Προς το περιεχόμενο

Η Apple αντικατέστησε 11 εκ. μπαταρίες iPhone ύστερα από το σκάνδαλο του «slowdown»

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Χαχαχαχα οκ εχεις πλάκα 👍

Οκ fanboy για να δούμε την επόμενη περίοδο τις πωλήσεις που θα κάνει η apple και πόσο θα αντέξει ακόμα .. 🤔😉

Στελάρα, πιστεύεις ότι έχω μετοχές στην Apple και με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις της ;

Στα τάρταρα να πάνε, μπας και κατεβάσει τις ναυαρχίδες της σε λογική τιμή και μπορέσω κάποια στιγμή να αναβαθμίσω το 7αρι μου.

Ειδάλλως με βλέπω με κανένα Xiaomi να γράφω και εγώ για powerbank για να δικαιολογήσω την επιλογή μου

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, FELIX είπε

Αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται λενε....

Δηλαδή εσύ είσαι ο λεφτας που έχει iphone  και εμείς είμαστε φτωχοί που έχουμε άλλες μαρκες;

😂😂😂😂 Τώρα κατάλαβα νοημοσύνη που έχουν και τι νομίζετε ότι είστε όσοι έχετε δαγκωμενο μήλο. 

Απλά γέλια άφθονα αυτό που είπες ... 😂😂😂

3 λεπτά πριν, Zus είπε

Στελάρα, πιστεύεις ότι έχω μετοχές στην Apple και με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις της ;

Στα τάρταρα να πάνε, μπας και κατεβάσει τις ναυαρχίδες της σε λογική τιμή και μπορέσω κάποια στιγμή να αναβαθμίσω το 7αρι μου.

Ειδάλλως με βλέπω με κανένα Xiaomi να γράφω και εγώ για powerbank για να δικαιολογήσω την επιλογή μου

Φίλε μου είπα ότι έχεις μετοχές εσύ προσωπικά; Όχι

Αλλά το θέμα είναι ότι ο κάθε appλακιας νομιζει ότι επειδή έσκασε 1000€ πήρε το υπερκινητο και είναι εφοπλιστής και οι υπόλοιποι είμαστε πλεμπα και φτωχαδακια 

Κάτι τέτοια μου την σπάνε και απλά μπαίνω να γράψω ότι δεν έχει σημασία που έδωσες χιλιάρικο,σημασία έχει ότι δεν αντέχει η μπαταρία και άλλα διάφορα... Τεσπά .. 

Όσο για την επιλογή μου,μπορούσα να πάρω iphone αλλά επέλεξα αυτονομία και διάφορα άλλα,παρά να είμαι σε μια μπριζα συνέχεια :)

τεσπα γούστα είναι αυτά ... Δεν με νοιάζει να το βγάλω στην καφετέρια στην Βουλιαγμένη να πουλήσω μουρη,την πουλαω με άλλους τρόπους 😎😁😁

Όλα καλά 😎✌️

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 7

• Super Moderators
18 minutes ago, el97639 said:

Αφότου παραδέχτηκε ότι μείωνε εσκεμμένα τις επιδόσεις των iPhone  εχουμε την απορια γιατι επεσαν οι πωλησεις...

Βεβαια υπαρχουν ακομα θυματα που πιστευουν οτι ειναι cool να του μειωνουν εσκεμενα τις επιδοσεις με ξεκαρδιστικες δικαιολογιες 

Ναι μωρέ, το να σβήνει η συσκευή ή να παγώνει εξαιτίας μιας προβληματικής μπαταρίας, είναι μια ξεκαρδιστική δικαιολογία. 

Αλλα στο μυαλό των «επαναστατών» αυτό μεταφράζεται σε «το έκανε για να αγοράσετε νέες συσκευές»... Τους καταλαβαίνω βέβαια γιατί όταν επιλέγεις να αγοράσεις μια συσκευή με 100-200 ευρώ, περιμένεις πως θα πρέπει να την αλλάζεις και συχνά... 😛 

• Like 5
  • Thanks 2
  • Confused 4
  • Sad 2

Εγώ πάντως για να πω την αμαρτία μου, αν δεν ήταν τόσο απίστευτη τηλεφωνάρα το note με το μπιχλιμπίδι το πενάκι του, θα πήγαινα μία από το Xs max τώρα που έχει κάπως ποιο σοική τιμή, ίσως και ελαφρώς μεταχειρισμένο από τις αγγελίες εδώ! 

• Like 1

21 λεπτά πριν, Black Demis είπε

μάλλον δεν κατάλαβες περισσότεροι θα άλλαζαν το κινητό τους με καινούργιο λόγο ότι σέρνεται και δεν θα άλλαζαν την μπαταριά...... ετσι χάνει τεράστια ποσοστά απο της πωλήσεις καινούργιων

Αυτός ο ισχυρισμός έχει μια βάση, αλλά η λογική ότι κάθε ένας που άλλαξε μπαταρία με 30€ θα αγόραζε καινούργιο κινητό με 1000€ είναι τελείως λάθος! Κάποιοι θα έπαιρναν καινούργιο με 1000€, κάποιοι θα έπαιρναν παλιότερο μοντέλο, κάποιοι θα άλλαζαν μπαταρία με 80€ και κάποιοι θα αγόραζαν κινητό άλλης εταιρείας.

Πρέπει να είναι πολύ "μπακάλης" (ή αγανακτισμένος) κάποιος για να κάνει μια τόσο επιφανειακή και ξεκάθαρα λανθασμένη ανάλυση.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Zus είπε

Κανένα iPhone δεν έχει 1440 mAH. Το είπε ο πονεμένος από τον Μηλαρά και το θεωρήσατε και δεδομένο

Όλα πολύ καλά τα ξέρεις αλλά δεν ξέρεις τι μπαταρία έχει το iPhone 5.Για δες πρώτα πριν γράφεις τις ασυναρτησίες που γραφεις

Επεξ/σία από Istros
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1

Εγώ λατρεύω τους υπερασπιστές της Apple, στο forum.

Ο ένας έχει Apple 7, ο άλλος Mac οχταετίας και πάει λέγοντας.

Και λένε πεινασμένους αυτούς που παίρνουν κάθε χρόνο, το νέο Xiaomi.

• Like 8
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Istros είπε

Όλα πολύ καλά τα ξέρεις αλλά δεν ξέρεις τι μπαταρία έχει το iPhone 5.Για δες πρώτα πριν γράφεις τις ασυναρτησίες που γραφεις

Μπήκε στο πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών το iPhone 5 ; Τι αρλούμπες γράφεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις ;

Μιλάμε για ένα κινητό που δεν πήρε καν την αναβάθμιση που δημιουργούσε το slowdown. Πόσο βαθιά νυχτωμένος μπορεί να είσαι ;

42 λεπτά πριν, Istros είπε

"αντικατάστασης μπαταριών με μειωμένο κόστος στα $29, από $79"

Σιγά μην μπήκαν και μέσα.29$ μπαταρία 1440mAh.Ευγε πάντως για την υποστήριξη στους πελατες της.

Αναφορά σε κείμενο

"Last year we released a feature for iPhone 6, iPhone 6S and iPhone SE to smooth out the instantaneous peaks only when needed to prevent the device from unexpectedly shutting down during these conditions. We've now extended that feature to iPhone 7 with iOS 11.2, and plan to add support for other products in the future."

Και μετά βροχή τα like από άλλους ανίδεους στην αρλούμπα που αμόλησες

Επεξ/σία από Zus
  • Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Αυτός ο ισχυρισμός έχει μια βάση, αλλά η λογική ότι κάθε ένας που άλλαξε μπαταρία με 30€ θα αγόραζε καινούργιο κινητό με 1000€ είναι τελείως λάθος! Κάποιοι θα έπαιρναν καινούργιο με 1000€, κάποιοι θα έπαιρναν παλιότερο μοντέλο, κάποιοι θα άλλαζαν μπαταρία με 80€ και κάποιοι θα αγόραζαν κινητό άλλης εταιρείας.

Πρέπει να είναι πολύ "μπακάλης" (ή αγανακτισμένος) κάποιος για να κάνει μια τόσο επιφανειακή και ξεκάθαρα λανθασμένη ανάλυση.

Η apple ειχε βγάλει ένα update που έριχνε τις επιδόσεις  των iPhone για να μην σβήνουν από ελαττωματική μπαταρία. Κανένας δεν ηξερε ότι η συσκευή του σέρνεται γιατί τα έπαιξε η μπαταρία.Λογικο όταν η συσκευή σου δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου να σκεφτείς την αναβάθμιση σε μια καινούργια.

Επεξ/σία από Istros

3 λεπτά πριν, liberostelios είπε

κοίτα όπως και να έχει περισσότεροι θα πηγαίναν σε άλλη συσκευή και μάλιστα iphone γιατί ελάχιστους ξερω που μπορούν να εγκαταλείψουν το Ios

ετσι ναι είχε τερατώδες χασούρα από της μπαταρίες καθώς περισσότεροι δεν θα έλεγαν οτι φταίει η μπαταριά για αυτό σερνετε αλλά θα έλεγαν πάει πάλιωσε το κινητό

• Like 1

2 λεπτά πριν, fytotech είπε

Εγώ λατρεύω τους υπερασπιστές της Apple, στο forum.

Ο ένας έχει Apple 7, ο άλλος Mac οχταετίας και πάει λέγοντας.

Και λένε πεινασμένους αυτούς που παίρνουν κάθε χρόνο, το νέο Xiaomi.

Δεν είσαι "ιν" αν δεν σκάσεις χιλιάρικο για κινητό. 

Δεν μπορείς να αφήσεις xiaomi η άλλη μάρκα σε τραπέζι καφετέριας φίλε μου αν δεν είναι iphone,σε πετάνε έξω η σε κοιτάνε σαν ζητιάνο  😁 

• Like 1
  • Sad 1

17 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι μωρέ, το να σβήνει η συσκευή ή να παγώνει εξαιτίας μιας προβληματικής μπαταρίας, είναι μια ξεκαρδιστική δικαιολογία. 

Αλλα στο μυαλό των «επαναστατών» αυτό μεταφράζεται σε «το έκανε για να αγοράσετε νέες συσκευές»... Τους καταλαβαίνω βέβαια γιατί όταν επιλέγεις να αγοράσεις μια συσκευή με 100-200 ευρώ, περιμένεις πως θα πρέπει να την αλλάζεις και συχνά... 😛 

πρεπει να ειναι πολυ χαλια τα iphone για να εχουν αυτο το προβλημα γιατι 10 χρονια τωρα δεν μου εχει τυχει ποτε σε android

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...