akoinonitos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έχεις δίκιο, βιαζόμουν. Σε εμένα πάντως, η κάρτα στο combined δίνει ότι μπορεί (υπό προϋποθέσεις), αλλά η cpu απαξιεί, οπότε και το συνολικό score θα πέσει, αφού τελικά θα φάει και η κάρτα penalty. Βtw, σχετικά με αυτό που αναφέρω παραπάνω...γύρισα στους 19.2.3, και τα score τουλάχιστον βελτιώθηκαν, ήρθαν στα "κανονικά". Το BF, τα ίδια, χωρίς το παραμικρό ζόρι, απλά κάποια στιγμή αποφάσισε απλά να με πετάξει. ριξε και μια δοκιμη με smt off ,σε εμενα δεν εχει και πολυ μαγαλη διαφορα. smt on smt off Τα κακά νούμερα με τον 19.1.1 τα είχες? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ας τα θέσω εδώ τα ευρήματα, αφού θα χρειαστώ τις συγκρίσεις σας. Από το πουθενά, χτες-προχτές συνάντησα αστάθεια σε BFV, στις ήδη "χαμηλωμένες" συχνότητες σε σχέση με τα max σταθερά μου, με τα οποία δεν είχα το παραμικρό θέμα. Είτε σε 1.5 ώρα, είτε σε 5 λεπτά, CTD, χωρίς κανένα άλλο προφανή λόγο. Σε οτιδήποτε άλλο έτρεξα από τα συνηθισμένα, ακόμα και Superposition8K (για να το ζορίσω όσο πάει), δεν είχα πρόβλημα. Βρήκα διάφορες αναφορές για το BFV, με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε AMD κάρτες, οπότε μπορεί να φταίει αυτό, μπορεί να φταίει ο τελευταίος οδηγός, μπορεί να φταίει το περίφημο ΚΒκάτι της MS (το έβγαλα, και έπεσαν τα score μου κάπου 1-1.3%, δεν πρόλαβα να δοκιμάσω παιγνίδι). Τρέχοντας μόλις τα συνήθη FS, TS μετά την απεγκατάσταση του ΚΒ, είδα δυο πράγματα: 1) Η GPU πέφτει ακόμα και στο 95-96% στα διάφορα test, ενώ δεν maxάρει όσο πήγαινε (ίσως εκεί οφείλεται η πτώση στα scores). Αιτία, αναζητείται (θα γυρίσω πίσω στον προηγούμενο εξαιρετικό οδηγό που είχα). 2) Η CPU, στα cpu tests, την περισσότερη ώρα είναι κάτω από το 50%, ενώ με το ζόρι πιάνει ένα 95% προς το τέλος τους. Είναι Normal αυτή η συμπεριφορά? Δεν θυμάμαι καθόλου, πάντα τη GPU πρόσεχα. Μπορεί κάποιος να τρέξει τα "απλά" και να μου πει? 3) 24/7 "low" προφίλ (max core 1662, mem 1060) vs 24/7 "hi" (1672/1100), το ίδιο ακριβώς score...σα να μην ακούμπησε ποτέ το oc. Όποιος πει cpu bneck, τον έφαγα... Κάνε το ίδιο τεστ αλλά με χαμηλότερο ram clock . Μετά από ένα σημείο ανεβαίνοντας στο ram clock χάνεις επιδόσεις γιατί δεν είναι σταθερές , Δεν φαίνεται με το μάτι ούτε με κάποιο πρόγαμα επειδή η gpu βλέπει το πρόβλημα και το διορθώνει αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει χρόνο γιατί τρέχει δύο φορές την ίδια διεργασία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Τι εγινε ρε ολοι με insider είστε? Παίξετε εσεις με τα τουμπανα pcακια σας bitches😂 Παιζω με xbox one x και βλέπω οτι βλέπω και στο pc .Ποσο μ@λ@κας νιωθω με τα χρήματα που σκαμε. Γ@μησετα. Απλα αντί για 30fps έχουμε 60fps έχοντας δώσει 4 φορές περισοτερα λεφτά.... Ευτυχώς έχουμε και κανα reshade που το κάνει να διαφέρει κάπως. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, IoaZ είπε Κάνε το ίδιο τεστ αλλά με χαμηλότερο ram clock . Μετά από ένα σημείο ανεβαίνοντας στο ram clock χάνεις επιδόσεις γιατί δεν είναι σταθερές , Δεν φαίνεται με το μάτι ούτε με κάποιο πρόγαμα επειδή η gpu βλέπει το πρόβλημα και το διορθώνει αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει χρόνο γιατί τρέχει δύο φορές την ίδια διεργασία . Μπα, δεν είναι εκεί το θέμα. Έχω γράψει κάπου 30-40 αποτελέσματα, ανεβάζοντας πρώτα μνήμη, μετά πυρήνα και βλέπω τις διαφορές σε τελικά scores και κατανάλωση (κλπ). Τώρα που άλλαξα οδηγό, με ίδιο πυρήνα και μνήμη από 1060 σε 1100, πήρα μια χαρά boost σε όλες τις δοκιμές που έκανα. Μην ξεχνάς, σταθερός είμαι ουσιαστικά και με 1150 ΗΒΜ, απλά δεν έχω λόγο να την έχω εκεί πάνω για οτιδήποτε άλλο εκτός από κάποια bench. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, jimpsar είπε Ωραιος φιλε μου... αλλα λιγος.. ..χαχαχαα Mε SMT OFF https://www.3dmark.com/compare/fs/18772219/fs/18772809 Τι παιχτηκε με το combined μου/σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, billeiros είπε Τι παιχτηκε με το combined μου/σου? Windows insider φίλε μου. Ανέβηκε πολύ σε ryzen . Δεν ξέρω γιατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τρέξτε το γατάκια με τα τουρινακια.... Έλα @jimpsar Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από billeiros 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Γ@μησετα. Απλα αντί για 30fps έχουμε 60fps έχοντας δώσει 4 φορές περισοτερα λεφτά.... Ευτυχώς έχουμε και κανα reshade που το κάνει να διαφέρει κάπως. Έχουμε και τα mouse keyboard/UW/backward compatibility στα πάντα/κορυφαίους emulators/αρκετά exclusives και πάντα την καλύτερη έκδοση του εκάστοτε παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Έχουμε και τα mouse keyboard/UW/backward compatibility στα πάντα/κορυφαίους emulators/αρκετά exclusives και πάντα την καλύτερη έκδοση του εκάστοτε παιχνιδιού. Έλα τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έλα τώρα... Αν έχεις το odyssey κ εχςις όρεξη τρεξτο ένα λεπτό σε 8κ /high κ πες ευρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Του Σατανά...ή αλλιώς όπως είναι το όνομα του αρχείου. Full mem ευαίσθητο για αστάθεια...και δεν έβγαλε κιχ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Του Σατανά...ή αλλιώς όπως είναι το όνομα του αρχείου. Full mem ευαίσθητο για αστάθεια...και δεν έβγαλε κιχ. Firestrike extreme τρεξε. Αν το βγάζει η βεγκα κατά 99% είσαι stable 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Firestrike extreme με daily cpu στα 5,1ghz https://www.3dmark.com/fs/18774725 18ος με 8700Κ + Rtx 2080 https://www.3dmark.com/search?_ga=2.77687700.1005321271.1552947751-1762869916.1552947751#/?mode=advanced&url=/proxycon/ajax/search2/cpugpu/fs/X/2283/1208/500000?minScore=0&cpuName=Intel Core i7-8700K Processor&gpuName=NVIDIA GeForce RTX 2080&gpuCount=1 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από BabisTs 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Έχουμε και τα mouse keyboard/UW/backward compatibility στα πάντα/κορυφαίους emulators/αρκετά exclusives και πάντα την καλύτερη έκδοση του εκάστοτε παιχνιδιού. Και στο xbox παιζει keyboard και mouse απο razer και freesync εαν εχεια μονιτορ η tv (samsung) που το υποστηρίζει. Και update κανει τα παιχνιδια συνέχεια και τρέχουν νερο. Και και και. ...α και το καλύτερο βλεπω τα ιδια πράγματα με ενα gaming pc με κοστος για γέλια. ***exclusives εχει μονο το ps4/pro κτλ. Ελα σας τσιναω λίγο αλλιώς σας σπαω μπαλες μηπως και ξυπνήσουμε λιγακι. Πηραμε καρτες και τρέχουμε μονο μπεντς γιατί απο παιχνίδια τυροπιπες😂 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από azazil1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Αν έχεις το odyssey κ εχςις όρεξη τρεξτο ένα λεπτό σε 8κ /high κ πες ευρηματα Κοιμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα