Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συγκεκριμένη φορητή κονσόλα ήρθε στα χέρια μου πριν από λίγες μέρες, έχει λειτουργικό raspberry και παίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια μέχρι την γενιά του dreamcast. Μame, dreamcast psx, n64, mega drive gameboy, snes , nes κτλ.

Έχει 4 κουμπιά μπροστά και 4 πίσω για να παίζεις όλα τα παιχνίδια άψογα!

Η εν λόγω φορητή κονσόλα διαθέτει 4 θύρες usb καθώς και hdmi θύρα για να συνδέεται στην τηλεόραση έτσι ώστε να παίζετε αν θέλετε στην τηλεόραση. Αν πάλι δε θέλετε, συνδέουμε τα χειριστήρια και παίζουμε τετραπλό στην κονσόλα.  Επίσης έχει λειτουργικό linux και έχεις έναν υπολογιστή τσέπης στα χέρια σου, καθώς με ένα κουμπί μεταφέρεσαι στο λειτουργικό. Μπορείς να συνδεθείς στο ιντερνετ καθώς έχει θύρα ethernet, επιλογή σου είναι να βάλεις έναν wifi αντάπτορα.

Ακολουθεί το παρακάτω βίντεο

Επεξ/σία από kmanikas13
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραια η φορητη που αγορασες! Με γεια!

Και 'γω το κοιταζα αλλα είχα διαβασει τα χειροτερα, ειδικα για τις γομες των πληκτρων οσον αφορα την αισθηση...

Ειχα δει και αυτή που ειναι εντελως modular: https://www.youtube.com/watch?v=ify_nGwc2-g αλλα φοβαμαι το τελωνειο....

Απο τότε που πηρα το switch, με retroarch εχω καλυφθει πλήρως...δεν μπορω να με φανταστω να παιζω crash σε τοσο μικρή οθόνη :P.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι, μιλάς για την πρώτη έκδοση που είχε πολλά προβλήματα. Η δική μου ευτυχώς, που είναι η δεύτερη έκδοση δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με το switch εξομοιώνεις πολλές κονσόλες;

Επεξ/σία από kmanikas13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kmanikas13 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι, μιλάς για την πρώτη έκδοση που είχε πολλά προβλήματα. Η δική μου ευτυχώς, που είναι η δεύτερη έκδοση δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με το switch εξονοιώνεις πολλές κονσόλες;

Μέχρι playstation 1. Ετοιμάζεται ο n64 και λογικά θα πάει και dreamcast. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισό λεπτό, μιλάμε για μία φορητή κονσόλα που παίζει όλα τα παιχνίδια έως και την γενιά του Dreamcast. Δεύτερον έχει 4 θύρες usb με hdmi θύρα για να συνδέεται στην τηλεόραση έτσι ώστε να παίζεις στην τηλεόραση. Αν πάλι δε θέλεις συνδέεις τα χειριστήρια και παίζεις τετραπλό στην κονσόλα.  Επίσης έχει λειτουργικό linux και έχεις έναν υπολογιστή τσέπης στα χέρια σου καθώς με ένα κουμπί μεταφέρεσαι στο λειτουργικό. Μπορείς να συνδεθείς στο ιντερνετ καθώς έχει θύρα ethernet, επιλογή σου είναι να βάλεις έναν wifi αντάπτορα. Άρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα και το πάμε ΚΑΘΑΡΑ στην νοσταλγία. Να θυμίσω μόνο ότι για τα μισά από αυτά το ps classic ζήταγε 100 ευρώ! Τέλος θέλω να πω, πως είναι στιβαρή  κατασκευή και δεν έχει καμία σχέση με κινέζικες απομιμήσεις κονσολών που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι Γάλλος ο δημιουργός αν δεν κάνω λάθος και το όνειρό του έτρεχε για πολύ καιρό στο kickstarter μέχρι που χρηματοδοτήθηκε!

2.JPG

1.JPG

IMG_1009.JPG

Επεξ/σία από kmanikas13
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Παίζει και Saturn προφανώς αφού παίζει Dreamcast;

Δυστυχώς Saturn δεν παίζει για τον λόγο ότι η συγκεκριμένη κονσόλα έχει δύσκολη αρχιτεκτονική και δεν γίνεται σωστή εξομοίωση. Παίζει και αρκετά παιχνίδια του Psp πάντως!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...