Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Θα βγάλει πόδια η VII και θα φύγει 😛 Και αυτό που σου πόσταρε o birel καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Μέχρι 150 το χουμε. Το thermaltake x71? Επίσης σκέφτομαι κ το hp500mesh. Το Tharmaltake ειναι λιγο ντουλαπιτσα ,αν εχεις χωρο οκ , εγω το H500p mesh παντως το προτεινω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Βοηθήστε ρε παιδια.... Πείτε άμα είναι.. Και ποιο να παρουμε κιόλας... Ρε Μπιλ θες να έχουμε εφιάλτες νυχτιάτικα να μην μπορούμε να κοιμηθούμε? Ρε παρε κουτι με τζαμι και λαμπακια rgb ολε να νιώσεις😂 ***Σοβαρα τωρα εχεις hw το οποίο το κουτι σου δεν μπορεί να το υποστηρίξει.Θες οπως και δηποτε νεο κουτι για να αναπνευσουν ολα εκει μεσα. 4 λεπτά πριν, jimpsar είπε Είμαι λίγο off topic Αλλά επειδή και εγώ καίγομαι για κουτί/ ψύκτρα επειδή πάω σε 9900 καμία συμβουλή δέκτη. Ευχαριστώ πάντως @azazil1190 και @d4ydr33m3r για τις τοποθετήσεις τους ήδη . Τελικα 9900κ ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε Μπιλ θες να έχουμε εφιάλτες νυχτιάτικα να μην μπορούμε να κοιμηθούμε? Ρε παρε κουτι με τζαμι και λαμπακια rgb ολε να νιώσεις😂 ***Σοβαρα τωρα εχεις hw το οποίο το κουτι σου δεν μπορεί να το υποστηρίξει.Θες οπως και δηποτε νεο κουτι για να αναπνευσουν ολα εκει μεσα. Τελικα 9900κ ? Ναι έτσι λέω Με κόλλησε ο psycho...αχχαχα Καλοφορετος @Psycho_Warhead Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από jimpsar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Πολλές αγορες τελευταία... Τι πάθαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μοιράζει '' Συριτσα'' επιδόματα, καλό παιντι 🤣 Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Για κουτί τσέκαρε το δικό μου. Για cpu τσέκαρε τον δικό μου να μην πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billeiros είπε Είμαι ναι αλλα νόμιζα ότι είχε καλό airflow και το είχα αμελήσει.... Έτρεξα ένα ibt με το vcore σου 1,312v......max 71 βαθμούς αν χαμηλώσω την cache που την έχω στα 4,8ghz και το vdimm λόγω των 4000mhz στις ram θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα στα temps....αλλά μέσα στις άκρες εκεί έπρεπε να ήσουν...λίγο πάνω-λίγο κάτω..... Spoiler 59 λεπτά πριν, jimpsar είπε Ναι έτσι λέω Με κόλλησε ο psycho...αχχαχα Καλοφορετος @Psycho_Warhead Μιας και την έχεις την πλατφόρμα.....στην θέση σου θα περίμενα τους 3000series ryzen φέτος......και αν δεν πιάνουν καλά κλόκια (για 5,0ghz ακούγεται) πάς σε 9900Κ..... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από BabisTs 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, BabisTs είπε Έτρεξα ένα ibt με το vcore σου 1,312v......max 71 βαθμούς αν χαμηλώσω την cache που την έχω στα 4,8ghz και το vdimm λόγω των 4000mhz στις ram θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα στα temps....αλλά μέσα στις άκρες εκεί έπρεπε να ήσουν...λίγο πάνω-λίγο κάτω..... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μιας και την έχεις την πλατφόρμα.....στην θέση σου θα περίμενα τους 3000series ryzen φέτος......και αν δεν πιάνουν καλά κλόκια (για 5,0ghz ακούγεται) πάς σε 9900Κ..... Μπα φίλε Μπάμπη...Δεν αντέχω ούτε λεπτό με ryzen...αχχαχα Τόσα χρόνια Intel nvidia είμαι.. είπα να δοκιμάσω σαν συνειδητοποιημένος καταναλωτής και AMD ξανα...Αλλά μπαα...Δεν μου βγαίνει... Οπότε ..Ο κύβος ερρίφθη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 37 λεπτά πριν, BabisTs είπε Έτρεξα ένα ibt με το vcore σου 1,312v......max 71 βαθμούς αν χαμηλώσω την cache που την έχω στα 4,8ghz και το vdimm λόγω των 4000mhz στις ram θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα στα temps....αλλά μέσα στις άκρες εκεί έπρεπε να ήσουν...λίγο πάνω-λίγο κάτω..... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μιας και την έχεις την πλατφόρμα.....στην θέση σου θα περίμενα τους 3000series ryzen φέτος......και αν δεν πιάνουν καλά κλόκια (για 5,0ghz ακούγεται) πάς σε 9900Κ..... Στο 1.32 σταθεροποιηθηκα. Λες λόγω airflow να ζεσταίνεται στο ibt?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) O ''μπαρμπας'' 5960Χ βαστει μια χαρα τελικα 😁 Superposition σε 4Κ ο 9700κ μου δινει καλυτερο σκορακι εαν θυμαμαι καλα αλλα δεν το λες κακο Σε 8κ παει καλη τσαρκα την γκομενιτσα(2080)😊 Σε timespy επισης την εχει την παιζει μπαλιτσα,θα του κατσει μαλλον😂 https://www.3dmark.com/spy/6663008 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από azazil1190 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, billeiros είπε Στο 1.32 σταθεροποιηθηκα. Λες λόγω airflow να ζεσταίνεται στο ibt?? Είναι πολύ πιεσμένα τα πράγματα στο κουτί σου......αν δώσεις στα εξαρτήματα του pc αναπνοή με ένα νεό κουτί θα πέσεις αρκετά σε temps. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, BabisTs είπε Είναι πολύ πιεσμένα τα πράγματα στο κουτί σου......αν δώσεις στα εξαρτήματα του pc αναπνοή με ένα νεό κουτί θα πέσεις αρκετά σε temps. Cougar panzer Max vs h500p mesh??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Cougar panzer Max vs h500p mesh??? Spoiler Ανάμεσα στα δύο το H500P Mesh για μένα........αν και σαν fan της phanteks αν άλλαζα κουτί θα πήγαινα στο https://www.msystems.gr/index.php?category=1220&product=24881 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Πολύ καλό και το Enthoo Pro M, αυτό ήθελα στην αρχή αλλά δεν υπήρχε τότε διαθέσιμο και πήγα στο P400s. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα