Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την εμπειρία σας ψάχνω ένα smartphone 5’ περίπου  όχι όμως παντόφλα... όπως ανάφερα είναι για την κοπέλα μου η οποία το μόνο που το χρησιμοποιεί είναι για φωτογραφίες -selfie internet  fb και για οκά αυτά χρειάζεται μπαταρια.... ο λόγος που θέλω την γνώμη σας είναι να τις πάρω ένα τηλ και να ησυχάσω μην με τρελαίνει μετά σε θέματα μπαταρία, κολλάει, χάλια φωτο, και τέτοια..., μέχρι 300€ στην χειρότερη φυσικά φθηνότερα θα εκτιμηθούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..... εντάξει, πάρε της iPhone κ το πρόβλημα λύθηκε.

Βρίσκεις αρκετά μεταχειρισμένα σε normal τιμές (επιπρόσθετα βάζεις κ νέα μπαταρία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Lakou είπε

Καλησπέρα θα ήθελα την εμπειρία σας ψάχνω ένα smartphone 5’ περίπου  όχι όμως παντόφλα... όπως ανάφερα είναι για την κοπέλα μου η οποία το μόνο που το χρησιμοποιεί είναι για φωτογραφίες -selfie internet  fb και για οκά αυτά χρειάζεται μπαταρια.... ο λόγος που θέλω την γνώμη σας είναι να τις πάρω ένα τηλ και να ησυχάσω μην με τρελαίνει μετά σε θέματα μπαταρία, κολλάει, χάλια φωτο, και τέτοια..., μέχρι 300€ στην χειρότερη φυσικά φθηνότερα θα εκτιμηθούν.

Πηγαίνετε σε έναν Γερμανό και δες το Nokia 8.

Είναι 5.3" αλλά με πολύ καλα χαρακτηριστικά.

Έχει Pure Android για άμεσες αναβαθμίσεις επεξεργαστή 835 για να μην "κολλάει" αδιάβροχο κλπ

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το νοκια 8 επειδή το εχω  δεν είναι αδιάβροχο και η σελφιε του είναι χάλια απλά για ναυαρχίδα , του στυλ g6 ,ίσως και χειρότερη και δεν είναι και wide. Λαγκ βέβαια 0 και από μπαταρία μια χαρά την βγάζει την μέρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Το νοκια 8 επειδή το εχω  δεν είναι αδιάβροχο και η σελφιε του είναι χάλια απλά για ναυαρχίδα , του στυλ g6 ,ίσως και χειρότερη και δεν είναι και wide. Λαγκ βέβαια 0 και από μπαταρία μια χαρά την βγάζει την μέρα

Λανσάρεται με πιστοποίηση ΙΡ54 δεν ξέρω αν ισχύει....

Η κάμερα μια χαρά είναι απλώς η εφαρμογή που έχει είναι χάλια.

Βάλε μια Gcam να δεις φωτογραφίες σε άλλο επίπεδο.

Ο αισθητήρας που φοράει είναι Carl Zeiss με OIS για όσους ξέρουν από αισθητήρες(ιδικά οι φωτογράφοι).

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Εγω παλι θα σου ελεγα να δεις το sony xperia xz1, παιζει ακομη στα 230 ευρω, 5,2 ιντσες, αδιαβροχο, κομψο για γυναικα, παροτι εχει τα μεγαλα μπαζελς, για να ηταν ναυαρχιδα sony θα ειχε και καλες καμερες, αλλα απο μπαταρια δεν ξερω. Στα χαρτια φαινεται πολυ καλο, ειδικα για μικρο.https://www.skroutz.gr/s/12683524/Sony-Xperia-XZ1-64GB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nokia 7 Plus,Xiaomi Mi A2 Lite,Redmi Note 6 Pro.Η κάποιο Samsung A σειρά(8) που αρέσουν στις γυναίκες λόγω κάμερας και amoled οθόνης.

Το XZ1 δεν θα της αρέσει.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ότι κινητό και να πάρεις, να την πάρεις σε κατάστημα για να το δει και να το πιάσει στο χέρι της. Για να μην στο φέρει στο κεφάλι αργότερα και τρέχεις για αλλαγές.

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς δόση ειρωνείας iPhone. Μπορεί να είναι χάλια η κάμερα selfie αλλά επειδή είναι iPhone δεν θα πει τίποτα. Αλλιώς Xz1 ούτε κολλάει, αδιάβροχο είναι, δεν έχει γυαλί στην πλάτη να το κλαιει με το πρώτο χτύπημα. Κομψό είναι μια χαρά. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2019 στις 7:36 ΜΜ, Lakou είπε

σε αυτα τα λεφτα και 5 ιντσες μπορεις να δεις αυτο εδω 

https://www.skroutz.gr/s/12653782/Motorola-Moto-G5S-Plus-Dual-3GB-32GB.html

τρομερο κινητο με στοκ android , τελειες καμερες 16 πισω και 5 μπροστα ....παιρνει συχνα αναβαθμησεις  γρηγορο δαχτυλικο αποτύπωμα , καρτα μνημης παιρνει μεχρι 256gb  τι αλλο να πω και σε τιμη κοντα στα 170

Επεξ/σία από life is music
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...