Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bade είπε

Μετρησαμε την πίεση και είναι κομπλέ, άρα είναι θέμα εγκεφάλου.

Ξανααλλαξε τον αισθητήρα πίεσης και πάρε γνήσιο προτού σκαλίξεις κάτι άλλο. Μου έχει τύχει ελαττωματικός Bosch και ψαχνόμασταν 2 εβδομάδες 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ξανααλλαξε τον αισθητήρα πίεσης και πάρε γνήσιο προτού σκαλίξεις κάτι άλλο. Μου έχει τύχει ελαττωματικός Bosch και ψαχνόμασταν 2 εβδομάδες 

θα τον μετρήσω με το πολύμετρο με σβηστό και ανοικτό το μοτερ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannos13 είπε

Λογικα πρεπει να μηδενισεις την αλλαγη λαδιου μεσω διαγνωστικου(οχι αναγκαστικα της fiat). Τα diesel FIAT με dpf εχουν αυτη την ενδειξη, εκτος απο την ενδειξη του service. Εκτος απο το λαμπακι  γραφει και "change oil"? 

Σκετο κοκκινο λαμπακι, σημαινει χαμηλη πιεση λαδιου.

To εχετε τσεκαρει το πρωτο?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, giannos13 είπε

To εχετε τσεκαρει το πρωτο?

Με ρολόι  έδειξε 3.5 bar στο ρελαντι. Μου είπε ο μηχανικός οτι θα πέσει όταν ζεσταθεί και άλλη φορά να βάζω πιο λεπτό λάδι

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bade είπε

θα τον μετρήσω με το πολύμετρο με σβηστό και ανοικτό το μοτερ

Τι θα καταλάβεις από αυτό; Η δίκη μου γνώμη είναι να τον αλλάξεις με ένα γνήσιο. Δεν έχει δα και κανένα ιδιαίτερο κόστος. Στο BMW μου ο γνήσιος είχε 24€

10 ώρες πριν, bade είπε

Με ρολόι  έδειξε 3.5 bar στο ρελαντι. Μου είπε ο μηχανικός οτι θα πέσει όταν ζεσταθεί και άλλη φορά να βάζω πιο λεπτό λάδι

Άλλαξε και μηχανικό δε ξέρει τι του γίνεται. Λάδι θα βάζεις αυτό που λέει ο κατασκευαστής σε προδιαγραφές 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Γιατί; στις ίδιες προδιαγραφές δεν υπάρχουν διαφορετικά SAE? Ένα λάδι με τάδε προδιαγραφές μπορεί να έχει διαφορετικά SAE. 

Προδιαγραφές εννοώ και το sae και τις προδιαγραφές (πχ mb229, ll04). Και γενικά για να πάρει την προδιαγραφή από την εταιρεία πρέπει να είναι και στα συμβατά sae 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, bade είπε

Διαβασε καλυτερα τι σου εχω γραψει. Εχετε σβησει/μηδενισει την ενδειξη/υπενθυμιση για την αλλαγη λαδιων μεσω διαγνωστικου?

Επεξ/σία από giannos13
Δημοσ.

Πήγα σε ένα ηλεκτρολόγο το πρωί και μου το έσβησε. Ήταν ένδειξη για αλλαγή λαδιών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ειπα! ;)

Για να μην κατηγορούμε τον μαστορα που προφανως φτιαχνει αλλες 10 μαρκες αυτοκινητων. Ιδια περιπτωση (punto evo με dpf) στην FIAT λεγανε στον πελατη οτι εχει βαλει λαθος λαδια!

Επεξ/σία από giannos13
Δημοσ.
10 ώρες πριν, giannos13 είπε

Στο ειπα! ;)

Για να μην κατηγορούμε τον μαστορα που προφανως φτιαχνει αλλες 10 μαρκες αυτοκινητων. Ιδια περιπτωση (punto evo με dpf) στην FIAT λεγανε στον πελατη οτι εχει βαλει λαθος λαδια!

Αν το έβαζε σε ένα διαγνωστικό θα είχε πάρει εξαρχής απάντηση αλλά οι μάστορες τα ξέρουν όλα και «αυτά με τα κομπιουτερς είναι βλακείες»

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...