Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα προσθεσω την λεξη στο λεξιλογιο μου

(btw διαβασα κανα 3-4 σελιδες και ελαχιστα σχολια επιλεκτικα απο την καθε μια, οχι οτι χρειαζεται να τα διαβασω ολα για να καταλαβω τι συνεχιζει να spamαρεται μεχρι το τελος)  :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, babs8 είπε

θα προσθεσω την λεξη στο λεξιλογιο μου

(btw διαβασα κανα 3-4 σελιδες και ελαχιστα σχολια επιλεκτικα απο την καθε μια, οχι οτι χρειαζεται να τα διαβασω ολα για να καταλαβω τι συνεχιζει να spamαρεται μεχρι το τελος)  :P 

Έλα ρε συ τώρα... Μη μας το κάνεις αυτό.... Διάβασε μας μέχρι το τέλος.... Σε παρακαλώ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, billeiros είπε

Δεν ισχύει αυτό που λένε πως δεσμευει μονο επειδή βρίσκει ελεύθερη. Kαι θα δούμε περισσότερα τέτοια στο εγγυς μελλον. 

Αν ήταν έτσι οι 8άρες κάρτες θα είχαν stuttering και δεν έχουν.

Ισχύει ακριβώς αυτό βασικά, φαίνεται και από το γράφημα. Σε μένα με τεζαρισμένα τα settings έφτασε τα 7600MB σε 4Κ. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η AMD έχει χειρότερο memory compression από τις GeForce που σημαίνει ότι για τα ίδια settings χρειάζεται παραπάνω μνήμη από τις αντίστοιχες πράσινες.

index.php?ct=articles&action=file&id=494

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, BabisTs είπε

Strix forever......σκορπάει η ti σου!

Να συμπληρώσω.Ποτε ξανα msi,giga

Οι μονες σε πρασινη που αξιζουν ειναι.

Asus strix, evga ultra-ftw3, galax-kfa2 hof

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Και η Palit κάτι κάνει... ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Και η Palit κάτι κάνει... ;)

Συγκεκριμένα η δικη σου σπέρνει. 

Γενικα οι gamerocks ειναι αρκετα καλες σε ολα τους.Ειχα 1080 gamerock ηταν απο τις πιο κρυες, , αθορυβες και κλοκαρε πολύ καλα πυρηνα (εαν θυμαμαι καλα 2135) στις μνήμες ειχε θεμα.

Το παραπανω ποστ μου ειναι για τις τοπ υλοποίησεις τουλάχιστον στην σειρα 10χχ- 20χχ.Που αγοράζοντας μια απο τις παραπάνω ξερεις τι περιμένεις στο oc κομμάτι. Βεβαια μπορεί να σου τυχει και μαπα κομματι αλλα σπάνιο, πρεπει να εισαι "κλοκαρισμενος γκαντέμης"

😂

***Ασε γιατι μεσα στο ΣΚ το σκεφτόμουν να στείλω την τριο να παω σε gamerock premium. Διαθεσιμότητα δεν βλεπω

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Μια χαρά είναι όλες .....μην το ψάχνεις σε θέμα υλοποίησης....έχω δεί κάτι μουλάρια strix (από άλλους κατόχους) και ftw3 (σαν πρώην κάτοχος 1080ti) που δεν σηκώνουν ούτε core αλλά ούτε vram  .....θέμα silicon lottery είναι απλά ο πυρήνας και η vram......Η msi που έχεις  πιάνει 2085mhz core.....σε vram δεν θυμάμαι που φτάνεις .........

.....Για μένα μια χαρά κομμάτι έχεις ....τα "κακά" κομμάτια θεωρούνται αυτά που δεν βγάζουν πάνω από 2000mhz σε core.......

Άσχετη ερώτηση αν ξέρει κανείς.....μόνο με nvlink bridge παίζουν σε sli 2 X 2080 ή αρκεί και το sli bridge το κλασσικό......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μια χαρά είναι όλες .....μην το ψάχνεις σε θέμα υλοποίησης....έχω δεί κάτι μουλάρια strix (από άλλους κατόχους) και ftw3 (σαν πρώην κάτοχος 1080ti) που δεν σηκώνουν ούτε core αλλά ούτε vram  .....θέμα silicon lottery είναι απλά ο πυρήνας και η vram......Η msi που έχεις  πιάνει 2085mhz core.....σε vram δεν θυμάμαι που φτάνεις .........

.....Για μένα μια χαρά κομμάτι έχεις ....τα "κακά" κομμάτια θεωρούνται αυτά που δεν βγάζουν πάνω από 2000mhz σε core.......

Άσχετη ερώτηση.....μόνο με nvlink bridge παίζουν σε sli 2 X 2080 ή αρκεί και το sli bridge το κλασσικό......

Οσες strix ειχα περα απο μια 1070 που ηταν για γελια(micron μνημη δεν ηταν η oc)ολες οι άλλες κλοκαραν.

Η msi ναι τερματίζω στα 2085 παραπάνω δεν..Μονο με curve ξεκιναει με 2100 το μπεντς και στα 3 δευτερολεπτα πεφτει στα 2085 και συνεχίζει αναλογα την θερμοκρασία. 

Στα παιχνίδια παιζει σταθερα 2025-2040 και κανα + 800-850 εχω τις μνημες

Απο μνημη παει λαμπρα.1350 χωρις artifacts. Παραπανω δεν εχω βαλει μιας και δεν εχει ουσία

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Οσες strix ειχα περα απο μια 1070 που ηταν για γελια(micron μνημη δεν ηταν η oc)ολες οι άλλες κλοκαραν.

Η msi ναι τερματίζω στα 2085 παραπάνω δεν ουτε με curve.ξεκιναει με 2100 το νπεντς και στα 3 δευτερολεπτα πεφτει στα 2085 και συνεχίζει αναλογα την θερμοκρασία. 

Απο μνημη παει λαμπρα.1350 χωρις artifacts. Παραπανω δεν εχω βαλει μιας και δεν εχει ουσία

Εγώ μια χαρά αστέρι την βρίσκω (με βάση αυτά που μου είπες και υπογράμμισα στο comment σου) την msi σου και σε πυρήνα και σε vram.....B)

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Άσχετη ερώτηση αν ξέρει κανείς.....μόνο με nvlink bridge παίζουν σε sli 2 X 2080 ή αρκεί και το sli bridge το κλασσικό......

Άσχετη ερώτηση; Κάτι ετοιμάζεις εσύ:P....

• Like 1
Δημοσ.

Με τρώει για 2080sli ή 2080ti αυτήν την περίοδο...Βασικά προσπαθώ να καθίσω με την 2080 strix που έχω μόνο...Ωστόσο μικρόβιο είναι .........Η ερώτηση ισχύει όμως για να ξέρω γενικά....παίζει το 2080sli με το sli bridge το παλιό ή θέλει μόνο nvlink bridge ? ..........

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Με τρώει για 2080sli ή 2080ti αυτήν την περίοδο...Βασικά προσπαθώ να καθίσω με την 2080 strix που έχω μόνο...Ωστόσο μικρόβιο είναι .........Η ερώτηση ισχύει όμως για να ξέρω γενικά....παίζει το 2080sli με το sli bridge το παλιό ή θέλει μόνο nvlink bridge ? ..........

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι στις rtx απαιτείται το nvlink.

Γιατί να πας σε multi gpu setup; Δε φοβάσαι τα προβλήματα που το συνοδεύουν;

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...