Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα, πως μπορω, ενω τρεχω το command prompt να δωσω εντολη ως διαχειριστης? Υποψιν οτι το εχω σε οθονη εκκινησης των windows αρα δεν εχω προσβαση στο συστημα κανονικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Το ξερω για αυτο ανεφερω παραπανω οτι βρισκομαι σε οθονη εκκινησης. Δεν ολοκληρωθηκε η εναρξη των windows. Θελω να μαθω αν μπορω να το κανω μεσω εντολης ή τελος παντων με καποιο αλλο τροπο. Δεν εχω προσβαση κανονικα.
kostello Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 στην φαση που εισαι δεν χρειαζεται να δωσεις εντολη σαν admin. για win10 δοκιμασε system restore ή start up repair. αν στο startup repair σου βγαλει οτι δεν μπορει, σου δινει δυο επιλογες, shut down και advance option, επέλεξε advance option και μετα continue και ίσως ξεκινησει. ψάξε στο google και στο youtube να δεις πως διορθώνουν πρόβλημα εκκίνησης στα windows ποιο ειναι το πρόβλημα ακριβως? κολλάει στο logo των windows?
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Με την runas μπορείς να εκτελέσεις ότι εντολή θέλεις με διαφορετικά credentials. runas /noprofile /user:[pcname]\administrator [command]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα