Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

δεν το γνώριζα αυτό....αλλά όπως και να έχει το cpu score του είναι χαμηλό για 5,0ghz.....100mhz διαφορά έχουμε, δεν δικαιολογείται και το cpu score του.

Λογικα δινουν και οι μνημες σου αρκετα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Λογικα δινουν και οι μνημες σου αρκετα

ότι δίνουν-δίνουν σίγουρα οι μνήμες,αλλά τόσο διαφορά?.....με ένα run στα 5,1ghz θα δούμε που θα φτάσει το cpu score του.......

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

ότι δίνουν-δίνουν σίγουρα οι μνήμες,αλλά τόσο διαφορά?.....με ένα run στα 5,1ghz θα δούμε που θα φτάσει το cpu score του.......

8700κ-9700κ στα ιδια ρολογια ,βγαζουν το ιδιο σκορ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

8700κ-9700κ στα ιδια ρολογια ,βγαζουν το ιδιο σκορ?

λίγο πάνω - λίγο κάτω σε cinebench r15 ουσιαστικά ναι..........

και σε timespy που έχουμε τρέξει στα ίδια κλόκια (5,1ghz) πάλι πίσω μένει σε cpu score...

https://www.3dmark.com/compare/spy/6589549/spy/6566238#

μήπως τρέχει τίποτα άλλο background?

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, BabisTs είπε

λίγο πάνω - λίγο κάτω σε cinebench r15 ουσιαστικά ναι..........

και σε timespy που έχουμε τρέξει στα ίδια κλόκια (5,1ghz) πάλι πίσω μένει σε cpu score...

https://www.3dmark.com/compare/spy/6589549/spy/6566238#

μήπως τρέχει τίποτα άλλο background?

μπα τοσο πρεπει να βγαζει ο 9700k λογω 8core/8th στο 3mark γενικα, ενα σκορ με 9700k στα 5,1ghz

https://www.3dmark.com/fs/18479781

https://www.3dmark.com/search#/?mode=advanced&url=/proxycon/ajax/search2/cpugpu/fs/X/2403/1208/500000?minScore=0&cpuName=Intel Core i7-9700K Processor&gpuName=NVIDIA GeForce RTX 2080&gpuCount=1

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, BabisTs είπε

δεν το γνώριζα αυτό....αλλά όπως και να έχει το cpu score του είναι χαμηλό για 5,0ghz.....100mhz διαφορά έχουμε, δεν δικαιολογείται και το cpu score του.

Στα 5,1ghz τι βγάζεις σε cpu score και combined?

Κατσε να τον βαλω

https://www.3dmark.com/3dm/34683078

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, billeiros είπε

Firestrike extreme τρεξε. Αν το βγάζει η βεγκα κατά 99% είσαι stable

fsx.png.11086b2779942a3a0caa4e5e5ffcd6b7.png

Mε τις ίδιες ρυθμίσεις που έδειξα.

Είμαι σίγουρος πως σε BFV θα φάω εντελώς άκυρο CTD.

• Like 3
Δημοσ.

Από όσο έψαξα είναι φυσιολογικό το σκορ μου σε combined. Και οι άλλοι με vii τοσοσ βγάζουν στο extreme. Τώρα το γιατί άγνωστο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, billeiros είπε

Από όσο έψαξα είναι φυσιολογικό το σκορ μου σε combined. Και οι άλλοι με vii τοσοσ βγάζουν στο extreme. Τώρα το γιατί άγνωστο. 

Εχε καποιο mοnitoring προγραμμα ανοιχτο την ωρα που τρεχεις το combined και κοιτα το gpu usage, το core clock και το hbm clock.

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

fsx.png.11086b2779942a3a0caa4e5e5ffcd6b7.png

Mε τις ίδιες ρυθμίσεις που έδειξα.

Είμαι σίγουρος πως σε BFV θα φάω εντελώς άκυρο CTD.

απο που τρως ακυρο απο μνημη η απο πυρηνα?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εχε καποιο mοnitoring προγραμμα ανοιχτο την ωρα που τρεχεις το combined και κοιτα το gpu usage, το core clock και το hbm clock.

απο που τρως ακυρο απο μνημη η απο πυρηνα?

Ιδέα δεν έχω.

Απλά κολλάει το γμδι στιγμιαία και με πετάει σε desktop, χωρίς καν μήνυμα από το παιγνίδι ή από τον οδηγό για σφάλμα/recover κλπ.

Το αναφέρουν συνεχώς όσο το ψάχνω, για το BFV συγκεκριμένα.

Θα κοιτάξω λίγο αύριο στο 1 τι ισχύει, αν προλάβω και ίσως και σε κανένα DE:MD κλπ.

Ξαναλεω ότι αυτή η συμπεριφορά ξεκίνησε αμέσως μετά το τελευταίο patch του παιγνιδιού, το "ξεπέρασα" ρίχνοντας τη μνήμη από 1100 σε 1060 αλλά πλέον ούτε εκεί κάθεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ιδέα δεν έχω.

Απλά κολλάει το γμδι στιγμιαία και με πετάει σε desktop, χωρίς καν μήνυμα από το παιγνίδι ή από τον οδηγό για σφάλμα/recover κλπ.

Θα κοιτάξω λίγο αύριο στο 1 τι ισχύει, αν προλάβω και ίσως και σε κανένα DE:MD κλπ.

Ξαναλεω ότι αυτή η συμπεριφορά ξεκίνησε αμέσως μετά το τελευταίο patch του παιγνιδιού, το "ξεπέρασα" ρίχνοντας τη μνήμη από 1100 σε 1060 αλλά πλέον ούτε εκεί κάθεται.

Μηπως ηταν απλα συμπτωση? δοκιμασες αν το κανει και με default settings?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ιδέα δεν έχω.

Σε μηχάνημα με 8700k και 1080 ti, με το που τελειώνει κάθε chapter από τα 4 του single campaign, με πετάει στο desktop, χωρίς κανένα μήνυμα. Στο παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...