Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, ts0ts0s είπε

Αυτες τις μαλακιες που γραφετε μερικοι τυπου αστειακι τι κινητο θα βγαλεις στη καφετερια κλπ κλπ πρεπει να χετε πολλα ψυχολογικα ή πολυ κομπλεξ.

Ολοι μεγαλοδικηγοροι εδω περα και λογιστες καθεστε κ ασχολειστε με τι ειναι δικαιο και τις πωλησεις συγκεκριμενων εταιριων.

Ειμαι τοσα χρονια μελος εδω και γι αυτο δεν εγραφα για να αποφευγω τετοιες μαλακισμενες αντιπαραθεσεις με στενομυαλα ατομα.

Το τι αγορασα εγω ή ο παραδιπλα μου σε ενα υγιη μυαλο δεν εχει απολυτως καμια σημασια... Αν εγω ειμαι κοροιδο με apple προιον ειναι δικο μου θεμα και κανενος αλλου,η δικια μου τσεπη τα πληρωσε,κανενος αλλου.

Αν ο διπλα μου εχει huawei δεν τον κανει φτωχοτερο,προτιμαει να επενδυσει τα λεφτα του αλλου.

Αιντε εξυπνοπουλια ολοι, μες την ειρωνια χαιρεστε λες και ειστε 10 χρονων βληματα.

Πες τα γιατί έχουμε γεμίσει κομπλεξικές n00bίτες εδώ μέσα με τρομερά ψυχολογικά ...

Επεξ/σία από LionRulesGR
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LionRulesGR είπε

Πες τα γιατί έχουμε γεμίσει κομπλεξικές n00bίτες εδώ μέσα με τρομερά ψυχολογικά ...

Μα λιγο ελεος δηλαδη.

Κλασσικη Ελλαδα,οτι δεν εχουμε να το μειωσουμε γι αυτον που το χει.

Προφανως και ειναι υπερεκτιμημενα και τα iphone,προφανως και θα υπαρχουν κ πολυ καλυτερα value for money smartphones απο iphone,

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ομως τα λεφτα του ο καθενας τα κανει οτι θελει,οποιος δινει λεφτα σε υλικα αγαθα για να εντυπωσιασει τριτους το χει χασει το παιχνιδι προ πολλου.

Επειδη πολλοι λενε κοροιδα με τα apple κλπ,αντι να σκεφτουν ολοι λιγο πολυ τι κοροιδα ειμαστε σε ποιοτητα ζωης σε σχεση με αλλες χωρες,αναλωνονται μεχρι εκει που φτανει το μυαλο τους.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...