Lakou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα θα ήθελα την εμπειρία σας ψάχνω ένα smartphone 5’ περίπου όχι όμως παντόφλα... όπως ανάφερα είναι για την κοπέλα μου η οποία το μόνο που το χρησιμοποιεί είναι για φωτογραφίες -selfie internet fb και για οκά αυτά χρειάζεται μπαταρια.... ο λόγος που θέλω την γνώμη σας είναι να τις πάρω ένα τηλ και να ησυχάσω μην με τρελαίνει μετά σε θέματα μπαταρία, κολλάει, χάλια φωτο, και τέτοια..., μέχρι 300€ στην χειρότερη φυσικά φθηνότερα θα εκτιμηθούν.
TechnoState Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ..... εντάξει, πάρε της iPhone κ το πρόβλημα λύθηκε. Βρίσκεις αρκετά μεταχειρισμένα σε normal τιμές (επιπρόσθετα βάζεις κ νέα μπαταρία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 1 1
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Lakou είπε Καλησπέρα θα ήθελα την εμπειρία σας ψάχνω ένα smartphone 5’ περίπου όχι όμως παντόφλα... όπως ανάφερα είναι για την κοπέλα μου η οποία το μόνο που το χρησιμοποιεί είναι για φωτογραφίες -selfie internet fb και για οκά αυτά χρειάζεται μπαταρια.... ο λόγος που θέλω την γνώμη σας είναι να τις πάρω ένα τηλ και να ησυχάσω μην με τρελαίνει μετά σε θέματα μπαταρία, κολλάει, χάλια φωτο, και τέτοια..., μέχρι 300€ στην χειρότερη φυσικά φθηνότερα θα εκτιμηθούν. Πηγαίνετε σε έναν Γερμανό και δες το Nokia 8. Είναι 5.3" αλλά με πολύ καλα χαρακτηριστικά. Έχει Pure Android για άμεσες αναβαθμίσεις επεξεργαστή 835 για να μην "κολλάει" αδιάβροχο κλπ Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο. 1
greekbusters Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Το νοκια 8 επειδή το εχω δεν είναι αδιάβροχο και η σελφιε του είναι χάλια απλά για ναυαρχίδα , του στυλ g6 ,ίσως και χειρότερη και δεν είναι και wide. Λαγκ βέβαια 0 και από μπαταρία μια χαρά την βγάζει την μέρα
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, greekbusters είπε Το νοκια 8 επειδή το εχω δεν είναι αδιάβροχο και η σελφιε του είναι χάλια απλά για ναυαρχίδα , του στυλ g6 ,ίσως και χειρότερη και δεν είναι και wide. Λαγκ βέβαια 0 και από μπαταρία μια χαρά την βγάζει την μέρα Λανσάρεται με πιστοποίηση ΙΡ54 δεν ξέρω αν ισχύει.... Η κάμερα μια χαρά είναι απλώς η εφαρμογή που έχει είναι χάλια. Βάλε μια Gcam να δεις φωτογραφίες σε άλλο επίπεδο. Ο αισθητήρας που φοράει είναι Carl Zeiss με OIS για όσους ξέρουν από αισθητήρες(ιδικά οι φωτογράφοι). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
xgol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δες το a8, το ειχε ο κωτσοβολος 250 πριν καποιες μερες, λογικα θα ξαναμπει σ αυτη την τιμή. 1
vagsta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Εγω παλι θα σου ελεγα να δεις το sony xperia xz1, παιζει ακομη στα 230 ευρω, 5,2 ιντσες, αδιαβροχο, κομψο για γυναικα, παροτι εχει τα μεγαλα μπαζελς, για να ηταν ναυαρχιδα sony θα ειχε και καλες καμερες, αλλα απο μπαταρια δεν ξερω. Στα χαρτια φαινεται πολυ καλο, ειδικα για μικρο.https://www.skroutz.gr/s/12683524/Sony-Xperia-XZ1-64GB.html
lazkalai Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 iPhone θέλει το κορίτσι απλά δεν στο λέει ευθέως
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Nokia 7 Plus,Xiaomi Mi A2 Lite,Redmi Note 6 Pro.Η κάποιο Samsung A σειρά(8) που αρέσουν στις γυναίκες λόγω κάμερας και amoled οθόνης. Το XZ1 δεν θα της αρέσει. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR 1
*Kopanos* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ότι κινητό και να πάρεις, να την πάρεις σε κατάστημα για να το δει και να το πιάσει στο χέρι της. Για να μην στο φέρει στο κεφάλι αργότερα και τρέχεις για αλλαγές. 2
AggelosTz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Χωρίς δόση ειρωνείας iPhone. Μπορεί να είναι χάλια η κάμερα selfie αλλά επειδή είναι iPhone δεν θα πει τίποτα. Αλλιώς Xz1 ούτε κολλάει, αδιάβροχο είναι, δεν έχει γυαλί στην πλάτη να το κλαιει με το πρώτο χτύπημα. Κομψό είναι μια χαρά. 1
life is music Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2019 στις 7:36 ΜΜ, Lakou είπε Καλησπέρα θα ήθελα την εμπειρία σας ψάχνω ένα smartphone 5’ περίπου όχι όμως παντόφλα... όπως ανάφερα είναι για την κοπέλα μου η οποία το μόνο που το χρησιμοποιεί είναι για φωτογραφίες -selfie internet fb και για οκά αυτά χρειάζεται μπαταρια.... ο λόγος που θέλω την γνώμη σας είναι να τις πάρω ένα τηλ και να ησυχάσω μην με τρελαίνει μετά σε θέματα μπαταρία, κολλάει, χάλια φωτο, και τέτοια..., μέχρι 300€ στην χειρότερη φυσικά φθηνότερα θα εκτιμηθούν. σε αυτα τα λεφτα και 5 ιντσες μπορεις να δεις αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/12653782/Motorola-Moto-G5S-Plus-Dual-3GB-32GB.html τρομερο κινητο με στοκ android , τελειες καμερες 16 πισω και 5 μπροστα ....παιρνει συχνα αναβαθμησεις γρηγορο δαχτυλικο αποτύπωμα , καρτα μνημης παιρνει μεχρι 256gb τι αλλο να πω και σε τιμη κοντα στα 170 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από life is music 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα