vaggcore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα! Συνδέω το headset μου στον υπολογιστή μου και δεν λειτουργεί καθόλου. Προφανώς έκανα εγκατάσταση/απεγκατάσταση drivers κτλ και πάλι δεν δούλεψε... Είναι πλήρως λειτουργικό το headset μιας και στο κινητό μου δουλεύει άψογα! Θέμα με το ποιές συσκευές θα χρησιμοποιούν το μικρόφωνο απο το απόρρητο, δεν τίθεται καν γιατί είναι ενεργοποιημένο απο το απόρρητο. Όταν πατάω "Listen to this device" ακούγεται ένας buzzing ήχος μόνο. Ούτε η φωνή μου ούτε τίποτα άλλο. Και όσο ανεβάζω το Mic Sound και Boost ανεβαίνει και το buzzing sound. Ναι έχω απενεργοποιήσει όλα τα εφέ και τα σχετικά απο τις ιδιότητες και πάλι δεν λέιτουργεί. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
parsifal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, vaggcore είπε Είναι πλήρως λειτουργικό το headset μιας και στο κινητό μου δουλεύει άψογα! Δεδομένου ότι τα κινητά δεν έχουν ξεχωριστό jack για mic-in και audio-out, υποθέτω ότι το headset σου χρησιμοποιεί ένα μοναδικό βύσμα τύπου TRRS: https://www.cablechick.com.au/blog/understanding-trrs-and-audio-jacks/ Σε PC, μόνο σύγχρονα laptops έχω δει να διαθέτουν τέτοια υποδοχή. Σταθεροί υπολογιστές συνήθως έχουν ξεχωριστά jacks για μικρόφωνο και ακουστικά. Σε Mac δεν έχω ιδέα τί γίνεται. Αν λοιπόν έχεις υπολογιστή που δεν διαθέτει TRRS είσοδο για headset, μάλλον θα χρειαστείς κάτι τέτοιο: https://www.amazon.co.uk/Headphone-Splitter-Computer-Smartphone-Headset/dp/B074N73S24
vaggcore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο υπολογιστής που έχω είναι σταθερός και διαθέτει και μπροστά και πίσω, στη μητρική δηλαδή, υποδοχή τέτοιου τύπου που ανέφερες. Το headset είναι TRRS προφανώς με ένα καρφί. Όταν συνδέω στη θύρα του μικροφώνου τα ακουστικά, πάλι συμβαίνει το ίδιο με τον ίδιο buzzing ήχο. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από vaggcore
panoc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 θα πρεπει να αγορασεις οτι ειπε ο parsifal πιο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα