Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια, υπάρχει τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, γίνονται αξιολογήσεις στην εταιρεία αυτή; Αν ναι, θα πρέπει να υπάρχει κάποια σχετική πολιτική εξέλιξης, ρώτα για να μάθεις. Αν όχι, συζήτησέ το με τον προϊστάμενό σου αντί με τους συναδέλφους σου.

• Like 2
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ghost.Dog είπε

Μετά τους "gurus" εδώ του insomnia :)  να πω κι εγώ τα 10 cents μου:   ΑΝ χρειάζεται να "ζητήσεις" , έχεις ήδη χάσει. Ο καλός εργοδότης, θα το φροντίσει μόνος του. ΚΑΙ ξέρει ΚΑΙ θυμάται. 
Μην ζητάς Π-ο-τ-έ. (είναι όπως με μια κοπέλα - έχεις πολύ καλύτερη τύχη όταν ΔΕΝ της ζητάς κάτι, γίνεσαι στα μάτια της πιο ελκυστικός. (κλισέ, ξέρω....).

Περίμενε λίγο. Λιγη Υπομονή,

Φιλικά,

Ενας φίλος που... "ήταν εκεί"...

Άλλος ένας guru.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ather είπε

Ψυχραιμία. Ξεκινάς να ψάχνεις για άλλη δουλειά, αν θεωρείς ότι αδικείσαι και ότι έχεις λάβει τις γνώσεις που έχει να σου δώσει η θέση σου. Όχι βιαστικές κινήσεις. Αυξήσεις (συνήθως) δίνονται όταν αλλάζει η δουλειά σου (ή αλλαγή θέσης).

Η δουλειά μου άλλαξε από τότε που σταμάτησε η εκπαίδευση και μου ανατέθηκαν ευθύνες. Η βασική εκπαίδευση είχε αναφερθεί ότι θα είναι 4-5 μήνες, τελικώς στους 2 μήνες μπήκα στην παραγωγή. Φυσικά και μαθαίνω μέχρι σήμερα πράγματα και ρωτάω λόγω των εργαλείων που χρησιμοποιεί και έχει αναπτύξει η εταιρεία.

6 ώρες πριν, Billator είπε

Το να συζητάμε ότι ο υπάρχων βασικός (κατώτατος) μισθός είναι εντάξει επειδή είναι η πρώτη δουλειά ενός νέου είναι απλά αστείο. 

Το θέμα ο TS είναι να καταλάβει η δουλειά που βγάζει αυτή την στιγμή σε τι στάδιο είναι και πως το βλέπει η εταιρία. Ένα project είναι μια μεγάλη πιτα, αν σου δίνουν σημεία τα οποία είναι η "λάντζα" και τα ψευτοκοματια ώστε να σε βοηθήσουν στην εκμάθηση των εργαλείων μετά από 1 χρόνο υπάρχουν 2 τινά.

α. Ακόμα δεν είσαι έτοιμος να προχωρήσεις λόγο ελλειμματικων γνώσεων στο επόμενο επίπεδο. β. Χρειάζονται κάποιον που να ασχολείται με αυτά χωρίς προοπτική εξέλιξης. 

Ξεκινα μια συζήτηση με τον υπεύθυνο/ επιβλέπων της δουλειάς σου για να ρωτήσεις και να δεις τα στάδια της εξέλιξης σου. Αν αισθάνεσαι έστω και λίγο ότι ισχύει το β. πρέπει να φύγεις οπωσδήποτε για αναζήτηση άλλης δουλειάς.

Ασχολούμαι με το μπροστά κομμάτι της εφαρμογής που ουσιαστικά όπως λες είναι και η λάντζα, το άλλο επίπεδο είναι η βάση δεδομένων της εφαρμογής στην ανάπτυξη της οποίας δεν συμμετέχω.

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Έχεις μάθει αρκετά πράγματα; Μπορείς να είσαι ανεξάρτητος σε μια άλλη εταιρεία ή θα είσαι πάλι εκπαιδευόμενος;

Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα. Αλλά σίγουρα, όπως είδα εδώ κάποια βασικά εργαλεία τα αναπτύσσει η εταιρεία όπως εκείνη θέλει, αυτά δεν μπορείς εκ των προτέρων να τα ξέρεις στην καινούργια σου δουλειά, οπότε πάλι σίγουρα θα χρειαστείς μια μινι εκπαίδευση.

1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Αλήθεια, υπάρχει τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, γίνονται αξιολογήσεις στην εταιρεία αυτή; Αν ναι, θα πρέπει να υπάρχει κάποια σχετική πολιτική εξέλιξης, ρώτα για να μάθεις. Αν όχι, συζήτησέ το με τον προϊστάμενό σου αντί με τους συναδέλφους σου.

Δεν υπάρχει τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού, όχι. Δεν γίνονται αξιολογήσεις. Η εταιρεία είναι μικρομεσαία αλλά έχει ένα μεγάλο προτζεκτ που συμμετέχω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nextp είπε

Αυξησεις του 15 με 20% δεν υπαρχουν στην Ελλαδα (εκτος και εαν καποιος ειναι διανοια οποτε και φυσικα δεν θα κατσει εκει κατω για πενταροδεκαρες)

Όσοι έχετε φύγει από την Ελλάδα, τα γνωρίζετε όλα. Πως γίνετε αυτό;

Βρισκόμουν σε παρόμοια φάση με τον TS, τελικά δεν ζήτησα αύξηση και πήρα 16,66 % αύξηση και δεν είμαι διάνοια. Επίσης αν την ζητούσα μόνος μου θα ζητούσα 25% αύξηση, αλλά δεν ήμουν έτοιμος.

Σε μισθούς των 500-700 ευρώ μια χαρά υπάρχει άυξηση μέχρι 20%. Και στον προγραμματισμό που είναι και o TS υπάρχουν μια χαρά αμοιβές.

Η γνώμη μου είναι να μάθεις τι παίζει από κάποιον που κάνετε παρέα στην δουλειά, δεν είναι κάτι κακό. Αν είσαι εκεί πάνω από έξι μήνες κακός δεν έχεις μάθει. Από εκεί θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου, επίσης δεν είναι κακό να δεις τι επικρατεί γενικά στην αγορά. Επίσης αν είχατε συζητήσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να το συζητήσεις μαζί τους, αφού προετοιμαστείς σωστά.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Βρισκόμουν σε παρόμοια φάση με τον TS, τελικά δεν ζήτησα αύξηση και πήρα 16,66 % αύξηση και δεν είμαι διάνοια. Επίσης αν την ζητούσα μόνος μου θα ζητούσα 25% αύξηση, αλλά δεν ήμουν έτοιμος.

Σε μισθούς των 500-700 ευρώ μια χαρά υπάρχει άυξηση μέχρι 20%. Και στον προγραμματισμό που είναι και o TS υπάρχουν μια χαρά αμοιβές.

Η γνώμη μου είναι να μάθεις τι παίζει από κάποιον που κάνετε παρέα στην δουλειά, δεν είναι κάτι κακό. Αν είσαι εκεί πάνω από έξι μήνες κακός δεν έχεις μάθει. Από εκεί θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου, επίσης δεν είναι κακό να δεις τι επικρατεί γενικά στην αγορά. Επίσης αν είχατε συζητήσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να το συζητήσεις μαζί τους, αφού προετοιμαστείς σωστά.

Σε ευχαριστώ φίλε. Ακριβώς με τη λογική ότι παίζουν, αν όχι τα δίπλα, τουλάχιστον 25% παραπάνω με αυτά που παίρνω στην αγορά, σκέφτομαι και ανέφερα τον προβληματισμό μου. 

Κοντευω χρόνο και όντως δεν έχω μιλήσει σε κάποιον εδώ, επειδή όπως είπα δεν είναι μεγάλη η εταιρία. 

Ειχε αναφερθεί από τη διοίκηση, ότι αυτά τα χρήματα που λαμβάνω είναι για το διάστημα εκπαίδευσης και όταν και αν θα έμπαινα στην παραγωγή θα υπήρχε νέα σύμβαση. Ακόμα την περιμένω...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kwstas77 είπε

Σε ευχαριστώ φίλε. Ακριβώς με τη λογική ότι παίζουν, αν όχι τα δίπλα, τουλάχιστον 25% παραπάνω με αυτά που παίρνω στην αγορά, σκέφτομαι και ανέφερα τον προβληματισμό μου. 

Κοντευω χρόνο και όντως δεν έχω μιλήσει σε κάποιον εδώ, επειδή όπως είπα δεν είναι μεγάλη η εταιρία. 

Ειχε αναφερθεί από τη διοίκηση, ότι αυτά τα χρήματα που λαμβάνω είναι για το διάστημα εκπαίδευσης και όταν και αν θα έμπαινα στην παραγωγή θα υπήρχε νέα σύμβαση. Ακόμα την περιμένω...

Σκέψου πως είσαι στην άλλη πλευρά, αυτός που πληρώνει.

Έχεις έναν στη δουλειά που του δίνεις ένα Α ποσό. Βγάζει τη δουλειά και δε μιλάει. Γιατί να μπεις στη διαδικασία να του δώσεις παραπάνω από τη στιγμή που είναι ήσυχος και «ευχαριστημένος» με αυτά που παίρνει;

Από τη στιγμή που βγάζεις έργο και θες αύξηση πήγαινε ζήτα τη. Και βασικό, δε θα πεις δε μου φτάνουν τα λεφτά γιατί έχω έξοδα κλπ κλπ. Θα στηριχτείς σε επιχειρήματα της δουλειάς σου. Κάνω αυτό και αυτό και αυτό.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Δεν σε αμφισβητω φιλε μου . 

Απο την αλλη ποιος απο εμας ειναι ικανοποιημενος με 500-700 ευρω και 20 με 25% αυξηση σε αυτα ζωντας στην Ελληνικη αβεβαιοτητα ?

Εξαρτουμε την ζωη μας απο τις απολαβες μας αλλα δεν την χτιζουμε πανω σε αυτες γιατι οι αναγκες μας παντα ειναι μεγαλυτερες. 

Οι ικανοτεροι και τολμηροτεροι απο εμας κανουν ενα βημα οπως αυτο που πολλοι καναμε αλλοι ακριβως γιατι οι αναγκες θα ειναι παντα πολλες.

Οι υπολοιποι εαν ειναι χαρουμενοι/ικανοποιημενοι  με την ζωη αυτη , οπως στην ζουμε στην Ελλαδα πολυ καλα κανουν.

Αλλα το αυριο ερχεται , ολοι μας μεγαλωνουμε (μαζι και οι αναγκες)..... και οσο πιο γρηγορα το κυνηγησεις τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να το φτασεις.

Ολα αυτα χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν.

Φιλικα 

Στελιος 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nextp είπε

Δεν σε αμφισβητω φιλε μου . 

Απο την αλλη ποιος απο εμας ειναι ικανοποιημενος με 500-700 ευρω και 20 με 25% αυξηση σε αυτα ζωντας στην Ελληνικη αβεβαιοτητα ?

Εξαρτουμε την ζωη μας απο τις απολαβες μας αλλα δεν την χτιζουμε πανω σε αυτες γιατι οι αναγκες μας παντα ειναι μεγαλυτερες. 

Οι ικανοτεροι και τολμηροτεροι απο εμας κανουν ενα βημα οπως αυτο που πολλοι καναμε αλλοι ακριβως γιατι οι αναγκες θα ειναι παντα πολλες.

Οι υπολοιποι εαν ειναι χαρουμενοι/ικανοποιημενοι  με την ζωη αυτη , οπως στην ζουμε στην Ελλαδα πολυ καλα κανουν.

Αλλα το αυριο ερχεται , ολοι μας μεγαλωνουμε (μαζι και οι αναγκες)..... και οσο πιο γρηγορα το κυνηγησεις τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να το φτασεις.

Ολα αυτα χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν.

Φιλικα 

Στελιος 

Σίγουρα δεν είσαι ικανοποιημένος, αλλά εσύ ανέφερες ότι δεν υπάρχουν. Σε μισθούς τέτοιους που αναφέρεται ο TS υπάρχουν. Επίσης μην ξεχνάς ότι σε ένα επαγγέλματα όπως ο προγραμματισμός, κυνηγάς συγκεκριμένα πράγματα που σου αρέσουν και όχι χώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι εναντιον του να ζηταει κανεις αυξηση,αλλα το πως θα το κανει ωστε να εχει επιτυχια και να μην δημιουργησει αρνητικο κλιμα ειναι κατι που ποικίλλει και εξαρταται απο παρα πολλα πραγματα.Ποιον εχει απεναντι του ως προισταμενο,πως πηγαινει οικονομικα η εταιρεια,πως χειριζεται συνηθως τετοια θεματα,ποσο χρησιμος ειναι ο υπαλληλος,ποσο ετοιμος εισαι να ψαξεις αλλου δουλεια κ.α. οποτε δεν υπαρχει μπουσουλας κατα τη γνωμη μου.

Σε γενικες γραμμες παντως το να ζητας αυξηση εχει να κανει με το να παρουσιαζεις γιατι την αξιζεις,οχι γιατι την χρειαζεσαι ή γιατι ο Μητσος παιρνει παραπανω

Εκανα αυτο,εκεινο το αλλο,θελω να δουλεψω κι αυτο για να βοηθησω την εταιρεια,ειμαι διατεθειμενος να κανω και αυτα (ταξιδια,εξωτερικες εργασιες)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Δεν ειμαι εναντιον του να ζηταει κανεις αυξηση

1 ώρα πριν, djcat είπε

θες αύξηση

1 ώρα πριν, nextp είπε

αυξηση

Ρε παιδιά, δεν ζητάει αύξηση ο άνθρωπος. Ζητάει να πάρει τα χρήματα που συμφώνησε εξαρχής. Λογικά κάπου στη συνέντευξη του είπαν "€500 για 4 μήνες που θα είσαι εκπαιδευόμενος, και μετά που περιμένουμε να δουλεύεις κανονικά θα παίρνεις €900 (τυχαία τα νούμερα)". Από τη στιγμή που δεν προκύπτει ότι περίμεναν από αυτόν περισσότερα απ' όσα κάνει, πρέπει να τα πάρει στο 4μηνο (αν και λέει ότι η εκπαίδευση τελείωσε περίπου στον 1 μήνα, για διάφορους λόγους μπορείς να πεις ότι συνεχίζει με τα 500 αυτό το διάστημα).

4 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε

Ο καλός εργοδότης, θα το φροντίσει μόνος του. ΚΑΙ ξέρει ΚΑΙ θυμάται. 
Μην ζητάς Π-ο-τ-έ.

Ενας φίλος που... "ήταν εκεί"...

Επειδή έχω βρεθεί "ακριβώς εκεί" σε διαφορετικό κλάδο (συμφωνία  προφορικά για 3 μήνες δοκιμαστική περίοδο και εκπαίδευση με το βασικό και μετά αρκετά μεγαλύτερο ποσό, επίσης ξεκίνησα να δουλεύω κανονικά από τον 2ο μήνα) στην αρχή έλεγα τα ίδια. Στο 6μηνο άρχισα να ενοχλώ. Στο 9μηνο παίρνω απάντηση "κλείσε χρόνο και βλέπουμε..." Όταν ξεκίνησαν να ανταποκρίνονται, ήδη τα μάζευα για αλλού.

Στη δική μου περίπτωση, (1) αυτός που κάναμε την εν λόγω συμφωνία, (2) ο διευθυντής που αποφάσιζε αν ανταποκρίνομαι ή όχι και (3) το big boss που θα ενέκρινε την "αύξηση" ήταν 3 διαφορετικά άτομα. Τον 1ο δεν τον ξαναείδα ποτέ, ο 2ος δεν είχε ιδέα τι είχα συμφωνήσει και με τον 3ο δεν είχα καμία επαφή (ούτε φατσικά καν δεν τον ήξερα). Αν δεν μιλούσα, ούτε που θα τους πέρναγε από το μυαλό. Μετά από κανα χρόνο θα μου έδιναν αύξηση λιγότερα απ' όσα είχα συμφωνήσει για τον 4ο μήνα και θα έπρεπε να είμαι κι ευχαριστημένος;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, kwstas77 είπε

δεν έχει γίνει καμία νύξη από την πλευρά της διοίκησης της εταιρείας για κάποια αύξηση.

φιλε περιμενεις να σου πουν "καλημερα, ελα να σου δωσουμε  λεφτα"? 

Θεσε εσυ το θεμα και συζητησε το μαζι τους οτι με βαση οσων ειχατε πει θες να μιλησετε για την προοδο σου στο παραγωγικο κομματι. Πρεπει ο ιδιος να κυνηγας τα συμφεροντα σου, αν δεν ζητησεις δεν θα παρεις.

Αυτο που γραφουν οι υπολοιποι οτι ειναι νωρις κλπ. ισχυει αν σου δωσαν οτι ζητησες και για τον χ,ψ λογο πιστευεις οτι επρεπε να ειναι παραπανω. Απτη στιγμη που σου δωσαν λιγοτερα απο οσα ζητησες λογω μιας μη-παραγωγικης περιοδου εκπαιδευσης τοτε θα πρεπει να ρωτησεις πως μετριεται η αποδοση σου ωστε να ξερεις ποτε θα πιασεις την αποδοση που πρεπει.

Επεξ/σία από epp
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου κανει εντυπωση που οι συναδελφοι σου παιρνουν διπλα η τριπλα .Γιατι απο αυτα που λες θα σχηματιζα την εντυπωση οτι ειναι η κλασσικη μικρομεσαια επιοχειρηση που θελει με ενα βασικο να εχει πτυχιουχους η να τους δινει κατιτις παραπανω απο τον βασικο , δηλαδη κανα 50αρι παραπανω απο αυτον που σηκωνει κλουβες η τον 18χρονο που παει τον φρεντο με το μηχανακι.

Αυτοι που παιρνουν διπλα ειναι ακριβως στην ιδια θεση ? Γιατι προγραμματιστης μπορει να ειναι και ο διευθυντης που λεει ο λογος.

Εκτος αν εχει τοσο αυστηρο προγραμμα...αξιολογησης και μετα γινονται απλοχεροι ξερω γω 😄

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apostolispd είπε

Ρε παιδιά, δεν ζητάει αύξηση ο άνθρωπος. Ζητάει να πάρει τα χρήματα που συμφώνησε εξαρχής. Λογικά κάπου στη συνέντευξη του είπαν "€500 για 4 μήνες που θα είσαι εκπαιδευόμενος, και μετά που περιμένουμε να δουλεύεις κανονικά θα παίρνεις €900 (τυχαία τα νούμερα)". Από τη στιγμή που δεν προκύπτει ότι περίμεναν από αυτόν περισσότερα απ' όσα κάνει, πρέπει να τα πάρει στο 4μηνο (αν και λέει ότι η εκπαίδευση τελείωσε περίπου στον 1 μήνα, για διάφορους λόγους μπορείς να πεις ότι συνεχίζει με τα 500 αυτό το διάστημα).

Επειδή έχω βρεθεί "ακριβώς εκεί" σε διαφορετικό κλάδο (συμφωνία  προφορικά για 3 μήνες δοκιμαστική περίοδο και εκπαίδευση με το βασικό και μετά αρκετά μεγαλύτερο ποσό, επίσης ξεκίνησα να δουλεύω κανονικά από τον 2ο μήνα) στην αρχή έλεγα τα ίδια. Στο 6μηνο άρχισα να ενοχλώ. Στο 9μηνο παίρνω απάντηση "κλείσε χρόνο και βλέπουμε..." Όταν ξεκίνησαν να ανταποκρίνονται, ήδη τα μάζευα για αλλού.

Στη δική μου περίπτωση, (1) αυτός που κάναμε την εν λόγω συμφωνία, (2) ο διευθυντής που αποφάσιζε αν ανταποκρίνομαι ή όχι και (3) το big boss που θα ενέκρινε την "αύξηση" ήταν 3 διαφορετικά άτομα. Τον 1ο δεν τον ξαναείδα ποτέ, ο 2ος δεν είχε ιδέα τι είχα συμφωνήσει και με τον 3ο δεν είχα καμία επαφή (ούτε φατσικά καν δεν τον ήξερα). Αν δεν μιλούσα, ούτε που θα τους πέρναγε από το μυαλό. Μετά από κανα χρόνο θα μου έδιναν αύξηση λιγότερα απ' όσα είχα συμφωνήσει για τον 4ο μήνα και θα έπρεπε να είμαι κι ευχαριστημένος;

Ακριβώς όπως τα λες έγιναν. Μάλιστα έγινε το εξής, το οποίο και το αξιολόγησα αρνητικά. Είχαμε συμφωνήσει στη 1η και 2η συνέντευξη έναν μισθό Α που με ικανοποιούσε και ήμουν ευχαριστημένος. Παράλληλα έτρεχαν και άλλες συνεντεύξεις. Με παίρνουν και μου λένε σας έχουμε επιλέξει, ενδιαφέρεστε; Λέω φυσικά και κανονίζουμε για την επόμενη εβδομάδα συνάντηση για τα τυπικά. Στο μεταξύ είχα ακυρώσει τις άλλες προτάσεις εφόσον έκλεισα σε αυτούς. Έρχομαι, και μου λένε ξέρεις κάτι δεν είναι τόσα, είναι λίγο λιγότερα γιατί τα είχαμε υπολογίσει αλλιώς και δεν βγαίνουμε, οπότε αν θέλεις πάρε τόσα για τους πρώτους δοκιμαστικούς μήνες της εκπαίδευσης και μετά το συζητάμε. Δέχθηκα, δεν είχα και άλλη επιλογή εφόσον είχα ακυρώσει τις άλλες προτάσεις και λέω οκ θα κάνω υπομονή και στο χρόνο ή όποτε αισθάνομαι άνετα και θα έχω μάθει θα ξανα κάνω νύξη για να ζητήσω αυτά που μου είχαν προσφερθεί τότε και δεν μου έδωσαν.

Οπότε ναι δεν ζητάω αύξηση για να ζητήσω, απλώς πιστεύω ότι πρέπει κάποια στιγμή να πάρω αυτά τα οποία είχαν αναφερθεί από την αρχή. Και από την άλλη έχω φίλους που δουλεύουν ίδιο διάστημα με εμένα, κοντά στο χρόνο δηλαδή,  ως πωλητές και παίρνουν μαζί με τα bonus περισσότερα από ότι εγώ. Και λέω πραγματικά είναι δίκαιο; Και τι κάθισα και ασχολήθηκα και σπούδασα για να παίρνω λιγότερα κλπ κλπ

45 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Εμενα μου κανει εντυπωση που οι συναδελφοι σου παιρνουν διπλα η τριπλα .Γιατι απο αυτα που λες θα σχηματιζα την εντυπωση οτι ειναι η κλασσικη μικρομεσαια επιοχειρηση που θελει με ενα βασικο να εχει πτυχιουχους η να τους δινει κατιτις παραπανω απο τον βασικο , δηλαδη κανα 50αρι παραπανω απο αυτον που σηκωνει κλουβες η τον 18χρονο που παει τον φρεντο με το μηχανακι.

Αυτοι που παιρνουν διπλα ειναι ακριβως στην ιδια θεση ? Γιατι προγραμματιστης μπορει να ειναι και ο διευθυντης που λεει ο λογος.

Εκτος αν εχει τοσο αυστηρο προγραμμα...αξιολογησης και μετα γινονται απλοχεροι ξερω γω 😄

Όπως είπα παίρνω λίγο πάνω από το βασικό, όσο λες...Οι άλλοι παίρνουν διπλά και τριπλά. Είναι περισσότερα χρόνια εδώ και εκτός από το κομμάτι της εφαρμογής ασχολούνται και με τα ζητήματα της βάσης δεδομένων.

36 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Αθηνα ή επαρχια εισαι;

Ναι, βρίσκομαι Αθήνα.

Υ.Γ : Για να απαντήσω και σε όλες σας τις απορίες, είχα δώσει συνεντεύξεις σε αρκετές και μεγαλύτερες εταιρίες όπως πχ Accenture κλπ, για όσους ξέρουν θα καταλάβουν. Πλήρωναν καλά 1100+ κουπόνια + πολλά άλλα για 1η εργασία ήταν καλά τα χρήματα, δεδομένου ότι έχω και μεταπτυχιακό εκτος από το πτυχίο στον κλάδο. Όταν πήγα όμως στη συνέντευξη μου αναφέρθηκαν 10ωρα κλπ. Το διάλειμμα τους ήταν με κουδούνι κλπ κλπ. Τα είδα και έφυγα. Αυτό που ζήταγα πάντα και ζήτω είναι λογικά πράγματα, θα ήμουν ευχαριστημένος με μισθό στα 800 καθαρά και 8ωρο με νορμαλ συνθήκες εργασίας. Δεν θέλω ούτε 1500 και να λιώνω όλη μέρα, ούτε 500 και να κάνω τη λαντζα όπως λέτε. Έτσι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή και με βάση αυτό πορεύομαι...

Επεξ/σία από kwstas77
  • Like 1
Δημοσ.

περιμενε να φυγει κανας υψηλομισθος. αν σε βαλουν στη θεση του οκ μιλας και θα παρεις σταδιακα αυξησεις.

αν βρουν αλλον, με τα δικα σου λεφτα η λιγο παραπανω, τοτε μη μιλας καθολου και κατσε εκει που εισαι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...