ioannis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Οταν με καλει καποιος μεσω Viber βγαινει ενα κοκκινο τηλεφωνο, ενα πρασινο και στη μεση ενα μαυρο. Τι πρεπει να κανω για να αποδεχθω την κληση; Εχω το xiaomi redmi 5. Ευχαριστώ.
vagsta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ioannis είπε Οταν με καλει καποιος μεσω Viber βγαινει ενα κοκκινο τηλεφωνο, ενα πρασινο και στη μεση ενα μαυρο. Τι πρεπει να κανω για να αποδεχθω την κληση; Εχω το xiaomi redmi 5. Ευχαριστώ. Ακουμπας το δαχτυλο στο μαυρο και το σερνεις προς το πρασινο εαν θες να απαντησεις και στο κοκκινο εαν θες να απορριψεις την κληση.
ioannis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, vagsta είπε Ακουμπας το δαχτυλο στο μαυρο και το σερνεις προς το πρασινο εαν θες να απαντησεις και στο κοκκινο εαν θες να απορριψεις την κληση. Ευχαριστω πολυ vagsta, να εισαι καλα.
prophil1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα Έχω ένα HUAWEI Y7 και εγκατέστησα το viber. Όταν πάω να κάνω βιντεοκλήση ή να δεχτώ βιντεοκλήση μέσω viber ανοίγει κανονικά η επικοινωνία, βλέπω και ακούω τον άλλον ,αλλά κάθε 2-3 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος (μπιπ) σαν να είναι ήχος ενημέρωσης. χωρίς να εμφανίζει κάποιο μήνυμά στην οθόνη. Αντιλαμβάνεστε είναι πολύ εκνευριστικό να συμβαίνει αυτό ενώ προσπαθείς να μιλήσεις. Τι μπορώ να κάνω?
lek88 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 7/3/2019 στις 10:47 ΜΜ, prophil1 είπε Καλησπέρα Έχω ένα HUAWEI Y7 και εγκατέστησα το viber. Όταν πάω να κάνω βιντεοκλήση ή να δεχτώ βιντεοκλήση μέσω viber ανοίγει κανονικά η επικοινωνία, βλέπω και ακούω τον άλλον ,αλλά κάθε 2-3 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος (μπιπ) σαν να είναι ήχος ενημέρωσης. χωρίς να εμφανίζει κάποιο μήνυμά στην οθόνη. Αντιλαμβάνεστε είναι πολύ εκνευριστικό να συμβαίνει αυτό ενώ προσπαθείς να μιλήσεις. Τι μπορώ να κάνω? Αυτόν τον ήχο τον ακούς μόνο όταν μιλάς με συγκεκριμένο άτομο; ή σου το κάνει σε όλες τις κλήσεις;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα