Προς το περιεχόμενο

Η Apple αντικατέστησε 11 εκ. μπαταρίες iPhone ύστερα από το σκάνδαλο του «slowdown»

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Zus είπε

Φαντάσου πόσο καίει αυτή η κινεζιά...

σιγουρα λιγοτερο απο τη δικη σου κινεζια που ειστε με ενα powerbank και μια πριζα διπλα

1 ώρα πριν, FELIX είπε

Γιατι αραγε σε ολεςτις ειδησεις με iPhone  μπαινουν οι τυποι με τα xiaomi  και τα λοιπα κινεζοκινητα

και κατακρινουν,σχολιαζουν ,λενε ποσο ευχαριστημενοι ειναι με τα xiaomi τους,το παιζουν εξυπναδα και υπερανω τελοσπαντων.

Ας πανε στις αναλογες ειδησεις με τα xiaomi  να τα πουνε αυτα,εδω δεν μας ενδιαφερουν.οταν μπαινω να δαβασω για αππλε δεν με

ενδιαφερει κατι αλλο.

Αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται λενε....

τι ονειρευομαστε φιλε?τη μικρη μπαταρια? την αγκυλωση στο εξουσιοδοτημενο  σερβις της? η την φθηνοδουλεια που την πληρωνεις χρυσαφι? η το να με κοροιδευει μπροστα στα ματια μου

22 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Πολύ εύστοχο σχόλιο,

πόσοι χρήστες από αυτούς έχουν xiaomi και πόσοι άραγε είναι πραγματικές χρήστες της συσκευής;

σε καινούργιο  μοντέλο στο σκρουτζ, τα θετικά σχόλια είναι περισσότερα από τις συσκευές που έχουν

πουληθεί σε μια εβδομάδα πριν ακόμα τα διαθέσει η επίσημη αντιπροσωπεία.

Αναλογίσουν ότι τα iphone η τα samsung στα σχόλια του σκρουτζ έχουν λιγότερες αξιολογήσεις από ένα xiaomi που έχει κυκλοφορήσει μια εβδομάδα!!!

Το τραγικό είναι ότι σε πολλά σχόλια τα συγκρίνουν με σάμυ και με τα μηλοφωνα που τουλάχιστον ως

συσκευές διατηρούν σε ψηλά επίπεδα τον σχεδιασμό στο hardware. Αν δεις πλακέτα από xiaomi πραγματικά

γελάς και απορείς πως αντέχει να λειτουργεί αν πέσει από 30 πόντους ύψος.

Προσωπικά πιστεύω ότι αρκετοί χρηστές από αυτούς είναι fake marketing trols αλλά μην ξεχνάμε και το βασικό ατού των κινέζικων κινητών :

Τα κινέζικα Μαγαζιά δίνουν στους referals,  προμήθεια έως και 10% σε κάθε πώληση. Για αυτό τον λόγο έχει γεμίσει το youtube με θετικά reviews.

Αν δεν δίνανε προμήθειες στους referals τότε, τα κινέζικα κινητά δεν θα τα ήξεραν ούτε οι Κινέζοι.

το απολυτο ποστ ανακριβειας και λασπης,

πρωτον δεν χρειαζεται κατι αν το φερει η αντιπροσωπεια για να το εχεις, μαλλον ζεις τη δεκατια του 80 και του 90,

δευτερον ο υψηλος σχεδιασμος του hardware ηταν αυτος που ξεκολουσανε τα τσιπακια απο πανω στα iphone, η το καλωδιο που περνουσε κατω απο τη βιδα στα 5αρια

τριτον για να αγορασει καποιος κινητο σιγουρα δε βλεπει youtube αν το κανεις εσυ να το κοιταξεις

15 λεπτά πριν, snakething είπε

Και εγώ με iPhone 8 την αλλαξα Δουβλίνο με 30 ευρώ, όλα τα ραντεβού κλειστά και μου την άλλαξαν αρχές του χρόνου με την τιμή της έκπτωσης.

μα τετοια εξυπηρετηση τοσους μηνες μετα? συγχαρητηρια που το αποδεχτηκες, τρομαζω στην ιδεα να ειχες προιον οποιασδηποτε αλλης μαρκας τι θα εκανες αμα σου λεγανε μετα απο τοσους μηνες, θα ειχες αρχισει καταγγελιες , δυσφημιση στα φορουμ κτλ. σορρυ αλλα δικαιωματικα αξιζετε να σας χαρακτηριζουν ετσι οπως σας αποκαλουν.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Εγώ λατρεύω τους υπερασπιστές της Apple, στο forum.

Ο ένας έχει Apple 7, ο άλλος Mac οχταετίας και πάει λέγοντας.

Και λένε πεινασμένους αυτούς που παίρνουν κάθε χρόνο, το νέο Xiaomi.

Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουν κάθε χρόνο iphone/mac όπως xiaomi/pc για τους γνωστούς λόγους. 

Καταλαβαίνεις τώρα ότι αυτο-ταπώθηκες ε;

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 4
  • Thanks 1

1 hour ago, Istros said:

Έχεις δικιο.Νόμιζα ότι ήταν και το iphone 5 στο πρόγραμμα αντικατάστασης.Για άλλη μια φορά  άφησε συσκευές απ' έξω όπως και το SE που είχε μπαταρία 1624mAh και δεν το περιέλαβε καν στο πρόγραμμα αντικατάστασης.Η μήπως μπήκε μέσα με τα iPhone 6 με μπαταρία 1810mAh και BOM 3.60$

Το SE ήταν στο πρόγραμμα. 

(Ντεφορμέ είσαι σήμερα, τι έπαθες;)

😜

• Like 2

2 ώρες πριν, insomniakias123 είπε

Εγώ άλλη απορία έχω. Δλδ υπήρξαν άνθρωποι που άλλαξαν 11.000.000 μπαταρίες κάθε μία χέρι χέρι; ;;

με την απορία θα μείνεις διότι και οι προηγούμενοι δεν ήξεραν να σου απαντήσουν

2 ώρες πριν, Silverage είπε

Μ'αρέσει που είναι σίγουροι ότι και οι 11 εκατομμύρια θα έπαιρναν καινούριο iphone.

Έπρεπε να βρεί μια δικαιολογία.

ο πελάτης έχει πάντα δίκιο

2 ώρες πριν, Istros είπε

"αντικατάστασης μπαταριών με μειωμένο κόστος στα $29, από $79"

Σιγά μην μπήκαν και μέσα.29$ μπαταρία 1440mAh.Ευγε πάντως για την υποστήριξη στους πελατες της.

δεν τους διέψευσε κανείς

2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Φαντάσου ότι έχει 5500mah ατελείωτης μπαταρίας και το φορτίζω 1 φορά τις 3 μέρες... 

Πονάει η "κινεζια" ε;.... Κρίμα να κυκλοφορείς με powerbank συνέχεια πάνω σου....😁😉

πονάνε ωρέ τα παλικάρια 

2 ώρες πριν, ktm13 είπε

Το μειωμένο κοστος τους μάρανε.... ντροπή..

φίλτατε σε μια συσκευή που κάνει κάποιες εκατοντάδες ευρώ, το να δώσεις 29 δολάρια και να έχεις πάλι καινούργια τη συσκευή, και με εγγύηση ότι δεν θα πάρει σκόνη και υγρασία, το βρίσκεις λάθος, η άλλη πλευρά που είχε πρόβλημα με τις μπαταρίες αντί να το διορθώσει απέσυρε τη σειρά.

Η κάθε εταιρεία έχει την πολιτική της και κρίνετε από τους πελάτες της 

η αποδοση ειναι λάθος 

Αναφορά σε κείμενο

Since calculations provided by former Apple executive Jean-Louis Gassée suggest that each replacement could have cost Apple $1,000 in new iPhone revenues, that works out to an $11 billion shortfall for the year.

αυτο που λεει ειναι οτι χαρη  στην αλλαγη μπαταριας αυτα τα 11 εκτατομυριαδεν αλλαξαν συσκευη, με αποτελεσμα να μειωθουν οι πωλησεις στις νεες συσκευες. (ολοι ομως θα αλλαζαν :P)

μαθηματικα του κωλου και  η γυφτια  και η διαθεση για αρμεγμα στο επακρο.

το οτι δεν κανουν throttle στις παλιες συσκευες τους μειωσε τις πωλησεις... να κανουμε ενα τηλεμαραθωνιο για τους φουκαραδες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, stafaf είπε

Ίσως επειδή δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουν κάθε χρόνο iphone/mac όπως xiaomi/pc για τους γνωστούς λόγους. 

Δεν ειναι οτι δεν υπαρχει λογος και δεν τα αλλαζουνε, απλα δεν εχουν λεφτα οι πλεμπες και γι αυτο παιρνουν ενα παλιο iphone και το κρατανε μεχρι να σαπισει και προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν χρειαζονται κατι αλλο.

Παρακαλουνται οι φτωχοι να φυγουν απο το φορουμ.

Επεξ/σία από Ntinaras

17 λεπτά πριν, stafaf είπε

θυμισε μου λιγο redmi note 2/mi5 ποτε βγηκανε?γτ τα εχω ακομα ως τωρα? γτ δεν κανανε εκρηξη? μαρεσει που εβαλες και τα pc που εκει γελανε και οι πετρες με τα core2duo macbook που τα πουλανε μερικοι στο φορουμ λες και ειναι i3/i5 μονο γελιο προκαλειται και να σας κοροιδευουν οι αλλοι.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aris1986 είπε

11 εκατομμύρια λάθη έκανε δηλαδή. Ένας Στηβ Τζομπς ποτέ δεν θα το έκανε αυτό, φέρνοντας κέρδη στην εταιρία από φρεσκοπουλημενα καινούργια κινητά.

Να γιατί αυτός είναι cook και ο άλλος ήταν ο Τζομπς και λείπει σε όλους τους apple fans σαν αποθανών θείος...

O Jobs θα έλεγε "το φορτίζατε λάθος" ή ότι "η μπαταρία δεν είναι σχεδιασμένη να δουλεύει για τόσους πολλούς κύκλους" και θα τελείωνε εκεί το θέμα.

Κάπως έτσι φτιάχτηκε το reality distortion field, με διαψεύσεις προβλημάτων, στρατιωτική μυστικότητα όσον αφορά τα bugs (που είναι "features") και υπερτιμολόγηση ώστε ο άλλος να μην έχει το σθένος να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος αγορά.

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 2

5 λεπτά πριν, dancer είπε

θυμισε μου λιγο redmi note 2/mi5 ποτε βγηκανε?γτ τα εχω ακομα ως τωρα? γτ δεν κανανε εκρηξη? μαρεσει που εβαλες και τα pc που εκει γελανε και οι πετρες με τα core2duo macbook που τα πουλανε μερικοι στο φορουμ λες και ειναι i3/i5 μονο γελιο προκαλειται και να σας κοροιδευουν οι αλλοι.

Πονάτε...

• Super Moderators
1 hour ago, el97639 said:

πρεπει να ειναι πολυ χαλια τα iphone για να εχουν αυτο το προβλημα γιατι 10 χρονια τωρα δεν μου εχει τυχει ποτε σε android

Μάλλον τα αλλάζεις πολύ συχνά γι'αυτό και δεν σου έτυχε ποτέ! Επίσης πριν 10 χρόνια τα περισσοτερα κινητά είχαν καπάκι απο πίσω και ήταν πιο εύκολο και φθηνό να τους αλλάξεις μπαταρία.

1 hour ago, gab76 said:

Αν είχαν φιλότιμο θα έπρεπε να γίνει αντικατάσταση χωρίς πληρωμή! 

Για βρες μια εταιρεία που θα σου αλλάζει την μπαταρία μετά από 2-3 χρόνια όταν όλα θα είναι εκτός εγγύησης... 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιά οι χρήστες Android έκραζαν τα iPhone διότι είχαν μόνο 1-2 Ram ενώ αυτά διέθεταν 8 κλπ.

(χα-χα-χα 2017 έχουμε και η απλ βγάζει κινητό με 2 Ram lolol)

Μετά, κατάλαβαν ότι η Ram δεν παίζει κανένα ρόλο στο κινητό, βλέποντας bug και lag να κόβουν βόλτες σε ναυαρχίδες Android με 8+ Ram, ενώ παράλληλα τα iPhone με 1-2-3 Ram διαχειρίζονται εντολές πιο γρήγορα και εύκολα.

Έπειτα, ακολουθούν τα hate comments περί επεξεργαστών, περί ανάλυσης οθόνης(γιατί όποιος πήρε iPhone 7-8-X κλπ, ακόμα και 6) έχει παράπονο με την οθόνη, το headphone jack βεβαίως βεβαίως που έγινε γαργάρα κλπ.

Τώρα άρχισαν να συγκρίνουν τις μπαταρίες, το Android μου έχει 4000mAh και το φορτίζω μια φορά το οκτάμηνο κ.α. αστεία πράγματα. Προσωπικά με το iPhone 7 που χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα αναφορικά με την μπαταρία. Ίσως να ήθελα λίγη περισσότερη για να είμαι ειλικρινής διότι σε ταξίδια δεν μου φτάνει, όμως το πρόβλημα λύθηκε με Power Bank. 

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε οι περισσότεροι είναι πως ουσιαστικά, ο μέσος όρος χρηστών πάνω από mid range συσκευές android δίνει τα 2πλάσια από ένα χρήστη ios απλά όχι μαζεμένα και αισθάνεται πως έχει χτυπήσει κελεπούρι, γνωστή τακτική μάρκετινγκ που απευθύνεται σε όχι και τόσο σβέλτα μυαλά (Ναι ΟΚ υπάρχουν και αυτοί που έχουν android 5ετίας και το μόνο που λειτουργεί είναι τα φυσικά κουμπιά). Πείτε μου έναν χρήστη android με συσκευή έτους 2015-2016 που πραγματοποιεί όλες τις ενημερώσεις και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα σχετικά με την απόκριση της συσκευής. Συγκρίνετε ΣΗΜΕΡΑ ένα κινητό ios έτους 2015-2016 με ένα αντίστοιχο Android. Ούτε καν. Για να μην πω συσκευές 2014, οι περισσότερες Android 50/50 είναι αν θα λειτουργούν.

Οι δικαιολογίες δεν έχουν τέλος. Αδικαιολόγητο μίσος και επιθέσεις κατά των χρηστών Apple. Επειδή ένας γνωστός σας πήρε iPhone 4 3ο χέρι το 2019 προφανώς για λόγo μόστρας δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπεύει και την πλειοψηφία. 

Δεν θα αναφερθώ καν στην εξυπηρέτηση της Apple, ακόμη και στην Ελλάδα. Βέβαια, το παρόν γεγονός με τις μπαταρίες αποτελεί εξαίρεση ,οφείλω να ομολογήσω, καθώς δεν διαχειρίστηκαν το πρόβλημα όπως περίμενα.

Με λίγα λόγια γκρινιάζετε για ένα τηλέφωνο μιας εταιρείας που δεν σας αρέσει, δεν το έχετε και δεν θα το αποκτήσετε για δικούς σας λόγους. Γκρινιάζετε και διαμαρτύρεστε για όλους εμάς που έχουμε iPhone, μας αρέσει και είμαστε ΟΚ με τα κινητά αυτά. ._.

Ας λήξει εδώ το μαρτύριό σας.

Επεξ/σία από TzortzisJosh
  • Like 5
  • Thanks 3

2 ώρες πριν, ethereum είπε

με διαρκή ψέμματα , εικονικές πωλήσεις , απόκρυψη πραγματικών πωλήσεων , προβληματικά προιόντα , επαναγορά μετοχών buybacks απο την ιδια την εταιρία που ειναι πλέον σταθερή καθε μήνα γύρω στα 5 δίς για να κρατήσεις τεχνητα ψηλά την αξία σου, scamming των πελατών σου και πιστών αγοραστών των προιόντων σου που σε ακολουθούν για σειρά ετών , είσαι ότι πιο ανήθικο υπάρχει στην πιάτσα  , δεν θα πας μακρυά , καποτε και τα κορόιδα ξυπνάνε , η apple  ηδη θυμίζει κατι παλιό κατι απο το παρελθόν ,  καλως ήλθες στο blackberry club

Στα χνάρια της παλαιάς Nokia η Apple. Μόνο που η Nokia δεν έκανε τέτοιες ασχήμιες...

• Like 1
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...