paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bade είπε Μετρησαμε την πίεση και είναι κομπλέ, άρα είναι θέμα εγκεφάλου. Ξανααλλαξε τον αισθητήρα πίεσης και πάρε γνήσιο προτού σκαλίξεις κάτι άλλο. Μου έχει τύχει ελαττωματικός Bosch και ψαχνόμασταν 2 εβδομάδες
bade Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, paylidis είπε Ξανααλλαξε τον αισθητήρα πίεσης και πάρε γνήσιο προτού σκαλίξεις κάτι άλλο. Μου έχει τύχει ελαττωματικός Bosch και ψαχνόμασταν 2 εβδομάδες θα τον μετρήσω με το πολύμετρο με σβηστό και ανοικτό το μοτερ
giannos13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, giannos13 είπε Λογικα πρεπει να μηδενισεις την αλλαγη λαδιου μεσω διαγνωστικου(οχι αναγκαστικα της fiat). Τα diesel FIAT με dpf εχουν αυτη την ενδειξη, εκτος απο την ενδειξη του service. Εκτος απο το λαμπακι γραφει και "change oil"? Σκετο κοκκινο λαμπακι, σημαινει χαμηλη πιεση λαδιου. To εχετε τσεκαρει το πρωτο?
bade Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, giannos13 είπε To εχετε τσεκαρει το πρωτο? Με ρολόι έδειξε 3.5 bar στο ρελαντι. Μου είπε ο μηχανικός οτι θα πέσει όταν ζεσταθεί και άλλη φορά να βάζω πιο λεπτό λάδι
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, bade είπε θα τον μετρήσω με το πολύμετρο με σβηστό και ανοικτό το μοτερ Τι θα καταλάβεις από αυτό; Η δίκη μου γνώμη είναι να τον αλλάξεις με ένα γνήσιο. Δεν έχει δα και κανένα ιδιαίτερο κόστος. Στο BMW μου ο γνήσιος είχε 24€ 10 ώρες πριν, bade είπε Με ρολόι έδειξε 3.5 bar στο ρελαντι. Μου είπε ο μηχανικός οτι θα πέσει όταν ζεσταθεί και άλλη φορά να βάζω πιο λεπτό λάδι Άλλαξε και μηχανικό δε ξέρει τι του γίνεται. Λάδι θα βάζεις αυτό που λέει ο κατασκευαστής σε προδιαγραφές 1
thanasisxask Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Γιατί; στις ίδιες προδιαγραφές δεν υπάρχουν διαφορετικά SAE? Ένα λάδι με τάδε προδιαγραφές μπορεί να έχει διαφορετικά SAE.
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Γιατί; στις ίδιες προδιαγραφές δεν υπάρχουν διαφορετικά SAE? Ένα λάδι με τάδε προδιαγραφές μπορεί να έχει διαφορετικά SAE. Προδιαγραφές εννοώ και το sae και τις προδιαγραφές (πχ mb229, ll04). Και γενικά για να πάρει την προδιαγραφή από την εταιρεία πρέπει να είναι και στα συμβατά sae Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από paylidis
giannos13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, bade είπε Με ρολόι έδειξε 3.5 bar στο ρελαντι. Μου είπε ο μηχανικός οτι θα πέσει όταν ζεσταθεί και άλλη φορά να βάζω πιο λεπτό λάδι Διαβασε καλυτερα τι σου εχω γραψει. Εχετε σβησει/μηδενισει την ενδειξη/υπενθυμιση για την αλλαγη λαδιων μεσω διαγνωστικου? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από giannos13
bade Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Πήγα σε ένα ηλεκτρολόγο το πρωί και μου το έσβησε. Ήταν ένδειξη για αλλαγή λαδιών.
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επαγγελματιας ο μάστορας και μεγάλος γνωστης Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από paylidis
giannos13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο ειπα! Για να μην κατηγορούμε τον μαστορα που προφανως φτιαχνει αλλες 10 μαρκες αυτοκινητων. Ιδια περιπτωση (punto evo με dpf) στην FIAT λεγανε στον πελατη οτι εχει βαλει λαθος λαδια! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από giannos13
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, giannos13 είπε Στο ειπα! Για να μην κατηγορούμε τον μαστορα που προφανως φτιαχνει αλλες 10 μαρκες αυτοκινητων. Ιδια περιπτωση (punto evo με dpf) στην FIAT λεγανε στον πελατη οτι εχει βαλει λαθος λαδια! Αν το έβαζε σε ένα διαγνωστικό θα είχε πάρει εξαρχής απάντηση αλλά οι μάστορες τα ξέρουν όλα και «αυτά με τα κομπιουτερς είναι βλακείες»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα