Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Με budget 330, θέλω να αγοράσω μια 1060 6gb.
'Έχω στο νου μου αυτές τις 3 , άμεσα διαθέσιμες από τα καταστήματα, στα παρακάτω link.

1. Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB στα 299 (θα αγορασθεί από το Overshop)

2. MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6G στα 320 (από FoxStore)

3. Gigabyte GeForce GTX1060 6GB G1 Gaming στα 322 (από Kaizershop)

Το κουτί μου είναι το NZXT H400i.
Μέτρησα τις διαστάσεις για την κάθε μια, αφήνουν 4 εκατοστά χώρο στο μήκος και μισό slot στο ύψος στις θήρες του κουτιού.
Ποια από τις τρεις να διαλέξω για αγορά; Στρέφομαι περισσότερο στην πρώτη επιλογή με τα 3 fans καθώς θα αερίζεται περισσότερο απο τις άλλες λόγω το λίγου χώρο ανάμεσα στα fans και στο κουτί. Επίσης είναι πιο φθηνή. Δεν είναι η oc έκδοση αλλά έτσι κ αλλιώς δεν κάνω oc. Πάνω κάτω οι ίδιες είναι στις επιδόσεις. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Μην μου πείτε μην πάρεις καμία από αυτές πάρε την πιο φθηνή υλοποίηση σε 1060 6gb. Η πιο φθηνή της Palit, διαθέσιμη πάει στα 338. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πρώτη είναι η overclock έκδοση. Ποτέ δε τσεκαρουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά από το skroutz η από καταστήματα. Μόνο από τη σελίδα του κατασκευαστή. Από εκεί θα τσεκαρεις ρολόγια κ μέγεθος. Έχει λογικη από που λες οι 3 ανεμιστήρες καλύτεροι από 2. Βλεπω έχουν κ οι 3 backplate κ θέλουν 8pin βισμα. Εγώ θα επερνα τη πρώτη.

Επίσης αν και η ερώτηση είναι πολύ συγκεκριμένη αυτή τη περίοδο παίζει η 580 8gb στο Πλαίσιο στα 270 με 2 παιχνίδια δώρο. Συνολικά είναι αρκετά καλύτερο vfm ειδικά αν σε ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Αλλά θες δυνατότερο τροφοδοτικό 

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-RADEON-RX-580-NITRO-8GB-11265-01-20G.htm

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι οθονη έχεις; μήπως να πας σε amd rx580; 

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρότεινα την 1060 πλέον σε οποιοδήποτε σύστημα/οθόνη 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 3
Δημοσ.

Οι gaming εκδόσεις έχουν καλύτερα reviews.
Πάντως ενω και εγώ παίρνω nvidia γενικότερα, δεν θα έδινα 60-70 παραπάνω απλώς για 1060 έναντι μιας rx580.

(και η 3η OC έκδοση είναι πάντως)

• Like 1
Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά παίρνεις RX 590 με τρία παιχνίδια που είναι πιο γρήγορη σε όλα από την 1060.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-Vga-Radeon-Rx590-8gb-11289-01-20G.htm

Και για όσους έχουν θέμα με την κατανάλωση, η RX 590 στα ρολόγια της RX 580 έχει πολύ μικρή κατανάλωση κοντά στην GTX 1060 6GB.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν είχα στο μυαλό μου την Rx590 ή 580 και μπεδευτηκα τωρα..Δεν θα είμακ λίγο τσιτωμένος οσον αφορά το τροφοδοτικό όμως; Γιατι έχω το Evga 450W 80+.. Σε ενα calculator θα έγραψε 395w under load. Πιστεύετε οτι δεν αξίζουν τα 299 για την πρώτη; Έχω κάνει ήδη την υπέρβαση σε € δεν μπορώ να δώσω παραπάνω. πχ για 1070.. για οθόνη εχω μια 1080p 60hz και το καλοκαίρι θα αναβαθμίσω σε μια AOC 144hz.. Πάντως θα ήθελα να αναβαθμίσω την 1050ti μου να πιάνω λίγα παραπάνω fps στα παιχνίδια μου όπως το pubg που βγάζω 68 με 71 μεσο ορο

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι να δώσεις 300€+ για μια 1060 (ασχέτως υλοποίησης) δεν συμφέρει. Από την στιγμή που αγοράζεις μια καλή υλοποίηση σε 2060 με 380-390€ από εξωτερικό, αν μπορούσες να κάνεις υπομονή και να μαζέψεις την διαφορά θα σου έλεγα σίγουρα να πας σε 2060 (μην ξεχνάς ότι έχει επιδόσεις 1070 Ti).

Οπότε ναι, για εμένα δεν αξίζουν τα 300€ για καμία 1060..

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου πάει η ψυχή να δώσω 400 ευρά και να αγοράσω μέσω κάρτας από το εξωτερικό..(έτσι δουλεύω εγώ) :P Να σου πω την αλήθεια και γω πιστεύω δεν αξίζει η αναβάθμιση σε 1060 6gb για 300 αλλά για τα λεφτά που θέλω να κάνω αναβάθμιση, μέχρι εκεί μπορώ να φτάσω.

Δημοσ.

1)1050ti σε 1080/60hz μια χαρά είναι προς το παρόν

2)1060 με 300+ noooot

3)Για 144 που σκοπεύεις η 2060 θα ναι λουκουμάς

Συνεπώς κάνε υπομονή για σωστή κάρτα και οθόνη

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Levs είπε

Δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω από έξω, άρα ..

σε σπηλια μενεις? οποιος εχει ιντερνετ μπορει να αγοραζει οτι θελει απο οποιοδηποτε σημειο του πλανητη,πως δεν εχεις τη δυνατοτητα...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

οποιος εχει ιντερνετ μπορει να αγοραζει οτι θελει απο οποιοδηποτε σημειο του πλανητη,πως δεν εχεις τη δυνατοτητα...

Αρκει να εχει εισοδημα νομιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...