babisskg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 8:45 ΜΜ, Dr_73 είπε Αν το δούμε σε επίπεδο του τι είναι ιστορικά δοκιμασμένο ... Σε χαρτί έχουν σωθεί οι φωτογραφίες του προπαππού μου, από τους βαλκανικούς πολέμους, το 1912. Όπου κι αν αποθηκεύει κανείς ηλεκτρονικά σήμερα, το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να σώζεται το 2128 . Και αναρωτιούνται ακόμη αν θα σωθεί , επιστρέψει κλπ το φιλμ ..... το αποθηκευτικό μέσο που γυρεύουν όλοι ....... αλλά ........ δεν μπορούν χωρίς το preview ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2019 στις 2:03 ΠΜ, *Kopanos* είπε Αρχικά αποθήκευση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, όχι σε αυτόν που είναι το λειτουργικό. Μετά έχω δυο σκληρούς 1tb αποκλειστικά για φωτογραφίες και βίντεο, δεν τους ανοιγω ποτέ παρα μονο μια φορά τον μήνα για να περάσω το back up. Πιστεύω ότι ειμαι καλυμμένος, να κάψω 3 σκληρούς μαζι είναι λιγο δύσκολο. Ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ, αφού έχω χωρίσει τον σκληρό του υπολογιστή σε δύο partitions το ένα το έχω αποκλειστικά για φωτογραφίες, και μετά κάθε μήνα backup σε δύο διαφορετικούς σκληρούς 1 ΤΒ! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από D___G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 H καλύτερη λύση είναι το cloud που βέβαια κοστίζει. Αλλά μια λύση τύπου dropbox με την απίστευτη χρηστικότητά της νομίζω αξίζει να την σκεφτεί κανείς. Κοστίζει 100 ευρώ το χρόνο βέβαια για 1ΤΒ αλλά λογικά οι τιμές θα πέσουν στο μέλλον. Με το cloud τα δεδομένα σου είναι σε πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα και επιπλέον μετακινούνται συχνά στους server τους. Τα DVD δεν παίζει να καταστραφούν όντως ταυτόχρονα, αλλά αν ξεχαστούν κάπου χρόνια, ίσως όταν τα αναζητήσεις να έχουν χαλάσει και τα 2 αντίγραφα + το ψάξιμο να βρεις player και να τον συνδέσεις σε όποιο μέσο τότε θα θες να δεις τις φώτο σου + ότι για 1ΤΒ αρχείο θα είσαι χαμένος σε 50 δισκάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Εαν εισαι επαγγελματιας χρησιμοποιησε διαφορετικα μεσα. Και Blue ray, και HDD, SDD, και Cloud. Εαν εισαι χαβαλες σαν και μενα, ενα μπακαπ σε σκληρο δισκο μια στο τοσο ειναι μια χαρα. Παντως το πιο αναξιοπιστο ειναι το CD. Εχω καποια δισκακια ξεχασμενα μεσα στο αμαξι και τα μισα δεν παιζουν πλεον. κυριολεκτικα δηλαδη. Καμποσες δισκετες 5.25" που ειχα απο το '89 -' 95 περιπου, τις περισσοτερες τις διαβασε πριν 2 χρονια καποιος που ειχε μηχανημα, και μου εστειλε τα δεδομενα. Και μαλιστα χωρις να τον ξερω, απλα ετσι για το χαβαλε του και δεν ηθελε ουτε αμοιβη. Τελος παντων, ... Δισκετα μονο! αχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 hdd, backup και εισαι κομπλε. καθε μια 10 ετια τους πετας και περνεις αλλους και εισαι κομπλε. ασε που 10 χρονια μετα θα εχουν πεσει και οι τιμες,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα