Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ναι, ακριβώς έτσι! Αρκεί να τους βρεις στο τηλέφωνο πρώτα για να συννενοηθείς. 😜 Που βρίσκεσαι? Είσαι κοντά σχετικά στο μαγαζί? Το λεω για να την πήγαινες να ξεμπερδεύεις.
Έχε υπόψην σου οτι συνήθως (στο Ελλάντα) γρήγορα σου πέρνουν τα χρήματα αλλά αργούν κάπως να στα επιστρέψουν ...συνήθως!

Το έχω διαβάσει σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις οτι αργούν.. Και λεφτά δεν θα χω και κάρτα καινούρια.. Δυστυχώς είμαι μακρία

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Levs είπε

Το έχω διαβάσει σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις οτι αργούν.. Και λεφτά δεν θα χω και κάρτα καινούρια.. Δυστυχώς είμαι μακρία

Βρες του πρώτα να συννενοηθείς και ρώτα τους. Και να κανονίσεις να σου πληρώσουν και λεφτά για το κουριερ της επιστροφής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Βρες του πρώτα να συννενοηθείς και ρώτα τους. Και να κανονίσεις να σου πληρώσουν και λεφτά για το κουριερ της επιστροφής.

μου έχουν στείλει την 1060 6gb της Gigabyte την απλη που στο σκρουτζ ειναι στα 278. διαθεσιμη με μεταφορικα παει 295 .. εγω πληρωσα 305 με μεταφορικα και ειχα παραγγειλει την Aorus με τα 3fans, rgb ιστοριες τι να κάνω; να την κρατήσω ή καλύτερα λεφτα και ας είναι μετά απο 2 μηνες; και να παω σε msi gaming x 6g ;

Δημοσ.

Κανονικά δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Μη σου πω οτι αυτή που σου έστειλαν είναι ελαφρώς καλύτερη. Θα είκαζα οτι η τιμή της aorus οφείλεται στα rgb φωτάκια! Ας με διορθώσει κάποιος αλλά έτσι νομίζω. Σε αυτή την περίπτωση την κρατάς και απλά τους λες να σου βάλουν λεφτά διαφορά.

Δημοσ.

Κοίτα, αυτή δεν θα την έπαιρνα εγώ προσωπικά. Η θα πήγαινα κατα κύριο λόγω σε αυτή που παρήγγειλα λόγω του οτι έχει 3 fans + τα 20 ευρω διαφορά που έδωσα για την εμφάνιση (το κουτι μου ειναι micro atx και θελω να αεριζεται περισσοτερο). Σε απόδοση είναι πάνω κάτω ίδιες. Σαν δεύτερη είχα την MSI GTX 1060 GAMING X της MSI με 10 ευρώ παραπάνω (αυτό θα κάνω αν μου βάλουν τα λεφτά) και σαν τρίτη την G1 GAMING της GIGABYTE. Αν μου τα βάλουν σε 2 μήνες θα έχω ξενερώσει και δε θα πάρω τίποτα...

Πάντως έχουν φάει τρελή κατάρα οι τύποι που τους παίρνω απο τις 1 το μεσημέρι και δεν το σηκώνουν. Τι σκατά μαγαζί λένε οτι είναι; για να βουτήξουν τα λεφτάκια όμως, αμέσως. Α και πριν την παραγγείλω έλεγε διαθεσιμη και αφου την παρήγγειλα μπήκα ξανα στο site τους να δω αν ειναι διαθεσιμη και ελεγε 4-10 εργασιμες αρα εγω εκανα την παραγγελια στο τελευτταιο κομματι της. και μου εστειλαν αλλη. οι μπετόστοκοι

Έχω κάνει και αίτηση στο site τους για λάθος προιόν. Οτι δεν το έχω ανοίξει και τα σχετικά.. Αυτό που παρατήρησα ηταν οτι οταν την εβγαλα απο το bubble wrap της acs το κουτι της καρτας δεν ειχε αυτο το στρογυυλο που κολλαει αναμεσα στις 2 μεριες του κουτι και πρεπει να το κοψεις με το μαχαιρι για να ανοιχτει η συσκευασια οπως της 1050ti που εχω..εκτος αν το εχει η palit ξερω γω αυτο και οχι η GB

Δημοσ.

Τι να σου πω... είναι θέμα πόσο υπομονή έχεις τώρα για να ξεμπλέξεις. Λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει από κάτι τέτοιο. Γενικά πάει με το πόσο πολύ θέλουμε κάτι ή βιαζόμαστε ή συμβιβαζόμαστε. It's up to you 

Δημοσ.

Εγω πάντος θα προτείνα να μην πάς σε καμμία 1060,συμφωνώ και επαυξάνω δηλ. με αυτά που σου είπαν και κάποιοι άλλοι φίλοι,στήν Πρώτη σελίδα πας σε καμμιά Sapphire Radeon 580 8gb η 590 που τα σπάνε και θα είσαι μια χαρά,εκτός αν θέλεις να περιμένεις για κάτι διαφορετικό με διαφορετικό κονδύλι.-_-

• Like 1
Δημοσ.

Eαν παιζεις σε 1920x1980 δεν θα χρειαστεις κατρα γραφικων πανω απο 6 gb,εγω εχω την evga 1060 sc gaming και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,απο εκει και πανω μετα αν πας σε 2k,4κ πηγαινεις σε 8gb οποτε..για 2κ μην πας ομως σε 2080,εκει πας σε 4k..να εχεις ομως υποψην της απαιτησεις σε καταναλωση και τον αριθμο των pin που θελουν οι amd gpu γιατι δεν νομιζω οτι το υπαρχον psu θα ανταπαξελθει αποτελεσματικα η καθολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...