splanis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πέρασα τα Kali χθες(σε partition του 2oυ HDD), αφού πειραματίστηκα λίγο, πήγα να μπω στα windows και το συστημα δεν bootαρε, ουτε στα Windows, ουτε στα Κali. Δοκίμασα να κάνω το system repair, μου έβγαζε οτι δεν διορθώνεται και είχε πρόβλημα το αρχείο D:\windows\system32\logfiles\Srt\SrtTrail.txt. Έψαχνα με τις ώρες λύσεις σε βιντεάκια και forum με κάποια command αλλά τίποτα. Τελικά έκανα ξανα εγκατάσταση στα windows(χωρίς να χάσω τα αρχεία μου). Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συνεβει για να μην το ξαναπάθω. Φοβάμαι να bootάρω πάλι τα Kali Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από splanis
splanis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) up. Δούλευε κομπλε το συστημα αυτον τον καιρό και δούλευα τα kali με virtual machine. Δοκιμασα να βαλω στο pc εναν ακομα ssd και μου εβγαζε παλι αυτο το error και δεν bootαρε. Μόλις έβγαλα τον καινούργιο ssd δούλεψε κανονικά. Τι φάση; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από splanis
splanis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια μπορει να βοηθησει καποιος; τον τελευταιο καιρο μολις ανοιγω το pc με βγαζει στο system repair (windows 8.1 λεει για καποιο λογο) και μολις κανω το repair μου βγαζει παλι αυτο το ερρορ. Στο bios δεν εμφανιζεται καν ο ssd(!). Η λυση για να το ανοιξω κανονικα ειναι να πατησω f11 στην αρχη στο boot menu και να επιλεξω εκει τον ssd για boot και ετσι bootαρει κανονικα. επισης εχω και θεμα στο λαπτοπ (βλ εδω ), εχω linux και θελω να κανω partition στον ssd, ωστε να βαλω τα windows χωρις προβληματα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από splanis
fujiyama Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Χωρις να ειμαι ειδικος στα windows, ξερω οτι για να μπουταρουν χρειαζεται ο δισκος εγκαταστασης τους να ειναι ο πρωτος που βλεπουν πανω στο bus που ειναι συνδεδεμενοι. Αν ο καινουργιος διακος εμφανιζεται πρωτος στη σειρα δεν θα μπουταρεις. Ισως να δοκιμασεις να αλλάξεις την σειρα που συνδέεις τους διακους στο υπολογιστη σου, για να δει πρωτο τον παλιο δίσκο .
RTW4ever Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 15/2/2019 στις 5:20 ΜΜ, fujiyama είπε Χωρις να ειμαι ειδικος στα windows, ξερω οτι για να μπουταρουν χρειαζεται ο δισκος εγκαταστασης τους να ειναι ο πρωτος που βλεπουν πανω στο bus που ειναι συνδεδεμενοι. Αν ο καινουργιος διακος εμφανιζεται πρωτος στη σειρα δεν θα μπουταρεις. Ισως να δοκιμασεις να αλλάξεις την σειρα που συνδέεις τους διακους στο υπολογιστη σου, για να δει πρωτο τον παλιο δίσκο . Με τίποτα δεν ισχύει αυτό, στο λέω (και) εκ πείρας. Απλά διαλέγεις από το bios/uefi από ποιον δίσκο θα εκκινήσει ο υπολογιστής, και αν αυτός ο δίσκος έχει αρχείο εκκίνησης (boot record) θα ξεκινήσει κανονικά.
fujiyama Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, RTW4ever είπε Με τίποτα δεν ισχύει αυτό, στο λέω (και) εκ πείρας. Απλά διαλέγεις από το bios/uefi από ποιον δίσκο θα εκκινήσει ο υπολογιστής, και αν αυτός ο δίσκος έχει αρχείο εκκίνησης (boot record) θα ξεκινήσει κανονικά. Είχα αντιμετωπίσει ένα τέτοιο πρόβλημα οταν προσπαθούσα να εγκαταστήσω Windows στο δεύτερο δίσκο στο bus. Αναγκάστηκα να αλλάξω θέση στους δυο δίσκους για να μπορέσω να εγκαταστήσω. Ισως αυτό που λεω να ισχύει μόνο για την εγκατάσταση και όχι για το boot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα