mpouliaritis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θεματάκια που αντιμετωπίζω. Έκανα format σε ένα turbo x W253BW και δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet. Δεν έχει εγκατασταθεί η συσκευή (Αν το λέω σωστά) wireless. Βρήκα το σάιτ στο plaisio κατεβασα σε αλο υπολογιστή τους drivers αλά το αρχείο είναι rar και αδυνατώ παραπέρα. Αν κάποιος μπορεί ν μου δώσει ένα σύνδεσμο να ακολουθήσω μόνο για το wifi θα με βοηθούσε πολύ .Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Ώστε να το κατεβάσω σε άλλη συσκευή να το περάσω σε USB και στη συνέχεια το βάζω και το τρέχω στο συγκεκριμένο λάπτοπ. Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί. Συγνώμη για το μακροσκελές. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από mpouliaritis
zx1234r Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Κατέβασε και το πρόγραμμα WinRAR. Το αρχείο rar είναι συμπιεσμένο. Σαν ένα zip
Salvation81 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 ^ οτι ειπε ο απο πανω, WinRAR γενικα για ολες τις αναγκες σου με συμπιεσμενα αρχεια.
mpouliaritis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Το κατέβασα σε άλλο λάπτοπ,,το έβαλα σε USB, στη συνέχεια το έτρεξα στο turbo και μου βγάζει το μυνημα: internet connection error. Προφανώς κάτι πρέπει να κάνω λάθος. Βοήθεια..... Στις 6/1/2019 στις 7:27 ΜΜ, vAg0s97 είπε λινκ -> direct download και μετά "I have read & agree terms" και Download File
Crybal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Συνδεσε το με ethernet και μεσω των windows update δες αν θα περαστουν οι drivers
mpouliaritis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Το πρόβλημα λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα