billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Run 3 και run 7 έπεσαν τα gigaflops σου, μάλλον οφείλεται σε μικρή πτώση της συχνότητας. Τα gigaflops πρέπει να 'ναι σταθερά. Πόσο έφτασες max θεμοκρασία ; Στα ibt είναι πολύ ζεστοί οι 9. 106 έφτασε. Έχω βάλει junction 110 Πουθενά δε βλεπω τέτοια τεμπς. Μόνο εκεί. Λες να θελει πιο πολλή παστα?? Αλλά κ γενικά στο νετ που χω δει τόσο χτυπάνε κλοκαρισμενοι Διαβάζω για x method αντί για pea στους 9900. Θέλει αρκετή παστα λένε λόγω του μεγάλου die. Αλλά εκτός ibt δε βλεπω τέτοια τεμπς. Να κανω reapply λετε? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Είσαι πολύ ψηλά, ρίξε OC/Voltage οπωσδήποτε. Πάστα εγώ ξέρω ότι βάζουμε μια τελεία στη μέση και πατάμε την ψύκτρα από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, billeiros είπε Στα ibt είναι πολύ ζεστοί οι 9. 106 έφτασε. Έχω βάλει junction 110 Πουθενά δε βλεπω τέτοια τεμπς. Μόνο εκεί. Λες να θελει πιο πολλή παστα?? Αλλά κ γενικά στο νετ που χω δει τόσο χτυπάνε κλοκαρισμενοι Διαβάζω για x method αντί για pea στους 9900. Θέλει αρκετή παστα λένε λόγω του μεγάλου die. Αλλά εκτός ibt δε βλεπω τέτοια τεμπς. Να κανω reapply λετε? Μαν το IBT ουτε καν πιεζει στα max τις temps οπότε αν είσαι τοσο ψηλα σε αυτο το stress test πεσε οπωσδηποτε ή αλλαξε ψυξη αν εχεις τετοια temps σε αυτα τα ρευματα. Να φανταστεις σε παρομοιο τεστ με κλειστό κουτί και τον [email protected] δεν ξεπερνάει τους 80C..Άντε πες αν ηταν αερας 90C max.. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τί γράφετε, ωρέ? Εμένα μου έχει μείνει ψυχολογικό από τους FX και βλέπω σε κανένα extreme test 65 στον R και λέω ότι είναι για πέταμα η Noctua. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Μαν το IBT ουτε καν πιεζει στα max τις temps οπότε αν είσαι τοσο ψηλα σε αυτο το stress test πεσε οπωσδηποτε ή αλλαξε ψυξη αν εχεις τετοια temps σε αυτα τα ρευματα. Να φανταστεις σε παρομοιο τεστ με κλειστό κουτί και τον [email protected] δεν ξεπερνάει τους 80C..Άντε πες αν ηταν αερας 90C max.. Έχεις τρέξει 9900κ ibt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, billeiros είπε Έχεις τρέξει 9900κ ibt? Αυτο δεν σου έγραψα τώρα; Σε παρόμοια settings δεν ξεπέρασα 80C και αυτο στον ένα πυρήνα μου που είναι ο πιο ζεστός. Οι αλλοι έχουν ένα Δ 4 βαθμών κάτω.. Να μου έλεγες κανα OCCT small data ή P95 small fft να έλεγα κάηκε εκει αλλα στο IBT είναι τραβηγμένο πολύ imho 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αυτο δεν σου έγραψα τώρα; Σε παρόμοια settings δεν ξεπέρασα 80C και αυτο στον ένα πυρήνα μου που είναι ο πιο ζεστός. Οι αλλοι έχουν ένα Δ 4 βαθμών κάτω.. Να μου έλεγες κανα OCCT small data ή P95 small fft να έλεγα κάηκε εκει αλλα στο IBT είναι τραβηγμένο πολύ imho Εγω ετρεξα very high 10 loops. Μάλλον θα ξαναβάλω την ψυκτρα. Τσιγγκουνευτηκα την παστα είναι η αλήθεια και παντου λένε χωρίς φειδώ. Αλλά αν είχε πρόβλημα θα ανέβαζε θερμοκρασιες. Στα 5 που τον είχα με llc6 έφτανε vcore max 1.344 k πάνω από 65 68 δεν είδα ποτέ πάρα μόνο στο cinebench που φτάνε 71 72 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Παιδες εξαρταται και σε πιο Level στρεσαρεις με το ibt, παντως το Prime95 το τελευταιο που εχει βαλει στο Blend ολα τα test ακομα και για Imc φαινεται ταμαμ για τσεκαρισμα σταθεροτητας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Παρόμοια settings τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Τα όλα maxed out dx12 settings ( μόνο vignette και chromatic aberration στο off) είναι αυτά ή ξεχνάω κάποιο? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Object detail δεν είναι maxed..Γενικά ότι πάει τέρμα δεξιά το πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αυτο δεν σου έγραψα τώρα; Σε παρόμοια settings δεν ξεπέρασα 80C και αυτο στον ένα πυρήνα μου που είναι ο πιο ζεστός. Οι αλλοι έχουν ένα Δ 4 βαθμών κάτω.. Να μου έλεγες κανα OCCT small data ή P95 small fft να έλεγα κάηκε εκει αλλα στο IBT είναι τραβηγμένο πολύ imho Έχεις τρέξει ibt very high?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1080P ......maxed out dx12 settings ( μόνο vignette και chromatic aberration στο off) ..... δεν είχα μαξάρει τα settings όταν ήμουν στο stock run καθώς το Object detail δεν το είχα στο 100.....sorry παίδες.... Run με oc στην 2080.... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από BabisTs 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, billeiros είπε Έχεις τρέξει ibt very high?? Γιατί με ρωτάς τριτη φορά; 😂 Ναι βρε.. Οι 106 καταρχήν είναι ήδη burn situation τους ξεχνάς ότι και να έτρεχες.. Έλα pm αν θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Γιατί με ρωτάς τριτη φορά; 😂 Ναι βρε.. Οι 106 καταρχήν είναι ήδη burn situation τους ξεχνάς ότι και να έτρεχες.. Έλα pm αν θες Θα κάνω reapply. Ευχαριστώ 6 λεπτά πριν, BabisTs είπε 1080P ......maxed out dx12 settings ( μόνο vignette και chromatic aberration στο off) ..... δεν είχα μαξάρει τα settings όταν ήμουν στο stock run καθώς το Object detail δεν το είχα στο 100.....sorry παίδες.... Run με oc στην 2080.... Τα κάναμε αχταρμά με το div 2.Ο @Psycho_Warhead φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα