insomniakias123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Γιατί σου φαίνεται παράξενο δεδομένου του αριθμού iPhone που κυκλοφορούν παγκοσμίως; Δεν έχεις άδικο, απλά μου φαίνεται πολύ μακρινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zus είπε Φαντάσου πόσο καίει αυτή η κινεζιά... εννοει οτι ειναι η μπαταρια του iphone ειναι αθλια. Η κινεζια βγαζει 4 μερες ανετα (redmi 4) 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, el97639 είπε Ευγε ? εχεις καταλαβει οτι μονος λογος που το κανανε ειναι να ριξουν σταχτη στα ματια μετα που αποδειχτηκε οτι σαμποταρανε τα κινητα των πελατων τους για να παρουν καινουργια ετσι? Είμαι από τους πρώτους που το είπαν.Αλλα μιλάμε για την apple που σου πουλάει extra το dongle για τα ακουστικά και το φορτιστη.Οποτε το γεγονός ότι το έκανε υπερβαίνει την πολιτική της κατά πολύ.Επισης θα μπορούσε πολύ απλά να μην αντικατάστασει τις μπαταρίες για να αγοράσουν περισσότεροι καινούργιες συσκευές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δεν επιασε το κολπο με το σαμποταζ στης μπαταριες και ηρθε και ο λογαριασμος τωρα κλασικη apple παντα μακραν οι χειροτερη εταιρια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Επειδή νιώθω ακόμα προδομένος απο την Apple και επειδή δεν πρόλαβα να αλλάξω μπαταρια στο κινητό της κοπέλας μου αφού κατάφερε να την καταστρέψει μέσα σε ενα χρόνο , πως θα πάρω παλι μπαταρία με 29-39 ευρωπουλα?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Black Demis είπε μάλλον δεν κατάλαβες περισσότεροι θα άλλαζαν το κινητό τους με καινούργιο λόγο ότι σέρνεται και δεν θα άλλαζαν την μπαταριά...... ετσι χάνει τεράστια ποσοστά απο της πωλήσεις καινούργιων Γι'αυτό ακριβώς λέω "εύγε" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Γιατι αραγε σε ολεςτις ειδησεις με iPhone μπαινουν οι τυποι με τα xiaomi και τα λοιπα κινεζοκινητα και κατακρινουν,σχολιαζουν ,λενε ποσο ευχαριστημενοι ειναι με τα xiaomi τους,το παιζουν εξυπναδα και υπερανω τελοσπαντων. Ας πανε στις αναλογες ειδησεις με τα xiaomi να τα πουνε αυτα,εδω δεν μας ενδιαφερουν.οταν μπαινω να δαβασω για αππλε δεν με ενδιαφερει κατι αλλο. Αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται λενε.... 4 3 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, MontzOlee είπε Επειδή νιώθω ακόμα προδομένος απο την Apple και επειδή δεν πρόλαβα να αλλάξω μπαταρια στο κινητό της κοπέλας μου αφού κατάφερε να την καταστρέψει μέσα σε ενα χρόνο , πως θα πάρω παλι μπαταρία με 29-39 ευρωπουλα?! γιατι δεν παιρνεις ενα κινητο απο μια εταιρια που δεν θα σου σαμποταρει εσκεμενα το κινητο σου για να παρεις νεο iphone? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, el97639 είπε εννοει οτι ειναι η μπαταρια του iphone ειναι αθλια. Η κινεζια βγαζει 4 μερες ανετα (redmi 4) Ξέρω πολύ καλά τι εννοεί, αλλά όταν αναπαράγεις ψέμματα και τα διατυπώνεις με αυτό τον τρόπο να είσαι έτοιμος για την απάντηση. Κανένα iPhone δεν έχει 1440 mAH. Το είπε ο πονεμένος από τον Μηλαρά και το θεωρήσατε και δεδομένο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Istros είπε "αντικατάστασης μπαταριών με μειωμένο κόστος στα $29, από $79" Σιγά μην μπήκαν και μέσα.29$ μπαταρία 1440mAh.Ευγε πάντως για την υποστήριξη στους πελατες της. Στον υπολογισμό του κέρδους μπήκαν μέσα. Χασούρα πραγματική εννοείται ότι δεν υπήρξε. Απλά, άλλα έσοδα είχαν προυπολογίσει και άλλα εισέρρευσαν στα ταμεία. Όταν προυπολογίζεις κέρδος 100 και τελικά εισπράττεις 30 και πάλι κέρδος έχεις αλλά είσαι υπόλογος στους μετόχους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Φαντάσου ότι έχει 5500mah ατελείωτης μπαταρίας και το φορτίζω 1 φορά τις 3 μέρες... Πονάει η "κινεζια" ε;.... Κρίμα να κυκλοφορείς με powerbank συνέχεια πάνω σου....😁😉 Το Powerbank παίζει να κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας από το Xiaomi Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα μου βγάζει διαφημίσεις για powerbank ο browser μου την ώρα που γράφω. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Zus 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, FELIX είπε Γιατι αραγε σε ολεςτις ειδησεις με iPhone μπαινουν οι τυποι με τα xiaomi και τα λοιπα κινεζοκινητα και κατακρινουν,σχολιαζουν ,λενε ποσο ευχαριστημενοι ειναι με τα xiaomi τους,το παιζουν εξυπναδα και υπερανω τελοσπαντων. Ας πανε στις αναλογες ειδησεις με τα xiaomi να τα πουνε αυτα,εδω δεν μας ενδιαφερουν.οταν μπαινω να δαβασω για αππλε δεν με ενδιαφερει κατι αλλο. Αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται λενε.... γιατι ειναι ανεξαντλητη η τραγικοτητα και η τροφη για τρολαρισμα του να εχεις πλεον iphone Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από el97639 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Zus είπε Το Powerbank παίζει να κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας από το Xiaomi Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μου βγάζει διαφημίσεις για powerbank ο browser μου την ώρα που γράφω. Χαχαχαχα οκ εχεις πλάκα 👍 Οκ fanboy για να δούμε την επόμενη περίοδο τις πωλήσεις που θα κάνει η apple και πόσο θα αντέξει ακόμα .. 🤔😉 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, el97639 είπε γιατι ειναι ανεξαντλητη η τραγικοτητα του να εχεις πλεον iphone αφου εσυ δεν εχεις τι σε καιει? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 11 εκατομμύρια λάθη έκανε δηλαδή. Ένας Στηβ Τζομπς ποτέ δεν θα το έκανε αυτό, φέρνοντας κέρδη στην εταιρία από φρεσκοπουλημενα καινούργια κινητά. Να γιατί αυτός είναι cook και ο άλλος ήταν ο Τζομπς και λείπει σε όλους τους apple fans σαν αποθανών θείος... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις