BabisTs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Τρεχω τωρα. Κι εσύ κλοκαρε. Παίζει να με περάσεις κιόλας σε 1080.παιρνει πάρα πολύ όπως είδαμε η 2080 του psycho Δουλίτσα έχει τώρα...μετά το μεσημεράκι θα κάνω run! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τι ευγενικά πλάσματα που είμαστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Όντως τρέξε ένα με OC Μπάμπη εσένα που πάνε +1000 οι μνήμες να δούμε results.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Όπως βηκε από τα χερια της λιζας η vii ...ουτε undervolt ουτε τιποτα…. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλά σε 1080P παίζουν ρόλο και τα κλόκια σε CPU/RAM. Από 1440P και άνω γίνεται εντελώς GPU bound η κατάσταση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά σε 1080P παίζουν ρόλο και τα κλόκια σε CPU/RAM. Από 1440P και άνω γίνεται εντελώς GPU bound η κατάσταση. Δεν παω στα 5.1. Βαριεμαι.... Λοιπόν τώρα έβγαλα 122 που τα καρατσεκαρα. Στοκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, BabisTs είπε Σε 1440P δεν θα έχεις κανένα θέμα όπως σου είχαμε αναφέρει bro!Ο παππούς δεν είναι και τόσο παππούς.......σκορπάει μια χαρά ! Χτες που ετρεξα λίγο anthem σε 1440p με reshade μαξ settings κτλ. Παρατήρησα ελαχιστο αλλα υπαρκτο μπουκαλακι σε καποιες σκηνες του παιχνιδιού. Σήμερα εαν εχω χρονο θα κανω δοκιμες και σε αλλα παιχνίδια. Με τα ιδια settings με τον 9700 νομίζω ημουν πιο smooth. Ο κακόμοιρος ο 9700 εμεινε με την 2070 αλλα καλα παει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 πριν δεν το χα τρεξει σωστα με στοκ καρτα .αυτό είναι το σωστο.βεβαια η καρτα στοκ είναι σεταρισμενη γτπ καβαλα. Μισο να κάνω επαλήθευση κ με το oc μπας κ δεν ήταν σωστό το 133 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Αυτό λέω αν βρεθεί προγράμμα στο οποίο δεν είσαι σταθερός, δεν μπορείς να το αποκαλείς stable το oc κάθε προγραμμα έχει διαφορετική απαίτηση , για αυτό κατεβάζουμε περαιτέρω την συχνότητα της κάρτας μέχρι να είμαστε σε όλα stable Ή ξεβαριόμαστε και φτιάχνουμε 2-3 προφίλ, ειδικα για το πλέον προβληματικό .exe που χρησιμοποιούμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι κατι που μπορουμε να κανουμε σαφεσταστα και το εκαναν πολλοι..Για εμενα τα o/c profiles εχουν χρησιμοτητα μονο αν εχεις δυο π.χ ενα για max benching και ενα για gaming.. Το stable o/c ομως ειναι stable παντου.. Και παντα οταν κανουμε 24/7 o/c κανουμε ενα step back 10-20MHz σε πυρηνα και λιγο σε μνημες.. Δεν θα κερδισουμε ουτε μισο frame με αυτα και το pita που τραβαμε πιεζοντας στα ακρα και τρωγοντας crash καθε τρεις και λιγο ειναι σπαστικο.. Επισης μπορει να πετυχουμε το αντιθετο και να θροτλαρει και η καρτα καμια φορα in game γιατι δεν μπορει να σηκωσει τα ρολογια.. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothakis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, billeiros είπε https://ibb.co/vVYKmpS Παιδιά σόρυ για το oftopic αλλά προτείνετε ένα Full tower... https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=bequiet+801 Δες εδω...το εχω 3 μηνες και ειμαι κατενθουσιασμενος. Αν δεν θες CD-DVD Drive η επιλογη θα σε ανταμειψει μια που εχει απιστευτη ποιοτητα κατασκευης. Αν θες CD-DVD Drive και δυνατοτητα ασυρματης φορτισης συσκευων τοτε πας στο BeQuiet 900 αλλα και σχεδον διπλασια τιμή. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Azerothakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Azerothakis είπε https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=bequiet+801 Δες εδω...το εχω 3 μηνες και ειμαι κατενθουσιασμενος. Πολύ ωραίο φαίνεται και με θέσεις για όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αυτο ειναι κατι που μπορουμε να κανουμε σαφεσταστα και το εκαναν πολλοι..Για εμενα τα o/c profiles εχουν χρησιμοτητα μονο αν εχεις δυο π.χ ενα για max benching και ενα για gaming.. Το stable o/c ομως ειναι stable παντου.. Και παντα οταν κανουμε 24/7 o/c κανουμε ενα step back 10-20MHz σε πυρηνα και λιγο σε μνημες.. Δεν θα κερδισουμε ουτε μισο frame με αυτα και το pita που τραβαμε πιεζοντας στα ακρα και τρωγοντας crash καθε τρεις και λιγο ειναι σπαστικο.. Επισης μπορει να πετυχουμε το αντιθετο και να θροτλαρει και η καρτα καμια φορα in game γιατι δεν μπορει να σηκωσει τα ρολογια.. Σκέψου ότι ήμουν σταθερός σε οτιδήποτε (μαζί και gaming) με μνήμη 1150 και πυρήνα 1700+...και είμαι αρκετά παρακάτω πλέον, ακριβώς για 24/7 άνεση. Αν αποφάσισε ξαφνικά, ένα μόνο πρόγραμμα να γίνει ασταθές (περιμένω να δω και άλλα games), το πρόβλημα δεν είναι στο oc καθεαυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Σκέψου ότι ήμουν σταθερός σε οτιδήποτε (μαζί και gaming) με μνήμη 1150 και πυρήνα 1700+...και είμαι αρκετά παρακάτω πλέον, ακριβώς για 24/7 άνεση. Αν αποφάσισε ξαφνικά, ένα μόνο πρόγραμμα να γίνει ασταθές (περιμένω να δω και άλλα games), το πρόβλημα δεν είναι στο oc καθεαυτό. Δεν ανάφερθηκα προσωπικά σε εσένα Πέτρο με αφορμή το θέμα σου εγραψα, άλλωστε θεωρώ αρκετά forgiving την snowdrop τουλάχιστον στο συγκεκριμένο τίτλο σε ρολόγια.. Στην περίπτωση σου θα κοίταξα και άλλα πράγματα μαν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 λοιπον κλοκαρισμενος βγαζω το παρακατω .ειχα ξεχασει settings διαφορετικα στο div 2.οποτε 1080 settings psycho 112 stok /122 oced.παιδια προτείνω τα bench να τα τρεχουμε σε σκετα preset.1ον για να μ,η γινεται κανα μπερδεμα και να υπαρχει και συγκριση με τα γνωστα site που μπεντσαρουν και 2ον για να μην υπαρχουν περιθωρια αμφισβήτησης.μετα ο καθενας ας τρεχει το παιχνιδι όπως θελει και το ευχαριστιεται μονος του 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα