andreas443 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας για ακουστικά ποιο συγκεκριμένα ψάχνω κάτι καλό αξιόλογο που να έχει καλό ήχο δυνατό αλλά πιο σημαντικό το surround να δουλεύει να μπορείς να αντιληφθείς από που έρχεται ο πυροβολισμός ο αντίπαλος τώρα έχω τα Razer Man Ο War 7.1 και δεν καταλαβαίνω τίποτα όταν παίζω Τι θα μπορούσατε να μου προτείνεται??? Βλέπω ότι αλλα ακουστικά έχουν virtual surround αλλα THX surround και αλλα DTS surround έχουν διαφορα αυτά μεταξύ τους? (Αν κάποιος έχει τα Razer Man Ο War 7.1 και το καταλαβαίνει το surround 7.1 ας μου γράψει να δω ρε παιδιά μήπως δεν φταίνε τα ακουστικά αλλά εγώ και δεν μπορώ να τον αντιληφθώ) Σας Ευχαριστώ!!!!!!!
pirmen56 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες αυτό το ποστ(και θρεντ) για surround(hesuvi) και ισοστάθμιση. https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results/rtings/avg/Razer Man O' War Τα razer είναι για μπάπα-μπούπα, όχι για να ακούς με ευκρίνεια και ακρίβεια από που σου έρχεται ο εχθρός. Αν δεις την κόκκινη γραμμή στο παραπάνω λινκ θα καταλάβεις ότι το μπάσο τους(που είναι και μέτριας ποιότητας) "πνίγει" όλους τους άλλους ήχους. Κακό ματσάρισμα αριστερού-δεξιού μεγαφώνου και δεν συμαζεύεται. Δεν κάνουν για competitive FPS. Σε πρώτη φάση κάνε τους μια διόρθωση. Eγκατάστησε το equalizer APO και ρίξε copy-paste μέσα στο config.txt(στα program files) το "GraphicEQ" που βλέπεις στο λινκ που δίνω. Βάζοντας και το preamp του APO εκεί που λέει. Στα -4,7db. Μετά βρίσκεις όποια surround τεχνολογία θες από το hesuvi. Αξίζει να δοκιμάσεις τα cmss-3D, Dolby headphone, dolby atmos, gsx της sennheiser, DTS headphone X. Πάντως αυτά τα ακουστικά δεν έχουν πολύ καλές προοπτικές. υ.γ.: Η μεγάλη δυσκολία για όλα τα surround είναι να σε ξεγελάσουν ότι ακούς ήχους μπροστά από το κεφάλι σου και να χτίσουν μια αίσθηση του χώρου. Δηλαδή ότι ακούς μουσική από μεγάλη απόσταση και όχι λίγα εκατοστά γύρω από το κεφάλι σου. Για μένα μόνο το dolby headphone το πετυχαίνει αυτό και με διαφορά. Θέλει όμως καλά ακουστικά για να μην γίνει "βούρκος" ο ήχος με το reverb που προσθέτουν. Εναλλακτικές είναι: 1) beyerdynamic 770 pro 80 Ohm. 2) 990 pro 250 Ohm με ενίσχυση αν το σηκώνει η τσέπη σου ή 3) κάποιο ευκολοδήγητο sennheiser όπως τα HD559, HD518, HD569, HD598 SR από το amazon. Η επιλογή 3) συνεπάγεται κάποια θυσία στο μπάσο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από pirmen56 1
andreas443 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δες αυτό το ποστ(και θρεντ) για surround(hesuvi) και ισοστάθμιση. https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results/rtings/avg/Razer Man O' War Τα razer είναι για μπάπα-μπούπα, όχι για να ακούς με ευκρίνεια και ακρίβεια από που σου έρχεται ο εχθρός. Αν δεις την κόκκινη γραμμή στο παραπάνω λινκ θα καταλάβεις ότι το μπάσο τους(που είναι και μέτριας ποιότητας) "πνίγει" όλους τους άλλους ήχους. Κακό ματσάρισμα αριστερού-δεξιού μεγαφώνου και δεν συμαζεύεται. Δεν κάνουν για competitive FPS. Σε πρώτη φάση κάνε τους μια διόρθωση. Eγκατάστησε το equalizer APO και ρίξε copy-paste μέσα στο config.txt(στα program files) το "GraphicEQ" που βλέπεις στο λινκ που δίνω. Βάζοντας και το preamp του APO εκεί που λέει. Στα -4,7db. Μετά βρίσκεις όποια surround τεχνολογία θες από το hesuvi. Αξίζει να δοκιμάσεις τα cmss-3D, Dolby headphone, dolby atmos, gsx της sennheiser, DTS headphone X. Πάντως αυτά τα ακουστικά δεν έχουν πολύ καλές προοπτικές. υ.γ.: Η μεγάλη δυσκολία για όλα τα surround είναι να σε ξεγελάσουν ότι ακούς ήχους μπροστά από το κεφάλι σου και να χτίσουν μια αίσθηση του χώρου. Δηλαδή ότι ακούς μουσική από μεγάλη απόσταση και όχι λίγα εκατοστά γύρω από το κεφάλι σου. Για μένα μόνο το dolby headphone το πετυχαίνει αυτό και με διαφορά. Θέλει όμως καλά ακουστικά για να μην γίνει "βούρκος" ο ήχος με το reverb που προσθέτουν. Εναλλακτικές είναι: 1) beyerdynamic 770 pro 80 Ohm. 2) 990 pro 250 Ohm με ενίσχυση αν το σηκώνει η τσέπη σου ή 3) κάποιο ευκολοδήγητο sennheiser όπως τα HD559, HD518, HD569, HD598 SR από το amazon. Η επιλογή 3) συνεπάγεται κάποια θυσία στο μπάσο. Καλησπέρα φιλε μου και σε ευχαριστώ παρα πολύ αυτό που μου είπες να κάνω το έκανα με το EqualizerAPO σε λιγάκι θα δοκιμάσω και game να δω πως ακούγεται Το hesuvi πρέπει να το βάλω αναγκαστικά χρειάζεται η απλά είναι για να κάνω test να δω πως ακούγεται? η πρέπει να τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο για να δουλεύει τα cmss-3D, Dolby headphone, dolby atmos, gsx της sennheiser, DTS headphone X οποιο έχω επιλέξει??
pirmen56 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, andreas443 είπε Καλησπέρα φιλε μου και σε ευχαριστώ παρα πολύ αυτό που μου είπες να κάνω το έκανα με το EqualizerAPO σε λιγάκι θα δοκιμάσω και game να δω πως ακούγεται Το hesuvi πρέπει να το βάλω αναγκαστικά χρειάζεται η απλά είναι για να κάνω test να δω πως ακούγεται? η πρέπει να τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο για να δουλεύει τα cmss-3D, Dolby headphone, dolby atmos, gsx της sennheiser, DTS headphone X οποιο έχω επιλέξει?? Το hesuvi δίνει απλά εντολές στο APO, γιατί χειρίζεται ουσιαστικά το APO προσθέτοντας με τη μορφή φίλτρων όλα τα surround. Το κλείνεις όποτε θες.
andreas443 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Το hesuvi δίνει απλά εντολές στο APO, γιατί χειρίζεται ουσιαστικά το APO προσθέτοντας με τη μορφή φίλτρων όλα τα surround. Το κλείνεις όποτε θες. Ωραία θα το βάλω και αυτό. Από τις γνωστές εταιρίες hyperx,logitech,razer,SteelSeries έχεις να προτείνεις κάποια που να είναι με δικιά τους κάρτα ήχου usb
pirmen56 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, andreas443 είπε Ωραία θα το βάλω και αυτό. Από τις γνωστές εταιρίες hyperx,logitech,razer,SteelSeries έχεις να προτείνεις κάποια που να είναι με δικιά τους κάρτα ήχου usb Και αυτές που προτείνω πασίγνωστες είναι. Αυτές που μου μου λες βγάζουν μόνο κλειστά σετ. Τα κλειστά σετ, όσο καλά και να είναι, δεν έχουν τόσο επιτυχημένο surround(αυτά που είπα πριν). Πάντως τα hyperx revolver, G933/633, steelseries arctis είναι καλά στην κατηγορία τους. Οι κάρτες USB που έχουν είναι κάρτες ήχου του κιλού που πωλούνται και μόνες τους. Δες αυτή των hyperx που διατίθεται και σκέτη. https://www.skroutz.gr/s/14181755/HyperX-Cloud-Virtual-7-1.html Με το να πάρεις μια δική σου στα ίδια περίπου λεφτά* δεν αλλάζει κάτι. Πάντως όταν πληρώνεις για ένα hyperX π.χ. 90€ φυσικά δεν πάνε όλα τα λεφτά για το ακουστικό. Δεν παίρνεις ακουστικό των 90€ παρά των 60€. *https://www.skroutz.gr/s/9059725/Creative-Sound-Blasterx-G1.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα