Προς το περιεχόμενο

GeForce vs Radeon : The Battle Of The Eternity

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

το blender θα το τρεξει κανεiς? 

εχω μεγαλη περιεργεια να δουμε πως τα καταφερνουν σε compute 

Εδω οι vega ειναι μπροστα οπως ηταν και στο Mining. Στο compute δινουν πονο και σε διαφορους αλγοριθμους mining ολες οι amd απο 560 και πανω. Σε gaming ειδικα σε dx11 ειναι πολυ πισω. Για αυτο και πουλησαν σε miners ενω οι gamers πηραν nvidia.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Υποστηρίζει AMD GPUs?

Το "GPU compute" ενώ με αφήνει να το επιλέξω, παραμένει γκριζαρισμένο, ενώ όταν πατάω CPU φαίνεται κανονικά.

Θέλει κάποια άλλη ρύθμιση, ίσως?

4 λεπτά και κάτι έκανε, και η GPU δεν συμμετείχε στο παιγνίδι.

ναι κανονικα απλα στις amd στο πρωτο run χρειαζεται να περιμενεις μεχρι να κανει compile o kernel οταν μετα ξεκινησει το rendering πατα esc για να κανεις exit και ξανα πατα το f12

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Ασε τα oc mode και παιξε μπαλα μανιουαλ oc😉

7400 πρεπει να βγαζει η 2080 και πιο πανω αν πετυχει καλο τσιπακι. Τα 6900 δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στα benchmarks ειναι πιο πανω οι vega εκτος 3d mark που εκει παιζουμε πανω κατω στα ιδια με την 64αρα. Στο valley πιανω αρκετα score. Στα παιχνιδια ειναι αλλη ιστορια αν εχεις shadow/primal τρεξτα. Στο superposition παντως ειναι τερματισμενη το μεγαλυτερο που ειδα ειναι 4627 στο leatherboard οποτε δεν παει αλλο. Στο shadow εβγαλα 94 σε highest και ΤΑΑ παιχνιδι που τα παει πολυ καλα με vega και σε primal 101 με HD Textures και 120 fov ολα ultra.

Ειμαστε οι μονοι γενναιοι αν και ο πετρος τρεχει τα παντα το παλικαρι.

Προς το παρόν πάω για καφέ+ Punisher, και επιστρέφω με DEx και 1-2 ακόμα.

Δεν έχω πολλά περασμένα και δεν μπαίνω σε διαδικασία torrent κλπ.

TR, FC, AC κλπ, ποτέ δεν μου άρεσαν, ποτέ δεν τα έπαιξα (παρά μόνο λίγο το 1ο FC και ίσα το 1ο κεφάλαιο του 1ου AC...δεν με κράτησαν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Προς το παρόν πάω για καφέ+ Punisher, και επιστρέφω με DEx και 1-2 ακόμα.

Δεν έχω πολλά περασμένα και δεν μπαίνω σε διαδικασία torrent κλπ.

TR, FC, AC κλπ, ποτέ δεν μου άρεσαν, ποτέ δεν τα έπαιξα (παρά μόνο λίγο το 1ο FC και ίσα το 1ο κεφάλαιο του 1ου AC...δεν με κράτησαν).

Διαφορετικα γουστα δεν πειραζει. Ο καθενας να χαιρετε την καρτα του και να παιζει τα παιχνιδια που τον ευχαριστουν αυτο εχει σημασια. Εγω επειδη παιζω πολυ AC μια vega θα με εριχνε αρκετα στο gameplay. 

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εδω οι vega ειναι μπροστα οπως ηταν και στο Mining. Στο compute δινουν πονο και σε διαφορους αλγοριθμους mining ολες οι amd απο 560 και πανω. Σε gaming ειδικα σε dx11 ειναι πολυ πισω. Για αυτο και πουλησαν σε miners ενω οι gamers πηραν nvidia.

arkin μπορεις και εσυ να το τρεξεις ? γιατι σε μερικα bench που ειδα σε ξενα site παρατηρησα οτι η 1070τι την περναγε την γτχ1080 

θελω να δω αν ισχυει

Επεξ/σία από nikos5800

Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

arkin μπορεις και εσυ να το τρεξεις ? γιατι σε μερικα bench που ειδα σε ξενα site παρατηρησα οτι η 1070τι την περναγε την γτχ1080 

θελω να δω αν ισχυει

Βεβαιως αδερφε. Δωσε μου 5 λεπτα. Απλα το τρεχω ετσι γιατι δεν το ξερω το προγραμμα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...