Geomode Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, έχω έναν υπολογιστή , που έχει φτιαχτεί κομμάτι κομμάτι, εδώ και 1.5 χρόνο. Σήμερα, πήγα να βγάλω τον 2ο ssd που έχω μόνο για παιχνίδια και για αρχεία, για να βάλω εναν σκληρό δίσκο με αρχεία. Όταν τον έκλεισα για να ξαναβάλω τον ssd , δεν άνοιξε ποτέ παρά μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα , και ξαναεκλεισε Τι μπορώ να κάνω για να βρω το πρόβλημα; Ευζσριστω εκ των προτέρων
hatzimanolisan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Τι εννοείς δεν ανοίγει καθόλου? Πατάς το κουμπί του κουτιού και δεν γίνεται τίποτα? Ανοίγει και δεν μπουτάρει στα windows? Έχει μπει σε boot loop? Τι ακριβώς κάνει? Αν δεν ανοίγει καθόλου , κοίταξε αν είναι όλα τα καλώδια σωστά κουμπωμένα πάνω στην μητρική , και ότι το τροφοδοτικό σου είναι στην πρίζα , με τον διακόπτη του στο ον. Αν δεν αλλάξει κάτι , βγάλτο από το κουτί , βάλε την μητρική σε μια ξύλινη επιφάνεια με τον επεξεργαστή , το τροφοδοτικό και τις μνήμες μόνο συνδεδεμένες. Και ξεκίνα το πσ ενώνοντας με ένα κατσαβιδάκι τα πινάκια του power on. Αν δεν ξεκινάει καθόλου ,μάλλον είναι το τροφοδοτικό , τσέκαρε το με ένα πολύμετρο ακολουθώντας τον αναλυτικό οδηγό στο φόρουμ. Αν ξεκινάει αλλά δεν ποστάρει ( δεν δίνει σήμα σε οθόνη ) , μπορεί να φταίνει οι μνήμες , ο επεξεργαστής ή ίδια η μητρική.Υπάρχει οδηγός στο φόρουμ για το τι να κάνεις.(clear cmos , δοκιμή με ένα ένα τα dimmakia των ραμ κλπ ) Αν ξεκινάει και ποστάρει ( δίνει σήμα σε οθόνη ) , το πιθανότερο είναι με την αλλαγή του σκληρού να αποσύνδεσες το κουμπι power on του κουτιού σου από την μητρική ή κάτι να βραχυκυκλώνει στο κουτί. Αν έχεις επεξεργαστή χωρίς ενσωματωμένα γραφικά , θα πρέπει να έχεις συνδεδεμένη και την κάρτα γραφικών πάνω στην μητρική , με το καλώδιο της οθόνης συνδεδεμένο πάνω στην κάρτα γραφικών για να δεις σήμα.
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Περίμενε να απαντήσει στις ερωτήσεις σου πρώτα.
hatzimanolisan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Περίμενε να απαντήσει στις ερωτήσεις σου πρώτα. Καλώς τον τροχονόμο. Είναι η 2η φορά την τελευταία ώρα που σχολιάζεις κάτω από απάντηση μου άσχετα πράγματα με το ποστ , στο προηγούμενο ειδικά δεν είχες διαβάσει καν τι πρόβλημα αντιμετώπιζε το παιδί. Σχολιάζεις που σχολιάζεις κάνε τουλάχιστον κανένα εποικοδομητικό σχόλιο κι άσε τις εξυπνάδες. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από hatzimanolisan
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ρε συ πως το πήρες έτσι? Τι σου έγραψα?
hatzimanolisan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ρε συ πως το πήρες έτσι? Τι σου έγραψα? Δίνω κάποιες γενικές οδηγίες για να τον βοηθήσω και σχολιάζεις να περιμένω πρώτα να απαντήσει, λες και είπα κάτι εξειδικευμένο για το πσ του ας πούμε και όχι γενικά βήματα troubleshooting τέτοιων προβλημάτων... Δεν σε ξέρω για να κρίνω τι λες καλοπροαίρετα και τί όχι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ανούσια σχόλια που δεν εξυπηρετούν κάπου το παιδί να βρει λύση στο θέμα του. Τέσπα επειδή η κουβέντα έφυγε από το θέμα , αν σε παρεξήγησα συγγνώμη. Καλή συνέχεια
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Το ανούσιο ποιο είναι? Αυτό που έγραψα αλλά δεν το κατάλαβες είναι ότι αν έγραφες μόνο τις ερωτήσεις θα απέφευγες όλα τα πιθανά σενάρια. Αν θες να γράφεις τζάμπα και βερεσέ γράψε.
hatzimanolisan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Το ανούσιο ποιο είναι? Αυτό που έγραψα αλλά δεν το κατάλαβες είναι ότι αν έγραφες μόνο τις ερωτήσεις θα απέφευγες όλα τα πιθανά σενάρια. Αν θες να γράφεις τζάμπα και βερεσέ γράψε. Αφού τα έχω γράψει ήδη , και μου λες περίμενε να απαντήσει. Τι να αποφύγω όλα τα πιθανά σενάρια και πράσσειν άλογα. Τρέλα μας πουλάς? 😂
spyros007 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ο ΤS σας βλεπει και γελαει......................... 1
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, hatzimanolisan είπε Αφού τα έχω γράψει ήδη , και μου λες περίμενε να απαντήσει. Τι να αποφύγω όλα τα πιθανά σενάρια και πράσσειν άλογα. Τρέλα μας πουλάς? 😂 Καλά παίξτο και ξερόλας. Αφού γράφει: Στις 20/1/2019 στις 2:47 ΜΜ, Geomode είπε δεν άνοιξε ποτέ παρά μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα , και ξαναεκλεισε Και εσύ ρωτάς "αν μπαίνει στα windows", "αν δεν ξεκινά καθόλου" κλπ. Ποιος πουλά τρέλα τώρα? Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Εμμέσως στο 1ο μου ποστ ήθελα να σε προστατέψω αλλά που να καταλάβεις. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7
hatzimanolisan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Καλά παίξτο και ξερόλας. Αφού γράφει: Και εσύ ρωτάς "αν μπαίνει στα windows", "αν δεν ξεκινά καθόλου" κλπ. Ποιος πουλά τρέλα τώρα? Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Εμμέσως στο 1ο μου ποστ ήθελα να σε προστατέψω αλλά που να καταλάβεις. Σκέφτεσαι πριν τα πεις? Το παίζω ξερόλας επειδή προτείνω λύσεις αντί να αραδιάζω μα....ες όπως εσύ ? Δεν ρώτησα αγόρι μου πουθενά αν μπουτάρει στα windows . Κατά τα άλλα ανάγνωση δεν ξέρω εγώ είπαμε ε? Και αυτός με το boot loop δεν ανοίγει θα σου πει , κι αυτός που δεν ποστάρει το μηχάνημα δεν ανοίγει θα σου πει , κι αυτός με καμμένο τροφοδοτικό / power button δεν ανοίγει θα σου πει. Τι θα πει άνοιξε για λιγα δευτερόλεπτα και έκλεισε; Κοίτα να προστατέψεις τον εαυτό σου που γίνεται ρεζίλι με τις αρλούμπες που αραδιάζεις. Κι άσε με εμένα.
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ωραια περνάτε εδω απ ΄ ό,τι διαβαζω..😋 Τσακίρ κεφι! Τελικά κλείνει το μηχανημα ή οχι?🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα