billeiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα παλι με τρώει για υδροψυξη ekwb στην vii και νέο κουτι Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από billeiros 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλά κουτί θες επειγόντως εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 51 λεπτά πριν, billeiros είπε Εμένα παλι με τρώει για υδροψυξη ekwb στην vii και νέο κουτι Για μενα επειδη τα περασα με custom w/c Και ειναι βάσανο. Ασε την καρτουλα οπως ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, billeiros said: Εμένα παλι με τρώει για υδροψυξη ekwb στην vii και νέο κουτι Τα όμορφα πράγματα τα βάζουμε στην Βιτρίνα!! 😉 Ναι, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα άλλο case. Με τόσο όμορφες κάρτες και καλούδια θα τα χαρείς ακόμα πιο πολύ! Temper Glass rules! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από renaxan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Αφήστε τα ξυσίματα και τις αλλεργίες και ανεβάστε κανά νούμερο στην ενότητα......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 https://www.3dmark.com/fs/18772219 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας τα θέσω εδώ τα ευρήματα, αφού θα χρειαστώ τις συγκρίσεις σας. Από το πουθενά, χτες-προχτές συνάντησα αστάθεια σε BFV, στις ήδη "χαμηλωμένες" συχνότητες σε σχέση με τα max σταθερά μου, με τα οποία δεν είχα το παραμικρό θέμα. Είτε σε 1.5 ώρα, είτε σε 5 λεπτά, CTD, χωρίς κανένα άλλο προφανή λόγο. Σε οτιδήποτε άλλο έτρεξα από τα συνηθισμένα, ακόμα και Superposition8K (για να το ζορίσω όσο πάει), δεν είχα πρόβλημα. Βρήκα διάφορες αναφορές για το BFV, με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε AMD κάρτες, οπότε μπορεί να φταίει αυτό, μπορεί να φταίει ο τελευταίος οδηγός, μπορεί να φταίει το περίφημο ΚΒκάτι της MS (το έβγαλα, και έπεσαν τα score μου κάπου 1-1.3%, δεν πρόλαβα να δοκιμάσω παιγνίδι). Τρέχοντας μόλις τα συνήθη FS, TS μετά την απεγκατάσταση του ΚΒ, είδα δυο πράγματα: 1) Η GPU πέφτει ακόμα και στο 95-96% στα διάφορα test, ενώ δεν maxάρει όσο πήγαινε (ίσως εκεί οφείλεται η πτώση στα scores). Αιτία, αναζητείται (θα γυρίσω πίσω στον προηγούμενο εξαιρετικό οδηγό που είχα). 2) Η CPU, στα cpu tests, την περισσότερη ώρα είναι κάτω από το 50%, ενώ με το ζόρι πιάνει ένα 95% προς το τέλος τους. Είναι Normal αυτή η συμπεριφορά? Δεν θυμάμαι καθόλου, πάντα τη GPU πρόσεχα. Μπορεί κάποιος να τρέξει τα "απλά" και να μου πει? 3) 24/7 "low" προφίλ (max core 1662, mem 1060) vs 24/7 "hi" (1672/1100), το ίδιο ακριβώς score...σα να μην ακούμπησε ποτέ το oc. Όποιος πει cpu bneck, τον έφαγα... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billeiros είπε https://www.3dmark.com/fs/18772219 Ωραιος φιλε μου... αλλα λιγος.. ..χαχαχαα Mε SMT OFF https://www.3dmark.com/compare/fs/18772219/fs/18772809 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από jimpsar 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billeiros είπε https://www.3dmark.com/fs/18772219 Έχεις παρατηρήσει καθόλου την συμπεριφορά της κάρτας κατά τη διάρκεια του combined test? Πριν βάλω την insider έκδοση, η κάρτα "καθόταν" και ανέβαζε ρολόγια σε core και μνήμη μόνο στο τέλος του τεστ με αποτέλεσμα το χαμηλό score σε σχέση με Nvidia κάρτες. Τώρα με την insider τα Ρολόγια της κάρτας δουλεύουν κανονικά από την αρχή του τεστ. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Έχεις παρατηρήσει καθόλου την συμπεριφορά της κάρτας κατά τη διάρκεια του combined test? Πριν βάλω την insider έκδοση, η κάρτα "καθόταν" και ανέβασε τα Ρολόγια σε core και μνήμη μόνο στο τέλος του τεστ με αποτέλεσμα το χαμηλό score σε σχέση με Nvidia κάρτες. Τώρα με την insider τα Ρολόγια της κάρτας δουλεύουν κανονικά από την αρχή του τεστ. Ακριβώς αυτό. Ξεκιναει από 2145 Και πάει μέχρι 2100 σε μένα η κάρτα. Τέρμα το GPU usage όντως. Γενικά η insider πουσαρε πολύ τη CPU .Combined πλέον με SMT OFF παίζω μαζί με 9700k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Έχεις παρατηρήσει καθόλου την συμπεριφορά της κάρτας κατά τη διάρκεια του combined test? Πριν βάλω την insider έκδοση, η κάρτα "καθόταν" και ανέβασε τα Ρολόγια σε core και μνήμη μόνο στο τέλος του τεστ με αποτέλεσμα το χαμηλό score σε σχέση με Nvidia κάρτες. Τώρα με την insider τα Ρολόγια της κάρτας δουλεύουν κανονικά από την αρχή του τεστ. Δεν με διαβάζεις και με πληγώνεις... Συμβαίνει αυτό στους AMD πολυπύρηνους (για κάποιο "ανεξήγητο" λόγο). Το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ με τον 1700. Όταν κάποτε ήμουν insider, σε κάποιες εκδόσεις είχε φτιάξει, μετά ξαναχάλασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν με διαβάζεις και με πληγώνεις... Συμβαίνει αυτό στους AMD πολυπύρηνους (για κάποιο "ανεξήγητο" λόγο). Το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ με τον 1700. Όταν κάποτε ήμουν insider, σε κάποιες εκδόσεις είχε φτιάξει, μετά ξαναχάλασε. Δεν μιλάω για την cpu ρε για την gpu μιλάω. Φαντάσου ότι βγάζω στο combined του firestrike με την v64 αναμεσα σε 9000-10000 score από 7000+ που εβγαζα. 10 λεπτά πριν, jimpsar είπε Ακριβώς αυτό. Ξεκιναει από 2145 Και πάει μέχρι 2100 σε μένα η κάρτα. Τέρμα το GPU usage όντως. Γενικά η insider πουσαρε πολύ τη CPU .Combined πλέον με SMT OFF παίζω μαζί με 9700k Το αντιθετο λεω, στην gtx που ειχα οταν ετρεχε το combined ,η κάρτα δούλευε κανονικά στα max Ρολόγια της και σε πυρήνα και σε μνήμη, στην Vega Τα Ρολόγια ανέβαιναν στο τελευταίο stage στο τέλος του τεστ και η κάρτα μέχρι εκεί υπολειτουργουσε. Με την insider Αυτό εξαφανίστηκε και η κάρτα φορτσαρει από την αρχή του τεστ. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν μιλάω για την cpu ρε για την gpu μιλάω. Φαντάσου ότι βγάζω στο combined του firestrike με την v64 αναμεσα σε 9000-10000 score από 7000+ που εβγαζα. Το αντιθετο λεω, στην gtx που ειχα οταν ετρεχε το combined ,η κάρτα δούλευε κανονικά στα max Ρολόγια της και σε πυρήνα και σε μνήμη, στην Vega Τα Ρολόγια ανέβαιναν στο τελευταίο stage στο τέλος του τεστ και η κάρτα μέχρι εκεί υπολειτουργουσε. Με την insider Αυτό εξαφανίστηκε και η κάρτα φορτσαρει από την αρχή του τεστ. Οκ και αυτό με Vega άλλα το βασικό στο combined το GPU usage ήταν πολύ χαμηλό και η κάρτα καθότανε είτε η Vega είτε η RTX/GTX. Αυτό άλλαξε με την insider. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Τι εγινε ρε ολοι με insider είστε? Παίξετε εσεις με τα τουμπανα pcακια σας bitches😂 Παιζω με xbox one x και βλέπω οτι βλέπω και στο pc .Ποσο μ@λ@κας νιωθω με τα χρήματα που σκαμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 44 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν μιλάω για την cpu ρε για την gpu μιλάω. Φαντάσου ότι βγάζω στο combined του firestrike με την v64 αναμεσα σε 9000-10000 score από 7000+ που εβγαζα. Το αντιθετο λεω, στην gtx που ειχα οταν ετρεχε το combined ,η κάρτα δούλευε κανονικά στα max Ρολόγια της και σε πυρήνα και σε μνήμη, στην Vega Τα Ρολόγια ανέβαιναν στο τελευταίο stage στο τέλος του τεστ και η κάρτα μέχρι εκεί υπολειτουργουσε. Με την insider Αυτό εξαφανίστηκε και η κάρτα φορτσαρει από την αρχή του τεστ. Έχεις δίκιο, βιαζόμουν. Σε εμένα πάντως, η κάρτα στο combined δίνει ότι μπορεί (υπό προϋποθέσεις), αλλά η cpu απαξιεί, οπότε και το συνολικό score θα πέσει, αφού τελικά θα φάει και η κάρτα penalty. Βtw, σχετικά με αυτό που αναφέρω παραπάνω...γύρισα στους 19.2.3, και τα score τουλάχιστον βελτιώθηκαν, ήρθαν στα "κανονικά". Το BF, τα ίδια, χωρίς το παραμικρό ζόρι, απλά κάποια στιγμή αποφάσισε απλά να με πετάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα