vasilislarisa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Οπως λεει και ο τιτλος.Wifi repeater ή range extender?Ποια η διαφορα? Και για να γινω πιο σαφης.Το ρουτερ βρισκεται στον κατω οροφο και ο υπολογιστης πανω.Πριζες υπαρχουν μια κοντα στο ρουτερ και μια κοντα στον υπολογιστη.Προκειται για κατοικια που κατω ειναι το σαλονι και πανω τα υπνοδωματια.Δεν μεσολαβουν περιτες πορτες περαν αυτων των υπνοδωματιων.Τι να επιλεξω λοιπον?
chsam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 20/1/2019 στις 6:14 ΜΜ, vasilislarisa είπε Οπως λεει και ο τιτλος.Wifi repeater ή range extender?Ποια η διαφορα? Και για να γινω πιο σαφης.Το ρουτερ βρισκεται στον κατω οροφο και ο υπολογιστης πανω.Πριζες υπαρχουν μια κοντα στο ρουτερ και μια κοντα στον υπολογιστη.Προκειται για κατοικια που κατω ειναι το σαλονι και πανω τα υπνοδωματια.Δεν μεσολαβουν περιτες πορτες περαν αυτων των υπνοδωματιων.Τι να επιλεξω λοιπον? Δεν υπαρχει τηλεφωνικη γραμμη επανω ή χρειαζεσαι και κατω σημα;Απλη λυση χωρις ασυρματα και προβληματα σηματος ειναι τα powerline. 1
vasilislarisa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Κατω εχω το ρουτερ και πανω εχω πριζες τηλεφωνου αλλα ειναι μπλεξιμο με τα καλωδια.κατι μαμακιες εκανε ο ηλεκτρολογος οταν εφτιαχνε το σπιτι και αντε τωρα να βγαλω ακρη.Το powerline αφορα την συνδεση για εναν υπολογιστη ή και για περισσοτερους? Στις 23/1/2019 στις 11:48 ΜΜ, chsam είπε Δεν υπαρχει τηλεφωνικη γραμμη επανω ή χρειαζεσαι και κατω σημα;Απλη λυση χωρις ασυρματα και προβληματα σηματος ειναι τα powerline.
chsam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, vasilislarisa είπε Κατω εχω το ρουτερ και πανω εχω πριζες τηλεφωνου αλλα ειναι μπλεξιμο με τα καλωδια.κατι μαμακιες εκανε ο ηλεκτρολογος οταν εφτιαχνε το σπιτι και αντε τωρα να βγαλω ακρη.Το powerline αφορα την συνδεση για εναν υπολογιστη ή και για περισσοτερους? Αναλόγως την τιμη υπαρχουν με μια θυρα ethernet, με δυο ethernet,με wifi https://www.e-shop.gr/ypologistes-powerline-ethernet-list?offset=10&table=PER&category=HOMEPLUG.Το θεμα ειναι και η διαμορφωση του σπιτιου, θα μπορουσες μια χαρα να κανεις την δουλεια και με κατι τετοιο (το εχω παρει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος) https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa860re-300mbps-wireless-n-wall-plugged-range-extender-p-PER.612727 ειδικα αν μπορεις να το βαλεις καπου στην μεση της αποστασης του ρουτερ με το σημειο που θες να πιασεις συνδεση. 1
vasilislarisa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Το δευτερο ειναι extender και ειναι ασυρματο.Το πρωτο ειναι powerline αλλα απ οτι καταλαβα κανει μονο για εναν υπολογιστη? καθως συνδεεται με καλωδιο ethernet αλλα και καλυτερες επιδοσεις απο το πρωτο.Και επισης,Wifi repeater και range extender τελικα ειναι το ιδιο?
chsam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρωτο link σου δειχνει διαφορα ειδη powerline με 1 ethernet,με 2 ethernet, +wifi κτλ.Αυτα εχουν καλυτερες επιδοσεις αλλα και το δευτερο το extender για ενα συγκεκριμενο χωρο δεν θα παει πισω.Το συγκεκριμενο extender βγαζει πριζα σουκο οποτε δεν καταλαμβανει πριζα και εχει μια θυρα ethernet.Ειναι αναλογως τα οικονομικα σου τα powerline ειναι πιο αξιοπιστα στην ταχυτητα αλλα ειναι πιο ακριβα (οπως καταλαβαινεις χρειαζεσαι δυο τετοιες συσκευες, αν δεν πωλουνται ηδη σαν ζευγαρι) ειδικα αν θες δευτερη θυρα ethernet ή και wifi. Εγω εχω βαλει τον extender στην ταρατσα διωροφης(ισογειο-πρωτος) γκαρσονιερας, πιανω ενα γειτονικο δικτυο (δεν ξερω ακριβως αποσταση και ποιο σπιτι ειναι,παντως δεν ειναι ακριβως διπλανα) και εχω ανετο ιντερνετ μεχρι και στο ισογειο. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από chsam 1
vasilislarisa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Εισουν κατατοπιστικος και σαφεστατος.Σε υπερ ευχαριστω!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα