Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλοφάγωτος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Fuck it, τον πήρα Καλορίζικος! Καλά κλοκια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Fuck it, τον πήρα Μεγιες....! Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι δεν έχει διαφορά από 8700k? 😁☺️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Και συνεχίζω να το λέω, στα γκέιμς και σε 1440P που παίζω εγώ δεν έχει. Απλά είναι το μικρόβιο της αναβάθμισης που λέμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλοριζικος τρελλιαρη! Να ειμαστε καλα να πριζωνουμε ο ενας τον αλλο να ειμαστε σε εξοδα λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλορίζικος! Εύχομαι να παραλάβεις Golden sample 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Αυτό που με βιδώνει, είναι που προς το παρόν μόνο εκεί βγάζει αστάθεια. Το υπόλοιπο σύστημα (αν βγάλουμε τη GPU που της έχω αλλάξει τα φώτα σε ρυθμίσεις, αλλά και εκεί τον τελευταίο καιρό ήμουν φρόνιμος), είναι ίδιο μήνες τώρα. Χρόνο πολύ για εκτενές ψάξιμο, δεν έχω (δεν έχω κι όρεξη). Αν παραμένει εκεί μόνο το πρόβλημα, stock προφίλ (να γελάω με την κατανάλωση και τις θερμοκρασίες) και βλέπουμε. Αν εμφανιστεί κι αλλού...θα γκρινιάξω. 3rd p. s/w, τίποτα. AV, τσου. Στον OS δίσκο είναι (SSD). Χωρίς Up(l)ay. 1.5 (και παραπάνω) ώρα BF1 στα προηγούμενα μέγιστα σταθερά (αυτά που βγάζουν Superposition 8K, FSX κλπ), και δεν ίδρωσε καν... Ας είναι καλά το V... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 εφτιαξα και γ@μω τα oc/uv...ξοδεψα χρονο αλλα ανταμοιφθηκα….επισης σταθεροποιησα τον 9700k στα 5.1.... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλά το CPU άδικα το push-άρεις για 1440P, βέβαια αν είσαι stable στα 5.1 με λογικό voltage οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά το CPU άδικα το push-άρεις για 1440P, βέβαια αν είσαι stable στα 5.1 με λογικό voltage οκ. βασικα δε θα το ανεβαζα.αλλα εγινε το εξης.τεσταρα ibt very high 5 κυκλους στα 5ghz .δεν τους εβγαλε στα 1.285 ρευμα.μετα καρφι 5.1 με 1.31και ηταν καρα stable...ε δεν ηθελε και πολύ μετα.λες και ακουγα τη φωνουλα του να με παρακαλαει.θα τη δεις τη γλυκα της 9 series ... από θερμοκρασίες είμαι αρχοντας.η mobo και η noctua είναι θηρια...ΕΡΓΑΤΕΣ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Άστο να τρέξει 10 κύκλους να είσαι πιο σίγουρος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άστο να τρέξει 10 κύκλους να είσαι πιο σίγουρος. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Βλέπω 2 spikes στα Gigaflops, μήπως ανέβασε θερμοκρασία και σου έριξε τη συχνότητα ; Έχει επιλογή στο bios να μην throttl-άρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Βλέπω 2 spikes στα Gigaflops, μήπως ανέβασε θερμοκρασία και σου έριξε τη συχνότητα ; Έχει επιλογή στο bios να μην throttl-άρει. ποια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Run 3 και run 7 έπεσαν τα gigaflops σου, μάλλον οφείλεται σε μικρή πτώση της συχνότητας. Τα gigaflops πρέπει να 'ναι σταθερά. Πόσο έφτασες max θεμοκρασία ; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα