Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Έχεις δίκιο, βιαζόμουν.

Σε εμένα πάντως, η κάρτα στο combined δίνει ότι μπορεί (υπό προϋποθέσεις), αλλά η cpu απαξιεί, οπότε και το συνολικό score θα πέσει, αφού τελικά θα φάει και η κάρτα penalty.

Βtw, σχετικά με αυτό που αναφέρω παραπάνω...γύρισα στους 19.2.3, και τα score τουλάχιστον βελτιώθηκαν, ήρθαν στα "κανονικά".

Το BF, τα ίδια, χωρίς το παραμικρό ζόρι, απλά κάποια στιγμή αποφάσισε απλά να με πετάξει.

ριξε και μια δοκιμη με smt off ,σε εμενα δεν εχει και πολυ μαγαλη διαφορα.

smt on

smt off 

Τα κακά νούμερα με τον 19.1.1 τα είχες?

Επεξ/σία από akoinonitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Ας τα θέσω εδώ τα ευρήματα, αφού θα χρειαστώ τις συγκρίσεις σας.

Από το πουθενά, χτες-προχτές συνάντησα αστάθεια σε BFV, στις ήδη "χαμηλωμένες" συχνότητες σε σχέση με τα max σταθερά μου, με τα οποία δεν είχα το παραμικρό θέμα.

Είτε σε 1.5 ώρα, είτε σε 5 λεπτά, CTD, χωρίς κανένα άλλο προφανή λόγο.

Σε οτιδήποτε άλλο έτρεξα από τα συνηθισμένα, ακόμα και Superposition8K (για να το ζορίσω όσο πάει), δεν είχα πρόβλημα.

Βρήκα διάφορες αναφορές για το BFV, με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε AMD κάρτες, οπότε μπορεί να φταίει αυτό, μπορεί να φταίει  ο τελευταίος οδηγός, μπορεί να φταίει το περίφημο ΚΒκάτι της MS (το έβγαλα, και έπεσαν τα score μου κάπου 1-1.3%, δεν πρόλαβα να δοκιμάσω παιγνίδι).

Τρέχοντας μόλις τα συνήθη FS, TS μετά την απεγκατάσταση του ΚΒ, είδα δυο πράγματα:

1) Η GPU πέφτει ακόμα και στο 95-96% στα διάφορα test, ενώ δεν maxάρει όσο πήγαινε (ίσως εκεί οφείλεται η πτώση στα scores). Αιτία, αναζητείται (θα γυρίσω πίσω στον προηγούμενο εξαιρετικό οδηγό που είχα).

2) Η CPU, στα cpu tests, την περισσότερη ώρα είναι κάτω από το 50%, ενώ με το ζόρι πιάνει ένα 95% προς το τέλος τους. Είναι Normal αυτή η συμπεριφορά? Δεν θυμάμαι καθόλου, πάντα τη GPU πρόσεχα. Μπορεί κάποιος να τρέξει τα "απλά" και να μου πει?

3) 24/7 "low" προφίλ (max core 1662, mem 1060) vs 24/7 "hi" (1672/1100), το ίδιο ακριβώς score...σα να μην ακούμπησε ποτέ το oc. Όποιος πει cpu bneck, τον έφαγα...

Κάνε το ίδιο τεστ αλλά με χαμηλότερο ram clock . Μετά από ένα σημείο ανεβαίνοντας στο ram clock χάνεις επιδόσεις γιατί δεν είναι σταθερές , Δεν φαίνεται με το μάτι ούτε με κάποιο πρόγαμα επειδή η gpu βλέπει το πρόβλημα και το διορθώνει  αυτό έχει ως αποτέλεσμα να  χάνει χρόνο γιατί τρέχει δύο φορές την ίδια διεργασία  . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Τι εγινε ρε ολοι με insider είστε? 

Παίξετε εσεις με τα τουμπανα pcακια σας bitches😂

Παιζω με xbox one x και βλέπω οτι βλέπω και στο pc .Ποσο μ@λ@κας νιωθω με τα χρήματα που σκαμε.

20190318-205304.jpg

20190318-205255.jpg

20190318-205236.jpg

Γ@μησετα. 

Απλα αντί για 30fps έχουμε 60fps έχοντας δώσει 4 φορές περισοτερα λεφτά.... 

Ευτυχώς έχουμε και κανα reshade που το κάνει να διαφέρει κάπως. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1

13 λεπτά πριν, IoaZ είπε

Κάνε το ίδιο τεστ αλλά με χαμηλότερο ram clock . Μετά από ένα σημείο ανεβαίνοντας στο ram clock χάνεις επιδόσεις γιατί δεν είναι σταθερές , Δεν φαίνεται με το μάτι ούτε με κάποιο πρόγαμα επειδή η gpu βλέπει το πρόβλημα και το διορθώνει  αυτό έχει ως αποτέλεσμα να  χάνει χρόνο γιατί τρέχει δύο φορές την ίδια διεργασία  . 

Μπα, δεν είναι εκεί το θέμα.

Έχω γράψει κάπου 30-40 αποτελέσματα, ανεβάζοντας πρώτα μνήμη, μετά πυρήνα και βλέπω τις διαφορές σε τελικά scores και κατανάλωση (κλπ).

Τώρα που άλλαξα οδηγό, με ίδιο πυρήνα και μνήμη από 1060 σε 1100, πήρα μια χαρά boost  σε όλες τις δοκιμές που έκανα.

Μην ξεχνάς, σταθερός είμαι ουσιαστικά και με 1150 ΗΒΜ, απλά δεν έχω λόγο να την έχω εκεί πάνω για οτιδήποτε άλλο εκτός από κάποια bench.

• Like 1

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Γ@μησετα. 

Απλα αντί για 30fps έχουμε 60fps έχοντας δώσει 4 φορές περισοτερα λεφτά.... 

Ευτυχώς έχουμε και κανα reshade που το κάνει να διαφέρει κάπως. 

Έχουμε και τα mouse keyboard/UW/backward compatibility στα πάντα/κορυφαίους emulators/αρκετά exclusives και πάντα την καλύτερη έκδοση του εκάστοτε παιχνιδιού. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχουμε και τα mouse keyboard/UW/backward compatibility στα πάντα/κορυφαίους emulators/αρκετά exclusives και πάντα την καλύτερη έκδοση του εκάστοτε παιχνιδιού. 

Έλα τώρα... 

9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Του Σατανά...ή αλλιώς όπως είναι το όνομα του αρχείου.

gofigure.png.1c9c8c41a08909c8ca8f9faafd8ea8e3.png

Full mem ευαίσθητο για αστάθεια...και δεν έβγαλε κιχ.

Firestrike extreme τρεξε. Αν το βγάζει η βεγκα κατά 99% είσαι stable

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Και στο xbox παιζει keyboard και mouse απο razer και freesync εαν εχεια μονιτορ η tv (samsung) που το υποστηρίζει. Και update κανει τα παιχνιδια συνέχεια και τρέχουν νερο. Και και και. ...α και το καλύτερο βλεπω τα ιδια πράγματα με ενα gaming pc με κοστος για γέλια. 

***exclusives εχει μονο το ps4/pro κτλ. 

Ελα σας τσιναω λίγο αλλιώς σας σπαω μπαλες μηπως και ξυπνήσουμε λιγακι.

Πηραμε καρτες και τρέχουμε μονο μπεντς γιατί απο παιχνίδια τυροπιπες😂

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...