Προς το περιεχόμενο

Η Apple αντικατέστησε 11 εκ. μπαταρίες iPhone ύστερα από το σκάνδαλο του «slowdown»

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Γιατί σου φαίνεται παράξενο δεδομένου του αριθμού iPhone που κυκλοφορούν παγκοσμίως;

Δεν έχεις άδικο, απλά μου φαίνεται πολύ μακρινό 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 λεπτό πριν, Zus είπε

Φαντάσου πόσο καίει αυτή η κινεζιά...

εννοει οτι ειναι η μπαταρια του iphone ειναι αθλια. Η κινεζια βγαζει 4 μερες ανετα (redmi 4)

• Like 10

3 λεπτά πριν, el97639 είπε

Ευγε ? εχεις καταλαβει οτι μονος λογος που το κανανε ειναι να ριξουν σταχτη στα ματια μετα που αποδειχτηκε οτι σαμποταρανε τα κινητα των πελατων τους για να παρουν καινουργια ετσι?

Είμαι από τους πρώτους που το είπαν.Αλλα μιλάμε για την apple που σου πουλάει extra το dongle για τα ακουστικά και το φορτιστη.Οποτε το γεγονός ότι το έκανε υπερβαίνει την πολιτική της κατά πολύ.Επισης θα μπορούσε πολύ απλά να μην αντικατάστασει τις μπαταρίες για να αγοράσουν περισσότεροι καινούργιες συσκευές.

• Like 1

Επειδή νιώθω ακόμα προδομένος απο την Apple και επειδή δεν πρόλαβα να αλλάξω μπαταρια στο κινητό της κοπέλας μου αφού κατάφερε να την καταστρέψει μέσα σε ενα χρόνο , πως θα πάρω παλι μπαταρία με 29-39 ευρωπουλα?! :D

• Like 1

9 λεπτά πριν, Black Demis είπε

μάλλον δεν κατάλαβες περισσότεροι θα άλλαζαν το κινητό τους με καινούργιο λόγο ότι σέρνεται και δεν θα άλλαζαν την μπαταριά...... ετσι χάνει τεράστια ποσοστά απο της πωλήσεις καινούργιων

Γι'αυτό ακριβώς λέω "εύγε"

• Like 1

Γιατι αραγε σε ολεςτις ειδησεις με iPhone  μπαινουν οι τυποι με τα xiaomi  και τα λοιπα κινεζοκινητα

και κατακρινουν,σχολιαζουν ,λενε ποσο ευχαριστημενοι ειναι με τα xiaomi τους,το παιζουν εξυπναδα και υπερανω τελοσπαντων.

Ας πανε στις αναλογες ειδησεις με τα xiaomi  να τα πουνε αυτα,εδω δεν μας ενδιαφερουν.οταν μπαινω να δαβασω για αππλε δεν με

ενδιαφερει κατι αλλο.

Αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται λενε....

• Like 4
  • Thanks 3
  • Confused 6
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, MontzOlee είπε

Επειδή νιώθω ακόμα προδομένος απο την Apple και επειδή δεν πρόλαβα να αλλάξω μπαταρια στο κινητό της κοπέλας μου αφού κατάφερε να την καταστρέψει μέσα σε ενα χρόνο , πως θα πάρω παλι μπαταρία με 29-39 ευρωπουλα?! :D

γιατι δεν παιρνεις ενα κινητο απο μια εταιρια που δεν θα σου σαμποταρει εσκεμενα το κινητο σου για να παρεις νεο iphone? 

• Like 3

2 λεπτά πριν, el97639 είπε

εννοει οτι ειναι η μπαταρια του iphone ειναι αθλια. Η κινεζια βγαζει 4 μερες ανετα (redmi 4)

Ξέρω πολύ καλά τι εννοεί, αλλά όταν αναπαράγεις ψέμματα και τα διατυπώνεις με αυτό τον τρόπο να είσαι έτοιμος για την απάντηση.

Κανένα iPhone δεν έχει 1440 mAH. Το είπε ο πονεμένος από τον Μηλαρά και το θεωρήσατε και δεδομένο

• Like 2

16 λεπτά πριν, Istros είπε

"αντικατάστασης μπαταριών με μειωμένο κόστος στα $29, από $79"

Σιγά μην μπήκαν και μέσα.29$ μπαταρία 1440mAh.Ευγε πάντως για την υποστήριξη στους πελατες της.

Στον υπολογισμό του κέρδους μπήκαν μέσα. 

Χασούρα πραγματική εννοείται ότι δεν υπήρξε. 

Απλά, άλλα έσοδα είχαν προυπολογίσει και άλλα εισέρρευσαν στα ταμεία. 

Όταν προυπολογίζεις κέρδος 100 και τελικά εισπράττεις 30 και πάλι κέρδος έχεις αλλά είσαι υπόλογος στους μετόχους. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Φαντάσου ότι έχει 5500mah ατελείωτης μπαταρίας και το φορτίζω 1 φορά τις 3 μέρες... 

Πονάει η "κινεζια" ε;.... Κρίμα να κυκλοφορείς με powerbank συνέχεια πάνω σου....😁😉

Το Powerbank παίζει να κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας από το Xiaomi ;)

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα μου βγάζει διαφημίσεις για powerbank ο browser μου την ώρα που γράφω.

Επεξ/σία από Zus
  • Confused 2
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, FELIX είπε

Γιατι αραγε σε ολεςτις ειδησεις με iPhone  μπαινουν οι τυποι με τα xiaomi  και τα λοιπα κινεζοκινητα

και κατακρινουν,σχολιαζουν ,λενε ποσο ευχαριστημενοι ειναι με τα xiaomi τους,το παιζουν εξυπναδα και υπερανω τελοσπαντων.

Ας πανε στις αναλογες ειδησεις με τα xiaomi  να τα πουνε αυτα,εδω δεν μας ενδιαφερουν.οταν μπαινω να δαβασω για αππλε δεν με

ενδιαφερει κατι αλλο.

Αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται λενε....

γιατι ειναι ανεξαντλητη η τραγικοτητα και η τροφη για τρολαρισμα του να εχεις πλεον iphone 

Επεξ/σία από el97639
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Το Powerbank παίζει να κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας από το Xiaomi ;)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μου βγάζει διαφημίσεις για powerbank ο browser μου την ώρα που γράφω.

Χαχαχαχα οκ εχεις πλάκα 👍

Οκ fanboy για να δούμε την επόμενη περίοδο τις πωλήσεις που θα κάνει η apple και πόσο θα αντέξει ακόμα .. 🤔😉

Επεξ/σία από stelios18120

11 εκατομμύρια λάθη έκανε δηλαδή. Ένας Στηβ Τζομπς ποτέ δεν θα το έκανε αυτό, φέρνοντας κέρδη στην εταιρία από φρεσκοπουλημενα καινούργια κινητά.

Να γιατί αυτός είναι cook και ο άλλος ήταν ο Τζομπς και λείπει σε όλους τους apple fans σαν αποθανών θείος...

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...