mad-proffessor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Απο 200 εως 300 αν υπάρχει κάτι πολύ καλό 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Καθημερινή χρήση facebook, messenger, emails, viber,skype,whatsapp,youtube, instagram 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ιδανικά 5.2'' αλλά μπορώ να φτάσω εως 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αναγνώστη δακτυλικου σίγουρα, αδιαβροχοποίηση ιδανικά, qc3, nfc 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οτι καλύτερο μπορεί να γίνει στον τομέα μας ενδιαφέρει 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αν υπήρχε καλό θα ήταν 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δε θέλω να ασχοληθώ με ρομ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Κάτι σε στοκ αντροιντ μας κάνει ή ότι πιο κοντινό στο στυλ της μοτορόλα 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οτι καλύτερο γίνεται π.χ 3000 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ευχαριστώ προκαταβολικά, έχω κάνει μια μίνι έρευνα και προκρίνω τα moto z2 play, sony xperia xz1, samsung galaxy a8 αλλά δεν με ξετρελαίνει κάποιο. Πάντως πρέπει να αλλάξω κινητό γιατί με 1 gb ram όσο stock android κι αν έχεις κάπου θα δυσκολευτείς.
Netr0nic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Θα σου πρότεινα το XZ1 (ειδικά στις ίντσες που θες). Σε αυτά τα χρήματα που έχει πάει είναι καλό deal, απ τα καλύτερα πακέτα! Έχεις SD 835 που δεν θα τον βρεις σε κανένα άλλο mid range έχεις πολύ καλή κάμερα που επίσης είναι καλύτερη από διάφορα άλλα σε αυτό το εύρος τιμής, αδιαβροχοποίηση, qc και άλλα... Αν δεν σε ενοχλούν τα bezels το πήρες χθες 😎. 1
mad-proffessor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Θα σου πρότεινα το XZ1 (ειδικά στις ίντσες που θες). Σε αυτά τα χρήματα που έχει πάει είναι καλό deal, απ τα καλύτερα πακέτα! Έχεις SD 835 που δεν θα τον βρεις σε κανένα άλλο mid range έχεις πολύ καλή κάμερα που επίσης είναι καλύτερη από διάφορα άλλα σε αυτό το εύρος τιμής, αδιαβροχοποίηση, qc και άλλα... Αν δεν σε ενοχλούν τα bezels το πήρες χθες 😎. Πήγα και το είδα από κοντά χτες γιατί κ μένα μου κάνε εντύπωση με τέτοια specs αλλά πολύ αντί εργονομικό, έχει δαχτυλικο αναγνώστη στο power button, screen to body ratio όπως το υπολόγισα γύρω στο 70% και είναι τετραγωνισμενο. Μου φάνηκε δύσχρηστο. Σίγουρα πρέπει να το ξαναδώ πάντως με τόσο λίγο χρόνο δε μπορείς να αποφασίσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Θα κοιτούσα και κάτι άλλο, πχ Huawaei honor 10 (αν και λίγο πάνω από 300), Huawei p20 (άνω των 300), Huawei p20 lite, Xiaomi mi a2 lite. Οι διαστάσεις του xz1 είναι παρόμοιες των Huawei/Xiaomi, όμως το xz1 έχει μεγάλα bezels και χάνει σε screen to body ratio, μπαταρία, απουσία radio, είναι πιο παλιό (2017) κλπ. Έχει όμως IP68, SD835, και stereo sound. Σε Samsung (σε χαμηλά-mid range και από άποψη τιμών κυβικά) προσωπικά δεν θα πήγαινα.
Netr0nic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε Πήγα και το είδα από κοντά χτες γιατί κ μένα μου κάνε εντύπωση με τέτοια specs αλλά πολύ αντί εργονομικό, έχει δαχτυλικο αναγνώστη στο power button, screen to body ratio όπως το υπολόγισα γύρω στο 70% και είναι τετραγωνισμενο. Μου φάνηκε δύσχρηστο. Σίγουρα πρέπει να το ξαναδώ πάντως με τόσο λίγο χρόνο δε μπορείς να αποφασίσεις. Ναι είναι λίγο ιδιαίτερο σχεδιαστικά... Παρόλα αυτά αξίζει μια δεύτερη ματιά. Δεν τα βρίσκεις τέτοια specs στην μεσαία κατηγορία... Αν πάλι δεν καταφέρεις να το συμπαθήσεις οκ πας αλλού εννοείτε. Υπάρχουν και άλλες συσκευές άλλα δεν τις ανέφερα επειδή ήσουν συγκεκριμένος όσον αφορά τις ίντσες... Ένα πολύ καλό πακετάκι με stock android ας πούμε είναι το Nokia 7 Plus άλλα είναι μεγαλύτερο... 1
ad276 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mad-proffessor είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Απο 200 εως 300 αν υπάρχει κάτι πολύ καλό 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Καθημερινή χρήση facebook, messenger, emails, viber,skype,whatsapp,youtube, instagram 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ιδανικά 5.2'' αλλά μπορώ να φτάσω εως 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αναγνώστη δακτυλικου σίγουρα, αδιαβροχοποίηση ιδανικά, qc3, nfc 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οτι καλύτερο μπορεί να γίνει στον τομέα μας ενδιαφέρει 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αν υπήρχε καλό θα ήταν 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δε θέλω να ασχοληθώ με ρομ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Κάτι σε στοκ αντροιντ μας κάνει ή ότι πιο κοντινό στο στυλ της μοτορόλα 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οτι καλύτερο γίνεται π.χ 3000 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ευχαριστώ προκαταβολικά, έχω κάνει μια μίνι έρευνα και προκρίνω τα moto z2 play, sony xperia xz1, samsung galaxy a8 αλλά δεν με ξετρελαίνει κάποιο. Πάντως πρέπει να αλλάξω κινητό γιατί με 1 gb ram όσο stock android κι αν έχεις κάπου θα δυσκολευτείς. Εγω θα προτεινα το xperia XA2 εχει ολα οσα θες χωρις αδιαβροχοποιηση. Δηλαδη.....ειναι 5,2 ιντσες χωρις τα μπεζελ του xz1,εχει δακτυλικο αποτυπωμα,εχει μπαταρια 3300, εχει καλες καμερες,εχει 279 ευρω στα επισημα καταδτηματα η 230 περιπου στο σκρουτζ,δεν ασχολεισαι με rom και 800 αρες,εγγυηση 2 ετη επισημη,dual sim συν καρτα sd,λογισμικο sony κοντα στο stock android,επεξεργστη snap630,quick charge,nfc,usb type c...... Και πολυ καλες βαθμολογιες στα reviews......antutu 72000 1
dark Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δες και το https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/asus-zenfone-zoom-s-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8687283pp/ Καλύτερη οθόνη μπαταρία και κάμερα στα λεφτά αυτά δε βρίσκεις ούτε με σφαίρες
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, mad-proffessor είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Απο 200 εως 300 αν υπάρχει κάτι πολύ καλό 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Καθημερινή χρήση facebook, messenger, emails, viber,skype,whatsapp,youtube, instagram 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ιδανικά 5.2'' αλλά μπορώ να φτάσω εως 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αναγνώστη δακτυλικου σίγουρα, αδιαβροχοποίηση ιδανικά, qc3, nfc 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οτι καλύτερο μπορεί να γίνει στον τομέα μας ενδιαφέρει 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αν υπήρχε καλό θα ήταν 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δε θέλω να ασχοληθώ με ρομ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Κάτι σε στοκ αντροιντ μας κάνει ή ότι πιο κοντινό στο στυλ της μοτορόλα 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οτι καλύτερο γίνεται π.χ 3000 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ευχαριστώ προκαταβολικά, έχω κάνει μια μίνι έρευνα και προκρίνω τα moto z2 play, sony xperia xz1, samsung galaxy a8 αλλά δεν με ξετρελαίνει κάποιο. Πάντως πρέπει να αλλάξω κινητό γιατί με 1 gb ram όσο stock android κι αν έχεις κάπου θα δυσκολευτείς. Σε όλα αυτά που ζητάς εγώ βλέπω το Nokia 8. Έχει όλα όσα ψάχνεις. 1
mad-proffessor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Σε όλα αυτά που ζητάς εγώ βλέπω το Nokia 8. Έχει όλα όσα ψάχνεις. Όντως φοβερή συσκευή και έχει ότι ζητάω αλλά διστάζω να δώσω 300 ευρώ σε noname skroutzoμαγαζο. Αν υπήρχε στα 300 σε κάποιο από τα γνωστά (ή τελωσπαντων κάπου στη Θεσσαλονίκη) θα το αγόραζα σίγουρα.
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε Όντως φοβερή συσκευή και έχει ότι ζητάω αλλά διστάζω να δώσω 300 ευρώ σε noname skroutzoμαγαζο. Αν υπήρχε στα 300 σε κάποιο από τα γνωστά (ή τελωσπαντων κάπου στη Θεσσαλονίκη) θα το αγόραζα σίγουρα. 299€ κάνει στον Γερμανό. https://www.germanos.gr/product/nokia-8/20368775/ 1
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ad276 είπε Εγω θα προτεινα το xperia XA2 εχει ολα οσα θες χωρις αδιαβροχοποιηση. Δηλαδη.....ειναι 5,2 ιντσες χωρις τα μπεζελ του xz1,εχει δακτυλικο αποτυπωμα,εχει μπαταρια 3300, εχει καλες καμερες,εχει 279 ευρω στα επισημα καταδτηματα η 230 περιπου στο σκρουτζ,δεν ασχολεισαι με rom και 800 αρες,εγγυηση 2 ετη επισημη,dual sim συν καρτα sd,λογισμικο sony κοντα στο stock android,επεξεργστη snap630,quick charge,nfc,usb type c...... Και πολυ καλες βαθμολογιες στα reviews......antutu 72000 Κατώτερο το XA2 σε σχέση με το XZ1.Επίσης πιο παχύ και βαρύ.Αν όχι το XZ1 τότε καλύτερα το Nokia 8 αν και είναι ακριβό,στα 199€ που υπήρχε σε προσφορά ήταν τρελό VFM. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8986&idPhone2=8804 Το Nokia 8 σε σχέση με το XZ1 υπερτερεί στα κουμπιά που τα έχει εκτός οθόνης,οτι έχει λίγο μικρότερα beze,έχει OISl και λίγο στρογγυλεμένες άκρες όσο χρειάζεται για να μην είναι σαν αυγό όπως μερικά Samsung. Το XZ1 υπερτερεί στο Led Notification,stereo speakers,αδιάβροχο IP68(Το Nokia 8 είναι απλά splash proof),η οθόνη του υποστηρίζει HDR και ανώτερη κάμερα(Slow+super slow motion video),του Nokia 8 είναι χειρότερη αλλά βελτιώνεται με την Google Camera που το XZ1 δεν δέχεται.Επίσης το XZ1 είναι ταχύτερο σε πρωτόκολλα συνδεσιμότητας και υποστήριξης αρχείων. Εχουν και 70€ διαφορά. https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=8804&idPhone1=8522 Προσωπικά έχω το XZ1 και είμαι πολύ ικανοποιημένος,πολύ γρήγορο.Αν δεν έπαιρνα αυτό θα έπαιρνα το Nokia 8 η το Nokia 7 Plus που είναι κατώτερο σε Cpu+Gpu αλλά με καλύτερο screen to body ratio και μπαταρία. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR
mad-proffessor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και ειδικά το φίλο @saruman123 που βρήκε κινητό με ότι ακριβώς έψαχνα και πρότεινε το νόκια 8, το οποίο και τελικά παρήγγειλα (έστω και σε μπλε χρώμα). Μού έκανε εντύπωση το σκέτο android που έχει το κινητό, το OIS που είχε ο karl zeis φακός ( όσα reviews πρόλαβα να διαβάσω έλεγαν όλοι τα καλύτερα) και φυσικά τα άψογα specs. Πραγματικά δεν έχω λογια, ευχαριστώ και πάλι.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mad-proffessor είπε Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και ειδικά το φίλο @saruman123 που βρήκε κινητό με ότι ακριβώς έψαχνα και πρότεινε το νόκια 8, το οποίο και τελικά παρήγγειλα (έστω και σε μπλε χρώμα). Μού έκανε εντύπωση το σκέτο android που έχει το κινητό, το OIS που είχε ο karl zeis φακός ( όσα reviews πρόλαβα να διαβάσω έλεγαν όλοι τα καλύτερα) και φυσικά τα άψογα specs. Πραγματικά δεν έχω λογια, ευχαριστώ και πάλι. 👍 Πιστεύω θα το χαρείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα