thant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Για service πέρνω τηλέφωνο και μου λέει φέρτο. Φίλε το "φέρτο" δεν είναι ραντεβού. Και εγω εχω πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω αν εχει δουλειά και μέχρι να παω να γεμίσει μηχανάκια. Τελος πάντων στην ελλαδα είμαστε. Σε συνεργεία που κουβεντιάζουμε οτι εχουν μαζέψει σαβούρα και παλιοσιδερα δεν υπαρχουν ραντεβού.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, thant είπε Εγώ. Εσύ που δεν είσαι πίθηκος, αν πάθεις ζημιά πάρε τηλέφωνο για ραντεβού και αν εξυπηρετηθείς έλα να μας το πεις... Προφανώς δεν έχεις μηχανάκι. Αν κάνω λάθος πες μας πιο συνεργείο στην Ελλάδα είναι αυτο που κλείνει ραντεβού. Προφανώς δεν μένει Ελλάδα...
vasilllis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, telis είπε Ναι. Δεν έγινε τίποτα. ξαναπαιρνεις τηλ. Εν αναγκη κανε μια βολτα απο τον δημο .Ειναι υποχρεωμενοι να αποσυρουν τα εγκαταλειμενα.
DrLo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Προφανώς δεν μένει Ελλάδα... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από DrLo
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως περα την πλακα .Σοβαρα τρεχετε σε αστυνομιες και δημους για να κερδιζετε μια θεση παρκινγκ ? Και που δηλαδη, διπλα στον μπουχο, στα λαδια , στα κομμενα σιδερακια , στον πιτσιρικα που θα παει να βαλει την μηχανη μεσα στο μαγαζι με χιλια ζορια .Σιγα την θεση κελεπουρι 😄 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από bluesattack 2
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, bluesattack είπε Παντως περα την πλακα .Σοβαρα τρεχετε σε αστυνομιες και δημους για να κερδιζετε μια θεση παρκινγκ ? Και που δηλαδη, διπλα στον μπουχο, στα λαδια , στα κομμενα σιδερακια , στον πιτσιρικα που θα παει να βαλει την μηχανη μεσα στο μαγαζι με χιλια ζορια .Σιγα την θεση κελεπουρι 😄 Έλα ντε, λες και στο Νέο Κόσμο και στη Καλλιθέα μία εξτρά θέση θα κάνει την διαφορά στην καθημερινότητα του καθενός... Καλά για το σχόλιο περί ραντεβού σε συνεργείο δε το σχολιάζω καν... Προφανώς και δε πας σε συνεργείο με τη μηχανή (ή και με το αμάξι) και του λες "Μεγάλε θα μου ρυθμίσεις βαλβίδες μέχρι να πεταχτώ να πιω ένα καφεδάκι και να ρθω να το πάρω σε καμιά ωρίτσα" Όταν θες να κάνεις κάτι προγραμματισμένο προφανώς και συνεννοείσαι από πριν πότε θα πας (είτε πρόκειται για παπί είτε για mercedes), στο έκτακτο όμως όλοι πάνε με ντου στο συνεργείο, τι να λέμε τώρα... 1
harskouf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα πράγματα είναι απλά. Αν το μαγαζί έχει ανάγκη από μια θέση parking (για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του) τότε κάνει αίτηση στο Δήμο για να του την παραχωρήσει και να την ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ. Δεν πάμε να καταλάβουμε το δημόσιο δρόμο με ότι σαβούρα έχουμε. Γιατί με την ίδια λογική και εγώ θέλω να βρίσκω θέση parking κάθε μέρα κάτω απο το σπίτι μου. Να αρχίσω να βάζω ότι σαβούρα βρίσκω για να πιάσω θέση στο δημόσιο δρόμο; Εφόσον ό Δήμος του οριοθετήσει μια θέση parking δεν νόμιζω ότι θα υπάρχει κάνένα πρόβλημα ούτε σε αυτόν ούτε σε εμάς. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από harskouf 5
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, harskouf είπε Τα πράγματα είναι απλά. Αν το μαγαζί έχει ανάγκη από μια θέση parking (για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του) τότε κάνει αίτηση στο Δήμο για να του την παραχωρήσει και να την ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ. Δεν πάμε να καταλάβουμε το δημόσιο δρόμο με ότι σαβούρα έχουμε. Γιατί με την ίδια λογική και εγώ θέλω να βρίσκω θέση parking κάθε μέρα κάτω απο το σπίτι μου. Να αρχίσω να βάζω ότι σαβούρα βρίσκω για να πιάσω θέση στο δημόσιο δρόμο; Εφόσον ό Δήμος του οριοθετήσει μια θέση parking δεν νόμιζω ότι θα υπάρχει κάνένα πρόβλημα ούτε σε αυτόν ούτε σε εμάς. Ακριβως αυτο!! Να περασει ο αρμοδιος δημος να τον χρεωσει αναλογα τα τετραγωνικα οπως τις καφετεριες,ταβερνες κτλ να του δωσει αδεια και να βαλει ειδικη διαγραμμιση στο οδοστρωμα.. 1
vasilllis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, harskouf είπε Τα πράγματα είναι απλά. Αν το μαγαζί έχει ανάγκη από μια θέση parking (για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του) τότε κάνει αίτηση στο Δήμο για να του την παραχωρήσει και να την ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ. Δεν πάμε να καταλάβουμε το δημόσιο δρόμο με ότι σαβούρα έχουμε. Γιατί με την ίδια λογική και εγώ θέλω να βρίσκω θέση parking κάθε μέρα κάτω απο το σπίτι μου. Να αρχίσω να βάζω ότι σαβούρα βρίσκω για να πιάσω θέση στο δημόσιο δρόμο; Εφόσον ό Δήμος του οριοθετήσει μια θέση parking δεν νόμιζω ότι θα υπάρχει κάνένα πρόβλημα ούτε σε αυτόν ούτε σε εμάς. Θα εισαι απαραδεκτος.Θα αφηνεις το αμαξι στο δρομο? Εμεις στο κερατσινι κανουμε ραμπιτσα να ανεβαζουμε το αμαξι στο πεζοδρομιο,να μην ενοχλει τα διερχομενα αυτοκινητα.
Ison_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, harskouf είπε Τα πράγματα είναι απλά. Αν το μαγαζί έχει ανάγκη από μια θέση parking (για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του) τότε κάνει αίτηση στο Δήμο για να του την παραχωρήσει και να την ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ. Δεν πάμε να καταλάβουμε το δημόσιο δρόμο με ότι σαβούρα έχουμε. Γιατί με την ίδια λογική και εγώ θέλω να βρίσκω θέση parking κάθε μέρα κάτω απο το σπίτι μου. Να αρχίσω να βάζω ότι σαβούρα βρίσκω για να πιάσω θέση στο δημόσιο δρόμο; Εφόσον ό Δήμος του οριοθετήσει μια θέση parking δεν νόμιζω ότι θα υπάρχει κάνένα πρόβλημα ούτε σε αυτόν ούτε σε εμάς. Πάρε τις απαντήσεις σου: "είσαι υπερβολικός", "ζεις σε άλλη χώρα;" "έτσι είναι τα πράματα, τι να κάνουμε", "δε σε ενοχλεί τόσο πολύ, γιατί ασχολείσαι;", "μεροκάματο θέλει να βγάλει, δεν κλέβει", "και να το πεις κάπου, δε θα γίνει τίποτα", "τι να κάνει ο άνθρωπος δεν έχει επιλογές", "εδώ γίνονται χειρότερα πράματα, αυτό σας μάρανε", "ζείτε σε συννεφάκι και εκτός πραγματικότητας", "θα σωθείς εσύ αν τιμωρηθεί αυτός;", "πάρκαρε αλλού αφού μπορείς ρε φίλε" "σας πειράζουν όλα πια", "από το internet κάνετε τους ηθικολόγους όλοι", "υποκριτές εκ του ασφαλούς". Να σε πιάνει κατάθλιψη ... Πέρασα από το https://www.insomnia.gr/forums/topic/599760-παρκαρισμα-σε-πεζοδρομιο/ που έχουν παρόμοια κουβέντα και βλέπεις από πρώτο χέρι πώς όταν οι ίδιοι οι πολίτες σιγοντάρουν μια κατάσταση, δεν αλλάζει τίποτα. 2
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ε προφανως ζειτε σε αλλη χωρα.Και τι θα οριοθετεισει ο δημος ? Και που ξερει ο δημος ποια μηχανακια ειναι των πελατων και ποια δημοτων ? Τι ειναι τα μηχανακια, τραπεζακια ? 😆 Υπερβολικοι ειστε.Αντε να αμολανε καμμια σαβουριτσα στο δρομο , η μερικα μηχανακια πελατων. Το..εμπορευμα συνηθως το εχουν στην βιτρινα , αντε να το βγαλουν να λιαζεται εξω , να το βλεπουν και οι πελατες ,αν υπαρχει ευρυχωρο πεζοδρομιο Ακου διαγραμμιση...για την εξυπηρετηση πελατων
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, bluesattack είπε Ε προφανως ζειτε σε αλλη χωρα.Και τι θα οριοθετεισει ο δημος ? Και που ξερει ο δημος ποια μηχανακια ειναι των πελατων και ποια δημοτων ? Τι ειναι τα μηχανακια, τραπεζακια ? 😆 Υπερβολικοι ειστε.Αντε να αμολανε καμμια σαβουριτσα στο δρομο , η μερικα μηχανακια πελατων. Το..εμπορευμα συνηθως το εχουν στην βιτρινα , αντε να το βγαλουν να λιαζεται εξω , να το βλεπουν και οι πελατες ,αν υπαρχει ευρυχωρο πεζοδρομιο Ακου διαγραμμιση...για την εξυπηρετηση πελατων Μα το θεμα ειναι η σαβουρα που αφηνουν για κρατανε τις θεσεις... Βλεπεις μηχανακια χωρις τιμονια τροχους κτλ. Αυτα πρεπει να παει κλιμακιο Δημος-Τροχαια- ΑΑΔΕ . Πινακιδα ? Αριθμος πλαισιου? Ελεγχος απασχολει ? εχει πληρωμενα τελη ? Ασφαλεια ? Εχει παραδωσει πινακιδες και το εχει στο δρομο ? Κατι θα βρουν και θα τα μαζεψουν αμα θελουν...
e-tic Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Nα περασει ο αρμοδιος δημος να τον χρεωσει αναλογα τα τετραγωνικα οπως τις καφετεριες,ταβερνες κτλ να του δωσει αδεια και να βαλει ειδικη διαγραμμιση στο οδοστρωμα.. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ο δήμος μπορεί να δώσει άδεια στον κοινόχρηστο χώρο του πεζοδρομίου ή όποιας πλατείας υπάρχει στα όριά του, ενώ στο οδόστρωμα μπορεί να δώσει μόνο άδεια για αναπηρικές θέσεις. Στο οδόστρωμα μπορεί να βεβαιωθεί παράβαση για κατάληψη βάση του άρθρου 48 του ΚΟΚ μόνο για τα οχήματα που είναι χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και εφόσον ο καταστηματάρχης παραδεχτεί οτι είναι δικά του, που δεν θα το κάνει γιατί θα πεί οτι είναι των πελατών πυο τα παρατήσανε εκεί. Σε αυτή την περίπτωση ενημερώνεται η αρμόδια υπηρεσία για τα εγκατελειμμένα και τους βάζουν αυτοκόλητο ώστε μετά απο 30-40 μέρες να τα απομακρύνουν, όπως ορίζει ο νόμος. Σε αυτό το χρονικό διάστημα όμως, ο καταστηματάρχης (που τα εγκατελειμμένα "δεν είναι δικά του") φροντίζει να τα μετακινήσει και στη θεση τους να βάλει άλλα "εγκατελειμμένα", οπότε πάλι απο την αρχή και ψάξε-βρές λύση...
harskouf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Ε προφανως ζειτε σε αλλη χωρα.Και τι θα οριοθετεισει ο δημος ? Και που ξερει ο δημος ποια μηχανακια ειναι των πελατων και ποια δημοτων ? Τι ειναι τα μηχανακια, τραπεζακια ? 😆 Υπερβολικοι ειστε.Αντε να αμολανε καμμια σαβουριτσα στο δρομο , η μερικα μηχανακια πελατων. Το..εμπορευμα συνηθως το εχουν στην βιτρινα , αντε να το βγαλουν να λιαζεται εξω , να το βλεπουν και οι πελατες ,αν υπαρχει ευρυχωρο πεζοδρομιο Ακου διαγραμμιση...για την εξυπηρετηση πελατων Οπότε σύμφωνα με τη δίκή σου λογική, προφανώς ο καθένας νομιμοποιείται να αφήνει ότι θέλει στο δρόμο και να τον εκμεταλεύεται όπως θέλει χωρίς κανόνες. Αν το συνεχίσουμε αυτό, ελπίζω να καταλαβαίνεις σε τι ζούγκλα οδηγεί. Το τι γίνεται καταχρηστικά από κάποιους, γιατί έτσι τους βολεύει, γιατί βαριούνται να ακολουθήσουν τις διαδικασίες γιατί θεωρούν ότι είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους ή για οτιδήποτε άλλο γιατί, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το δικαιολογούμε κιόλας. Αυτό που λέω είναι ότι αφού υπάρχει ανάγκη για να καταληφθεί συνεχόμενα δημόσιος δρόμος, αυτό δεν μπορεί να γίνεται αυθαίρετα. Στο μαγαζί ανήκει μόνο το κτήριο στο οποίο στεγάζεται. Δεν του ανήκει και ο δρόμος.
k_w_t Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, e-tic είπε Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ο δήμος μπορεί να δώσει άδεια στον κοινόχρηστο χώρο του πεζοδρομίου ή όποιας πλατείας υπάρχει στα όριά του, ενώ στο οδόστρωμα μπορεί να δώσει μόνο άδεια για αναπηρικές θέσεις. Στο οδόστρωμα μπορεί να βεβαιωθεί παράβαση για κατάληψη βάση του άρθρου 48 του ΚΟΚ μόνο για τα οχήματα που είναι χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και εφόσον ο καταστηματάρχης παραδεχτεί οτι είναι δικά του, που δεν θα το κάνει γιατί θα πεί οτι είναι των πελατών πυο τα παρατήσανε εκεί. Σε αυτή την περίπτωση ενημερώνεται η αρμόδια υπηρεσία για τα εγκατελειμμένα και τους βάζουν αυτοκόλητο ώστε μετά απο 30-40 μέρες να τα απομακρύνουν, όπως ορίζει ο νόμος. Σε αυτό το χρονικό διάστημα όμως, ο καταστηματάρχης (που τα εγκατελειμμένα "δεν είναι δικά του") φροντίζει να τα μετακινήσει και στη θεση τους να βάλει άλλα "εγκατελειμμένα", οπότε πάλι απο την αρχή και ψάξε-βρές λύση... Δεν ειναι απαραιτητα μονο στο δρομο τα μηχανακια για αυτο το ανεφερα.... Πχ δες στην καλλιροης μπροστα απο τα καταστηματα με της μοτοσυκλετες τι γινεται πανω στα πεζοδρομια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα