Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε και καλή Κυριακή,

Γνωστός μου θέλει να βάλει bluetooth στο αυτοκίνητό του. Είναι Citroen C3 του 2011, να μην ξεπερνάει τα 30 ευρώ. Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκε αυτό όμως δεν θέλει να έχει πολλά καλώδια. Έχω πετύχει κάποια αυτοκίνητα που έχουν εγκατεστημένο bluetooth και το καλώδιο ουσιαστικά βγαίνει κάπου από την κεντρική κονσόλα πράγμα που το βελτιώνει αισθητικά, μέχρι εκεί όμως οι γνώσεις μου για το συγκεκριμένο θέμα.

Τι προτείνετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω κι εγω κατι οικονομικο γιατι τα κορυφαια parrot ξεφευγουν σε τιμη (απο 120 ευρω)

Μπορει αυτο να παιρνει συνεχομενο ρευμα απο το αυτοκινητο ? Ο ηχος συνομιλιας να βγαινει απο τα ηχεια του αυτοκινητου ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Ψαχνω κι εγω κατι οικονομικο γιατι τα κορυφαια parrot ξεφευγουν σε τιμη (απο 120 ευρω)

Μπορει αυτο να παιρνει συνεχομενο ρευμα απο το αυτοκινητο ? Ο ηχος συνομιλιας να βγαινει απο τα ηχεια του αυτοκινητου ?

O ήχος γνωρίζω πως βγαίνει από τα ηχεία του αυτοκινήτου, είτε σε περίπτωση κλήσης ή όταν απλά θέλεις να παίξεις μουσική

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο Bluetooth που πόσταρε ο Τς, αυτό με τις καλές κριτικές, υπάρχει κ στο ebay στην μισή τιμή

https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Wireless-4-0-Music-Receiver-3-5mm-Adapter-Handsfree-Car-AUX-Speaker/331748684005?epid=628292367&hash=item4d3dc330e5:g:r34AAOSwYmZXEMXG:rk:36:pf:0

τώρα απο εκεί κ πέρα, στην ίδια πλατφόρμα, έχει κ άλλα παρόμοιας υλοποίησης κ φθηνότερα κτλ κτλ

https://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-Handsfree-Speaker-phone-Car-Kit-With-USB-Charger-3-5mm-AUX/372378309520?hash=item56b37a1390:g:c88AAOSwx2dYJZm1:rk:14:pf:0

Να διευκρινίσω ότι δεν έχω δοκιμάσει κανένα, αλλά το σκέφτομαι...

Επεξ/σία από kontow
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/1/2019 στις 12:35 ΜΜ, TzortzisJosh είπε

O ήχος γνωρίζω πως βγαίνει από τα ηχεία του αυτοκινήτου, είτε σε περίπτωση κλήσης ή όταν απλά θέλεις να παίξεις μουσική

Να υποθέσω ότι για συνομιλία έχει μικρόφωνο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bluetooth ακουστικό... plantronics 

Τα χρησιμοποιώ πάνω από 10 χρόνια που οδηγώ και συνεχίζω ακόμα και στο καινούργιο αμάξι που έχει στο infotainment...  δε ξέρω αλλά του αυτοκινήτου δε μου αρέσει... 😀 ειδικά το να ακούν και οι λοιποί επιβάτες του αυτοκινήτου... 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...