Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 100% stability με οποιοδήποτε OC δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς, στην καλύτερη είσαι 99,99%. Αλλιώς αυτοί που έχουν συστήματα για επαγγελματικούς σκοπούς, θα έκαναν OC. Δεν κάνουν όμως για να έχουν εξασφαλισμένο το 100% με την έννοια του 100%. Μόλις τώρα, billeiros είπε λοιπον κλοκαρισμενος βγαζω το παρακατω .ειχα ξεχασει settings διαφορετικα στο div 2.οποτε 1080 settings psycho 112 stok /122 oced.παιδια προτείνω τα bench να τα τρεχουμε σε σκετα preset.1ον για να μ,η γινεται κανα μπερδεμα και να υπαρχει και συγκριση με τα γνωστα site που μπεντσαρουν και 2ον για να μην υπαρχουν περιθωρια αμφισβήτησης.μετα ο καθενας ας τρεχει το παιχνιδι όπως θελει και το ευχαριστιεται μονος του Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεις με το G3D γιατί έχει 9900Κ. Πάνω κάτω τα ίδια θα βγουν τα νούμερα. Αμφισβήτηση αν υπάρχει οκ, δεν είμαστε 15 χρονών να κλέβουμε στα benches. Αυτά τα δύο που κλείνουμε(Vignette και CA) δεν τρώνε ούτε ένα FPS. Είναι καθαρά post-processing φίλτρα της πυρκαγιάς για δήθεν κινηματογραφικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν ανάφερθηκα προσωπικά σε εσένα Πέτρο με αφορμή το θέμα σου εγραψα, άλλωστε θεωρώ αρκετά forgiving την snowdrop τουλάχιστον στο συγκεκριμένο τίτλο σε ρολόγια.. Στην περίπτωση σου θα κοίταξα και άλλα πράγματα μαν.. Δεν υπάρχει προσωπικό θέμα, το αντίθετο. Πρόβλημα έχω, λύσεις ψάχνω/ψάχνουμε. Περισσότερο επιβεβαίωση της θέσης σου είναι αυτό που έγραψα. Btw, τί θα πρότεινες να ψάξω? 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 100% stability με οποιοδήποτε OC δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς, στην καλύτερη είσαι 99,99%. Αλλιώς αυτοί που έχουν συστήματα για επαγγελματικούς σκοπούς, θα έκαναν OC. Δεν κάνουν όμως για να έχουν εξασφαλισμένο το 100% με την έννοια του 100%. Βρε δεν ζητάμε τα ρέστα. Αλλά άμα ήταν να μιλάμε όλοι για stock και μόνο...χάνει και το ενδιαφέρον του το νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Βρε σαφώς αυτό είναι το νόημα του PC, αλλιώς θα τη βγάζαμε με κονσόλα plug and play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 100% stability με οποιοδήποτε OC δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς, στην καλύτερη είσαι 99,99%. Αλλιώς αυτοί που έχουν συστήματα για επαγγελματικούς σκοπούς, θα έκαναν OC. Δεν κάνουν όμως για να έχουν εξασφαλισμένο το 100% με την έννοια του 100%. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεις με το G3D γιατί έχει 9900Κ. Πάνω κάτω τα ίδια θα βγουν τα νούμερα. Αμφισβήτηση αν υπάρχει οκ, δεν είμαστε 15 χρονών να κλέβουμε στα benches. Αυτά τα δύο που κλείνουμε(Vignette και CA) δεν τρώνε ούτε ένα FPS. Είναι καθαρά post-processing φίλτρα της πυρκαγιάς για δήθεν κινηματογραφικότητα. Απλά μπορεί να ξεχάστεις καμία φορά.οπβς εγώ καλή ώρα. Τεσπα. Η κάρτα χωρίς πειραγμα ΚΑΘΟΛΟΥ δίνει 112 όπως είπα. Έτσι το ρευμα είναι στα 1138 και junction temp παει 104....εγω στο uv profile δίνω 1000mv και έχω 113 fps και junction 83.....στήσιμο ελεεινό... Γιατι το κάνουν αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Προχειροδουλειές RTG. Έκαναν μια φορά γκάφα στα πρώτα Vega, τώρα ξανά τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν υπάρχει προσωπικό θέμα, το αντίθετο. Πρόβλημα έχω, λύσεις ψάχνω/ψάχνουμε. Περισσότερο επιβεβαίωση της θέσης σου είναι αυτό που έγραψα. Btw, τί θα πρότεινες να ψάξω Φανταζομαι οτι θα εχεις ριξει καμια ματια να δεις για issues με συστημα παρομοιο με το δικο σου στα fora.. Επισης θα τσεκαρα το o/c σε αλλα components και ειδικα μνημης που ειναι πολυ ευαισθητη σε τετοιου ειδους παιχνιδια.. Αν σιγουρευτω απο αυτα τοτε πιθανοτατα ειναι καποιο προβλημα με καποιο conflict.. Η 3rd party app αν χρησιμοποιεις ή κανα antivirus ή καμια φορα και θεματα με το installation αν δεν ειναι στον primary HDD με uplay installations νομιζω το εχω ακουσει αρκετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Φανταζομαι οτι θα εχεις ριξει καμια ματια να δεις για issues με συστημα παρομοιο με το δικο σου στα fora.. Επισης θα τσεκαρα το o/c σε αλλα components και ειδικα μνημης που ειναι πολυ ευαισθητη σε τετοιου ειδους παιχνιδια.. Αν σιγουρευτω απο αυτα τοτε πιθανοτατα ειναι καποιο προβλημα με καποιο conflict.. Η 3rd party app αν χρησιμοποιεις ή κανα antivirus ή καμια φορα και θεματα με το installation αν δεν ειναι στον primary HDD με uplay installations νομιζω το εχω ακουσει αρκετα.. Αυτό που με βιδώνει, είναι που προς το παρόν μόνο εκεί βγάζει αστάθεια. Το υπόλοιπο σύστημα (αν βγάλουμε τη GPU που της έχω αλλάξει τα φώτα σε ρυθμίσεις, αλλά και εκεί τον τελευταίο καιρό ήμουν φρόνιμος), είναι ίδιο μήνες τώρα. Χρόνο πολύ για εκτενές ψάξιμο, δεν έχω (δεν έχω κι όρεξη). Αν παραμένει εκεί μόνο το πρόβλημα, stock προφίλ (να γελάω με την κατανάλωση και τις θερμοκρασίες) και βλέπουμε. Αν εμφανιστεί κι αλλού...θα γκρινιάξω. 3rd p. s/w, τίποτα. AV, τσου. Στον OS δίσκο είναι (SSD). Χωρίς Up(l)ay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 τερμα uvolted το 8κ... Στοκ ρολόγια εντελως uvolted παλι stock core αλλα με 1200 hbm2 αντι για 1000 ιδια όλα αλλα με 20%.οι θερμοκρασίες ακριβωσ ιδιες όπως και το σκορ,αρα δε ζητησε εξτρα ρευμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τα radeon δεν τραβανε στο Superposition...στα games τρεχουν σαφως καλυτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, ROG-X είπε Τα radeon δεν τραβανε στο Superposition...στα games τρεχουν σαφως καλυτερα. I know. Tεσταρω stability κ λπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Όντως, 27-32% πάνω από V56 με συχνότητες 64ρας, δεν το λες και καλό scaling. Πραγματικά, δεν το γουστάρουν ρε παιδί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Διαπίστωσα πως για άγνωστη αιτία παρακαμπτοντας το fan curve από wattman και ελέγχοντας τα μέσω Afterburner είχα ασταθειες στο oc. Τώρα τα ορισα μέσω wattman κανονικά και σταθεροποιηθηκα. Έκατσα και έφτιαξα λοιπόν 3 προφίλ με τα νέα δεδομένα (ακόμη τεσταρω) stable μέχρι τώρα σε όλα. Α) τερμα silent cool profile ητοι 1800core 1200hbm 20% power limit με 1000mv αντί του στοκ 1138 Β)υψηλων επιδόσεων με καλες θερμοκρασιες ήτοι 1920 core 1200hbm 20% power limit 1078 mv Γ) προφίλ insomnia 😅😀 benches κλπ, ήτοι 1970 core 1200hbm 20% power limit 1140mv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Να πατήσω τη σκανδάλη ; Με πώληση του 8700Κ και τιμολόγιο θα μου βγει γύρω στα 100 ευρώ, τι λέτε ; https://tokinito.gr/pc-upgrades/proionta-anabathmisis/epexergastes/intel-core-i9-9900k-box-bx80684i99900k.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Να πατήσω τη σκανδάλη ; Με πώληση του 8700Κ και τιμολόγιο θα μου βγει γύρω στα 100 ευρώ, τι λέτε ; https://tokinito.gr/pc-upgrades/proionta-anabathmisis/epexergastes/intel-core-i9-9900k-box-bx80684i99900k.html Εννοείται πως ναι... Εμάς ρωτάς... Σ αυτα δεν υπάρχει όχι, μια χαρά σου κάνει τη δουλειά σου κ αυτός που έχεις κλπ.... Άρρωστοι είμαστε αφού... 😜 Και μονο το κουτι του να σκεφτεις που ναι γαματο κωλοαξιζει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Fuck it, τον πήρα 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα