kp1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδια οποίος έχει p20 pro ας βοηθήσει.. Δεν βρίσκω σωστό τζάμι προστασιας... Ένα full tembered glass έχω βάλει αλλά δεξιά αριστερά ειναι σαν να έχει θολούρα έχω βάλει 3 και δν είναι θέμα τοποθέτησης είναι επειδή δεν έχει κόλλα στην μέση αλλά γύρω γύρω μόνο.. Μετά υπάρχει ένα άλλο που ειναι της niklin που είναι διάφανο και αφήνει δεξιά αριστερά την οθόνη λίγο απροστάτευτη... Και ένα άλλο(αυτό πάλι full εφαρμόζει τέλεια χωρίς να έχει θολουρα) που έχει κόλλα στην μέση που με το καιρο και όταν ζεσταίνεται το κινητό ξεκολλάει..! Εχει βρει κάποιος λύση με ένα τζάμι που να πιάνει όλη την οθόνη δλδ full χωρίς θολουρα και να ξεκολλάει ε;; Ευχαριστώ πολύ εχω ψάξει αλλά τπτ
TechnoState Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασες απο ali??? Πολλοί χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες, οπότε εκεί μπορεί να δεις ποσοστό κάλυψης οθόνης αλλά κ σχόλια σχετικά με ποιότητα κ αντοχή...για να επιλέξεις. 1
kp1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, TechnoState είπε Δοκίμασες απο ali??? Πολλοί χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες, οπότε εκεί μπορεί να δεις ποσοστό κάλυψης οθόνης αλλά κ σχόλια σχετικά με ποιότητα κ αντοχή...για να επιλέξεις. Έχεις κάποιο συγκεκριμένο στο νου σου;; για να το δω banggood γτ στο ali παίζει τελωνείο φουλ
TechnoState Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 .... εφόσον είσαι κάτω απο το ποσό ατέλειας, δεν παίζει τελωνείο ακόμα κ εκεί. Κατά τα άλλα, θεωρώ τις nilkin και baseus, τις καλύτερες απο θέμα ποιότητας και αντοχής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα