hammerd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτη, δοκιμασα να κανω την εγκατασταση αλλα βγαζει errors... ποια ειναι η πιο καταλληλη εκδοση για τα windows 2012 r2 ? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από hammerd
tolhc1234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, hammerd είπε Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτη, δοκιμασα να κανω την εγκατασταση αλλα βγαζει errors... ποια ειναι η πιο καταλληλη εκδοση για τα windows 2012 r2 ? Τι errors σου βγάζει; Απ' ότι βλέπω μπορείς να βάλεις και sql 2016 σε 2012 r2 αρκεί να κατεβάσεις ένα συγκεκριμένο win update για να μπορείς να βάλεις την απαραίτητη dot net. https://docs.microsoft.com/en-us/sql/sql-server/install/hardware-and-software-requirements-for-installing-sql-server?view=sql-server-2017 Άρα θεωρώ και οποιαδήποτε version πριν μπορείς να βάλεις. Ποια είναι η πιο κατάλληλη δεν ξέρω, εγώ σε 2016 θα πήγαινα να σου πω την αλήθεια
hammerd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 εβγαζε κατι errors προς το τελος τα οποια τελικα εψαξα και ηταν θεμα προσβασης στα installations files... υστερα απο κατι permissions στο registry και ενα step by step video στο youtube τα οποια δεν εφτιαξαν το προβλημα, η λυση ηταν να αντιγραψω τα αρχεια εγκαταστασης στον C:\ και να τρεξω το setup.exe απο εκει.
hammerd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Οπως ειπα και πιο πανω, ειμαι οκ, το προβλημα λυθηκε, η λυση ηταν να αντιγραψω τα αρχεια εγκαταστασης στον C:\ και να τρεξω το setup.exe απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα