σκορακι εαν θυμαμαι καλα αλλα δεν το λες κακο Σε 8κ παει καλη τσαρκα την γκομενιτσα(2080)😊 θα δωσεις καθολου γκαζι στη κουτση ? 😁 και ενα screen απο 2080 RTX Ventus....πραγματικα με εξεπληξε η αποδοση της! Ο babinos σε ποιο λαγουμι ειναι ρε παιδια για να δωσει κανενα scorακι με την κουτσο-golden των 950 ευρω 😂 ...ακομα και με photoshop! 🤪 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από ROG-X 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, ROG-X είπε θα δωσεις καθολου γκαζι στη κουτση ? 😁 και ενα screen απο 2080 RTX Ventus....πραγματικα με εξεπληξε η αποδοση της! Ο babinos σε ποιο λαγουμι ειναι ρε παιδια για να δωσει κανενα scorακι με την κουτσο-golden των 950 ευρω 😂 ...ακομα και με photoshop! 🤪 Δεν παει πολύ παραπανω στα ρολογια. Συν οτι σε καποια απο τα παραπανω μπεντς η 1080τι ειναι πιο ωμη σε δύναμή. Την ειχα οπως ξερεις οπότε ξερω. Τα μπεντσακια τα εβαλα για να δειξω τον 5960χ.Οποτε Ορέστη ασε τις μαλακονιες σε μενα.Με ξερεις πολύ καλα, συν οτι οταν μου κάθονται καλα κομματάκια τους δινω. Η ventus του Παν. ειναι gold κομματάκι. ***Με μπριζωνετε να κουμπώσω την αλλη επανω το κερατο μου.😤 Α τρεξε κανα superposition 1080p extreme με την 1080ti.Γιατι εκει σε φτανω με την 2070oc vs 1080ti stock Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από azazil1190 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, billeiros είπε Cougar panzer Max vs h500p mesh??? Phanteks Enthoo Pro. Αυτό που προτείνει κι ο Μπάμπης. Εξαιρετικό airflow (προσωπικά, έχω βγάλει εντελώς τους πάνω ανεμιστήρες και δεν είχα κανένα θέμα με θερμοκρασίες). Επίσης, έχω αφαιρέσει εντελώς τα cages, καθώς δεν χρησιμοποιώ hdd (μόνο εξωτερικούς και μόνο όταν απαιτείται η χρήση τους), με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του airflow. Το κουτί έχει καθαρό airflow path (από μπροστά προς τα πίσω), φίλτρα εκεί που πρέπει και με 1-2 εικαστικές παρεμβάσεις, γίνεται ακόμη καλύτερο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Phanteks Enthoo Pro. Αυτό που προτείνει κι ο Μπάμπης. Εξαιρετικό airflow (προσωπικά, έχω βγάλει εντελώς τους πάνω ανεμιστήρες και δεν είχα κανένα θέμα με θερμοκρασίες). Επίσης, έχω αφαιρέσει εντελώς τα cages, καθώς δεν χρησιμοποιώ hdd (μόνο εξωτερικούς και μόνο όταν απαιτείται η χρήση τους), με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του airflow. Το κουτί έχει καθαρό airflow path (από μπροστά προς τα πίσω), φίλτρα εκεί που πρέπει και με 1-2 εικαστικές παρεμβάσεις, γίνεται ακόμη καλύτερο. Απλά μια τελευταία ερώτηση. Τα fill tower για ποιο λογο δεν τα προτείνετε? Αφού όπως λέτε θέλουμε να είναι ευρύχωρα μέσα για να υπάρχει ικανοποιητική ροή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Απλά μια τελευταία ερώτηση. Τα fill tower για ποιο λογο δεν τα προτείνετε? Αφού όπως λέτε θέλουμε να είναι ευρύχωρα μέσα για να υπάρχει ικανοποιητική ροή.... Μια χαρά κάνεις δουλειά και με midi tower, εφόσον έχουν σωστό airflow. Άσε που κάνεις και οικονομία (radeon vii cf, κανείς;)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Phanteks Enthoo Pro. Αυτό που προτείνει κι ο Μπάμπης. Εξαιρετικό airflow (προσωπικά, έχω βγάλει εντελώς τους πάνω ανεμιστήρες και δεν είχα κανένα θέμα με θερμοκρασίες). Επίσης, έχω αφαιρέσει εντελώς τα cages, καθώς δεν χρησιμοποιώ hdd (μόνο εξωτερικούς και μόνο όταν απαιτείται η χρήση τους), με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του airflow. Το κουτί έχει καθαρό airflow path (από μπροστά προς τα πίσω), φίλτρα εκεί που πρέπει και με 1-2 εικαστικές παρεμβάσεις, γίνεται ακόμη καλύτερο. Το γλυκοιτω το enthoo και εγω.Επειδη μεσα στον μηνα θα αλλαξω την aio στον 5960, λεω να κανω και στο κουτι μια αλλαγή. Καλο το corsair air 540 αλλα την trio οριακα την πηρα σε μηκος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Μια χαρά κάνεις δουλειά και με midi tower, εφόσον έχουν σωστό airflow. Άσε που κάνεις και οικονομία (radeon vii cf, κανείς;)... Μα σ αυτό το price range εχειkai full.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Μα σ αυτό το price range εχειkai full.... Καποια απο τα full δεν κανουν για αερα. Ειναι φτιαγμένα για wc. Ειχα full tower phobia.Ηταν τεραστιο αλλα οχι για αερα αλλα για νεράκι. Χώραγε τα παντα μεσα ανετα και αλλα τοσα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Το γλυκοιτω το enthoo και εγω.Επειδη μεσα στον μηνα θα αλλαξω την aio στον 5960, λεω να κανω και στο κουτι μια αλλαγή. Καλο το corsair air 540 αλλα την trio οριακα την πηρα σε μηκος Spoiler Επειδή είμαστε off topic: 347mm με τα cages είναι το max gpu length/472mm χωρίς. Οπότε έχεις άπλετο χώρο. 9 λεπτά πριν, billeiros είπε Μα σ αυτό το price range εχειkai full.... Spoiler Προσωπικά, δεν θα έπαιρνα full tower. Εξαρτάται τι σ' αρέσει περισσότερο και πώς είναι διαμορφωμένος ο χώρος σου. Εδώ σκέφτομαι να πάω σε mini itx case και να κάνω όσο πιο minimal γίνεται το build μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 παιδια το phanteks η το h500p mesh? παραγγελνω….δε μπορω να αποφασισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε παιδια το phanteks η το h500p mesh? παραγγελνω….δε μπορω να αποφασισω... Spoiler Ψηφίζω phanteks. Ο Μπάμπης το ίδιο. Περίμενε γνώμες και από τους άλλους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, billeiros είπε παιδια το phanteks η το h500p mesh? παραγγελνω….δε μπορω να αποφασισω... Παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο ρε συ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, BabisTs είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ανάμεσα στα δύο το H500P Mesh για μένα........αν και σαν fan της phanteks αν άλλαζα κουτί θα πήγαινα στο https://www.msystems.gr/index.php?category=1220&product=24881 Θα συμφωνήσω με Μπάμπη, εξαιρετικό κουτί το Enthoo Pro. Αλλιώς Η500P Mesh ασυζητητί 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=enthoo+pro ποιο απ όλα παιδια?κλεισαμε http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=55063&cat=1 αυτό ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billeiros είπε https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=enthoo+pro ποιο απ όλα παιδια?κλεισαμε https://www.skroutz.gr/s/15968916/Phanteks-Enthoo-Pro-Tempered-Glass-Black.html Αυτό, είναι το πιο όμορφο από όλα πιστεύω. Και εγώ αυτό κοιτούσα, όταν το μπάτζετ φεύγει από τα 100€, προφανώς η επιλογή του Full Tower βγάζει περισσότερο νόημα, ωστόσο δεν υπήρχε διαθεσιμότητα οπότε κατέληξα στο H700 ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, πολύ όμορφο κουτί και με τρομερά future αλλά έχει μέτρια ροή αέρα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα