chriskourou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα σας, Θα ήθελα τη βοήθεια σας ως προς την επιλογή ενός smartphone το οποίο προορίζεται για δώρο στην αδερφή μου. Κατά κάποιο τρόπο προαπαιτούμενα είναι η συσκευή να είναι samsung να είναι καινούριο μοντέλο και να έχει όσο καλύτερη κάμερα γίνεται γιατί της αρέσει να φωτογραφίζει τοποθεσίες. Βρίσκομαι ανάμεσα σε: 1.Samsung Galaxy J5 2. Samsung Galaxy J6 3.Samsung Galaxy J6+ Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα, εκτός από samsung και κινέζικα κινητά ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Άσε την σειρά J γιατί είναι κατώτερα κινητά τις Samsung και κοίτα σε Mi A2(4/32) αφού θέλει καλή κάμερα.
zx1234r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Για συγκριτικό καμερών κοίτα το site https://www.dxomark.com. Βγάζει κατάταξη κινητών με βαθμολογία. Το j6 δεν έχει ακόμη αναλυτικό test οπότε και δεν είναι στην κατάταξη. Πάντως το Α8 είναι αρκετά πιο ψηλά ως προς το γενικό σκορ. Δεν ξέρω βέβαια την διαφορά των χρημάτων.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, zx1234r είπε Για συγκριτικό καμερών κοίτα το site https://www.dxomark.com. Βγάζει κατάταξη κινητών με βαθμολογία. Το j6 δεν έχει ακόμη αναλυτικό test οπότε και δεν είναι στην κατάταξη. Πάντως το Α8 είναι αρκετά πιο ψηλά ως προς το γενικό σκορ. Δεν ξέρω βέβαια την διαφορά των χρημάτων. Έχουμε πει αρκετές φορές ότι το συγκεκριμένο site δεν είναι "Ευαγγέλιο",απλός παίρνεις μια ιδέα. Στην πράξη διαφέρει ,ανάλογα τους χρήστες. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
life is music Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, chriskourou είπε Καλημέρα σας, Θα ήθελα τη βοήθεια σας ως προς την επιλογή ενός smartphone το οποίο προορίζεται για δώρο στην αδερφή μου. Κατά κάποιο τρόπο προαπαιτούμενα είναι η συσκευή να είναι samsung να είναι καινούριο μοντέλο και να έχει όσο καλύτερη κάμερα γίνεται γιατί της αρέσει να φωτογραφίζει τοποθεσίες. Βρίσκομαι ανάμεσα σε: 1.Samsung Galaxy J5 2. Samsung Galaxy J6 3.Samsung Galaxy J6+ Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα, εκτός από samsung και κινέζικα κινητά ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! το j6 ειναι αρκετα καλο και σαν σκορ στο antutu βγαζει 60χιλιαδες ....αλλα σε αυτα τα λεφτα με λιγο ποιο καλα χαρακτηρίστηκα και στοκ android πας εδω https://www.skroutz.gr/s/12653782/Motorola-Moto-G5S-Plus-Dual-3GB-32GB.html
chriskourou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, saruman123 είπε Άσε την σειρά J γιατί είναι κατώτερα κινητά τις Samsung και κοίτα σε Mi A2(4/32) αφού θέλει καλή κάμερα. Το ξέρω ότι είναι κατώτερη σειρά, αλλά προτιμά samsung. Τώρα έχει huawei και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη, οπότε δε βλέπει με καλό μάτι τις συγκεκριμένες "ράτσες". 1 ώρα πριν, life is music είπε το j6 ειναι αρκετα καλο και σαν σκορ στο antutu βγαζει 60χιλιαδες ....αλλα σε αυτα τα λεφτα με λιγο ποιο καλα χαρακτηρίστηκα και στοκ android πας εδω https://www.skroutz.gr/s/12653782/Motorola-Moto-G5S-Plus-Dual-3GB-32GB.html Δε θα της αρέσει το motorola εμφανισιακά. Άρα το j6 μου προτείνεις..
vanmour Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Προχώρα για j6 χωρίς αμφιβολίες. Εξαιρετικό για τα λεφτά του σε όλα. AMOLED οθόνη, σελφοκάμερα με φλας κτλ κτλ
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, chriskourou είπε Το ξέρω ότι είναι κατώτερη σειρά, αλλά προτιμά samsung. Τώρα έχει huawei και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη, οπότε δε βλέπει με καλό μάτι τις συγκεκριμένες "ράτσες". Το J6 έχει Amoled οθόνη, μέχρι εκεί. Από εκεί και ύστερα το Mi A2 έχει Pure Android και σε κάμερα και επιδόσεις είναι πολύ ανώτερο. Έτσι μια γρήγορη ματιά J6(2018) κάμερα (προς/πίσω)8.7/8.2 Antutu 42.000 Mi A2 κάμερα(προς/πίσω)9.6/9.4 Antutu 134.000+ 1
life is music Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το J6 έχει Amoled οθόνη, μέχρι εκεί. Από εκεί και ύστερα το Mi A2 έχει Pure Android και σε κάμερα και επιδόσεις είναι πολύ ανώτερο. Έτσι μια γρήγορη ματιά J6(2018) κάμερα (προς/πίσω)8.7/8.2 Antutu 42.000 Mi A2 κάμερα(προς/πίσω)9.6/9.4 Antutu 134.000+ κανεις λαθος δες εδω ποσο βγαζει στο antutu
circadian Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 το α6+ που είναι λίγο πιο ακριβό αξίζει τα παραπάνω λεφτά;
GiwrgosP- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, life is music είπε κανεις λαθος δες εδω ποσο βγαζει στο antutu Οχι Γιαννης, Γιαννακης.. Το κινητο ειναι πραγματικα κακο μπροστα στο Mi A2. Υστερει σε καθε τομεα απεναντι στο mi a2 και μαλιστα με διαφορα.. Εκτος βεβαια απο την εμφανιση (υποκειμενικο) και πιθανως απο την οθονη (ωστοσο το HD με εχει ενοχλησει στα διαφορα κινητα που χω δουλεψει τελευταια).
life is music Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Οχι Γιαννης, Γιαννακης.. Το κινητο ειναι πραγματικα κακο μπροστα στο Mi A2. Υστερει σε καθε τομεα απεναντι στο mi a2 και μαλιστα με διαφορα.. Εκτος βεβαια απο την εμφανιση (υποκειμενικο) και πιθανως απο την οθονη (ωστοσο το HD με εχει ενοχλησει στα διαφορα κινητα που χω δουλεψει τελευταια). Κοίτα τα xiaomi δεν τα γούσταρα και πήρα γ πρώτη φορά xiaomi γιατί ειμουν samsung funboy ...Γτ ξέρω πως τα samsung έχουν την καλύτερη κατασκευή σε σχέση με τα υπόλοιπα π κυκλοφορούν έξω ...Αλλά με το π είδα πόσο κοστολογούν τα samsung τότε γύρισα στροφή 90 μοιρών και πήγα στην xiaomi !
GiwrgosP- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, life is music είπε Κοίτα τα xiaomi δεν τα γούσταρα και πήρα γ πρώτη φορά xiaomi γιατί ειμουν samsung funboy ...Γτ ξέρω πως τα samsung έχουν την καλύτερη κατασκευή σε σχέση με τα υπόλοιπα π κυκλοφορούν έξω ...Αλλά με το π είδα πόσο κοστολογούν τα samsung τότε γύρισα στροφή 90 μοιρών και πήγα στην xiaomi ! Αυτο με την κατασκευη δεν ισχυει καθολου. Δες το mi 8 lite (που εχω στα χερια μου τωρα) και θα παθεις πλακα!
life is music Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Αυτο με την κατασκευη δεν ισχυει καθολου. Δες το mi 8 lite (που εχω στα χερια μου τωρα) και θα παθεις πλακα! Οκ πάω πάσο!
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, life is music είπε κανεις λαθος δες εδω ποσο βγαζει στο antutu Δεν πιστεύω σε βίντεο. 52 λεπτά πριν, life is music είπε Κοίτα τα xiaomi δεν τα γούσταρα και πήρα γ πρώτη φορά xiaomi γιατί ειμουν samsung funboy ...Γτ ξέρω πως τα samsung έχουν την καλύτερη κατασκευή σε σχέση με τα υπόλοιπα π κυκλοφορούν έξω ...Αλλά με το π είδα πόσο κοστολογούν τα samsung τότε γύρισα στροφή 90 μοιρών και πήγα στην xiaomi ! Έχω πάρει αρκετά Xiaomi και η κατασκευή τους είναι "σκυλιά".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα